Dimitris1948 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μπορει να ενωθει δηλαδη η κονσολα μεσω καλωδιου με την μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου και να παιζει κανεις το παιχνιδι του εκει αντι να το βλεπει στην μικρη οθονη? για το slim είχα δει αυτό: Overview : PSP Slim & Lite Component ΑΝ Cable allows το display videos, photos and play music as well as games on TV
gesamgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 και πως συνδεεται παιδια στην TV? γιατι εμενα εχει μονο 3 εισοδους (video,left-right ηχο) εδω βλεπω 5 εξοδους
efo355 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τον έκαψες το μπαμπά του ανιψιού άντε τώρα να πληρώνει και κανα 50 - 60 ευρά το μήνα για τα παιχνίδια. Τα ψάχνουμε λίγο αυτά ρε φίλε, άσε που δε ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι για έναν 7χρονο να συνδέεται μόνος του με wifi να κάνει τις αγορές του από το psn. Και αν το μάθει άντε να τον ελεγξει ο πατέρας του τι θα κάνει με το psp αν ο ίδιος δεν είναι και πολύ σχετικός με τα pc (δηλαδή να κλείσει το wifi, να μπλοκάρει την είσοδο στο psn από το ρούτερ και να το ανοιγει μόνο όταν θέλει αυτός ). Προσοχή λοιπόν μην αρχίσει ο μικρός τις αγορές αβέρτα και τρέχα μάζευε μετά.
Nik0s Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ε οχι και 50-60€, που το ειδες τοσο πολυ? 39,90€ το ακριβοτερο εχει. Θα του πω να αγοραζει απο προσφορε της Τςεταρτης που εχει απο 8€ το παιχνιδι. Επισης το μικρος δεν ξερει απο καρτες. Θα του αγοραζει ενα παιχνιδι το μηνα ο μπαμπας του μεσω της καρτας και ολα καλα. Ο μικρος δεν ξερει τι ειναι καν αυτες οι καρτες ποσο μαλλον να τις χρησιμοπιηησει.
efo355 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ε οχι και 50-60€, που το ειδες τοσο πολυ? 39,90€ το ακριβοτερο εχει.Θα του πω να αγοραζει απο προσφορε της Τςεταρτης που εχει απο 8€ το παιχνιδι. Επισης το μικρος δεν ξερει απο καρτες. Θα του αγοραζει ενα παιχνιδι το μηνα ο μπαμπας του μεσω της καρτας και ολα καλα. Ο μικρος δεν ξερει τι ειναι καν αυτες οι καρτες ποσο μαλλον να τις χρησιμοπιηησει. 50 - 60 γιατί θεωρώ ότι ο μικρός θα ζητάει 2 παιχνίδια το μήνα, και θα γκρινιάζει αν δε τα έχει. Ο μικρός μπορεί να μην ξέρει από κάρτες αλλά αν ο μπαμπας έχει αποθηκεύσει τον αριθμό της κάρτας στο psn και απλά με ένα buy κάνει αγορές τότε υπάρχει θέμα ( δε ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το psn )
Nik0s Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ναι, αυτο ειναι ενα θεμα αν λειτουργει το PSN οπως λες και ειναι επικυνδυνο. Ας μας πει καποιος αν αποθηκευει αριθμο πιστωτικης η οχι παρακαλω.
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αφού είπαμε ότι μπορείς να κάνεις αγορές και με PSN cards
gherudos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Φυσικά και τον αποθηκεύει,όμως δεν μπορεί να τον δεί κανένας,κρύβεται με αστερίσκους ακόμη κι όταν μπείς στις πληροφορίες του λογαριασμού σου. Επίσης για να μπείς στις πληροφορίες του λογαριασμού σου ζητάει τον κωδικό σου.
evoracing Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγω ρε παιδια εχω το psp 3004 version 6.20. Μπορω να κανω downgrade σε αυτη την εκδοση η κανενα τσιπαρισμα; Μου εχει σπασει τα νευρα.!!!
papp0us Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγω ρε παιδια εχω το psp 3004 version 6.20. Μπορω να κανω downgrade σε αυτη την εκδοση η κανενα τσιπαρισμα; Μου εχει σπασει τα νευρα.!!! Δεν έχει σπάσει, Μόνο ένα Homebrew enabler υπάρχει για να τρέχεις homebrew και κανένα emulator http://psput.gr/?p=369
efo355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι, αυτο ειναι ενα θεμα αν λειτουργει το PSN οπως λες και ειναι επικυνδυνο. Ας μας πει καποιος αν αποθηκευει αριθμο πιστωτικης η οχι παρακαλω. Δε νομίζω να παιχτεί καμμιά βλακεία απλά τσέκαρε και συ να μην αποθηκεύει το psp το login και φυσικά το παιδί να μην ξέρει username-pass.
akiss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Απο το http://www.gameover.gr Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι από τις 9 Ιουνίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφέρει 10 δωρεάν παιχνίδια στους νέους κατόχους PSPgo. Η προσφορά ισχύει για όσους απέκτησαν PSPgo από την 1η Απριλίου και θα συνεχίσει να ισχύει για όσους αποκτήσουν νέο PSPgo μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Τα δέκα αυτά παιχνίδια είναι προεπιλεγμένα και η λίστα περιλαμβάνει τα: - Assassins Creed: Bloodlines (Ubisoft) - Grand Theft Auto: Vice City Stories (Rockstar Games) - Gran Turismo (SCE WWS) - James Cameron's AVATAR: The Game (Ubisoft) - LittleBigPlanet (SCE WWS) - MotorStorm Arctic Edge (SCE WWS) - NEED FOR SPEED SHIFT (EA) - Pursuit Force: Extreme Justice (SCE WWS) - 2010 FIFA World Cup South Africa (EA) - WipEout Pure (SCE WWS) Για να "κατεβάσει" κάποιος τα δωρεάν παιχνίδια πρέπει να συνδέσει το PSPgo στο PSN, να αποκτήσει πρόσβαση στο PlayStation Store και να κατεβάσει το νέο PSPgo theme. Μετά θα πρέπει να περιμένει ένα e-mail από τη Sony, το οποίο θα περιέχει τον κωδικό που θα προσφέρει πρόσβαση στα εν λόγω δωρεάν παιχνίδια.
Nik0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δηλαδη ακομη και αν ποτε του δεν αγορασε ενα νεο παιχνιδι με το που θα κατεβασει το PSPgo theme(τζαμπα ειναι?) θα του στειλου ενα μαιλ και θα μπορει να κατεωασει και τα 10 αυτα παιχνιδια τζαμπα?
papp0us Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δηλαδη ακομη και αν ποτε του δεν αγορασε ενα νεο παιχνιδι με το που θα κατεβασει το PSPgo theme(τζαμπα ειναι?) θα του στειλου ενα μαιλ και θα μπορει να κατεωασει και τα 10 αυτα παιχνιδια τζαμπα? Αν δεν έχει δηλώσει το PSP του(να κάνει register online) πριν την πρωταπριλιά ναι. Αν το έχει κάνει πριν την 1η Απριλίου δεν ισχύει η προσφορά http://gr.playstation.com/pspgopromotion/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.