Προς το περιεχόμενο

PSP πως παιζει παιχνιδια?

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μολςι αγορασα ενα ολοκαινουργιο PSPgoto.

Απλα κατεβαζω ενα παιχνιδι και μετα πως το περναω ρε παιδια στην κονσολα μου για να το παιξει? Μεσω usb stick?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποσο περπου εχει ενα παιχνιδι? Σε τι μορφγ ειναι τα αρχεια?

Αν μπορουσες να κατρεβασεις ενα θα το περνουσεσ μεσω usb flash disk?

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το media go που είχε το συνοδευτικό dvd της συσκευασίας του.

Το go δεν έχει σπάσει ακόμα οπότε θα πρέπει να αγοράσεις παιχνίδια αν θέλεις να παίξεις. Οι τιμές είναι απαράδεκτα υψηλές αλλά κατά καιρούς έχει εκπληκτικές προσφορές για περιορισμένο διάστημα οπότε χτυπάς τίτλους με το κιλό σε χαμηλές τιμές :) Από αρχές Ιούνη και μετά, σταδιακά, αρκετά games θα κυκλοφορήσουν ως psp essentials σε αρκετά καλές τιμές.

Δημοσ.

Μαλιστα, οποτε πρεπει να τα αγορασω δηλαδη. Η αγορα πως γινεται? μεσω καρτας?

Εναλλακτικα δεν μπορω να παω σε ενα video club και να νοικιασω παιχνιδια εναντι ενος μηνιαιου ποσου?

Δημοσ.

Όχι, δεν παίρνει umd δίσκους το go οπότε τι να νοικιάσεις? Και εφόσον δεν έχει σπάσει για την ώρα αρκείσαι σε αγορασμένο υλικό μέσα από το psn.

Φτιάχνεις ένα account στο psn και αγοράζεις από εκεί, χρησιμοποιώντας πιστωτική, χρεωστική ή psn cards

Δημοσ.

Αμααααααααααν! Εγω νομιζα οτι ηταν σαν το xbox kai psp poy diabazan dvd dl.

Κουφαθηκα τωρα! Νομιζα επισης πως θα μπορουσα να παιζω και αντιγραφα.....

Την πατησα. account mesa stin epilogi psn μεσα απο το λογισμικο της ιδιας της συσκευης το φτιαχνω?

Καλα και ποσο κοστιζει ενα παιχνιδι?

Οταν το πρωτοανοιξα ζητουσα καρτα. Τι καρατ θελει?

Ωρε στενοχωρηθηκα τωρα.

Δημοσ.

Εσύ πήρες το Go. Είναι το τελευταίο psp και δουλεύει μόνο έτσι όπως σου είπα. Έχει 16gb μνήμη και εκεί φορτώνεις τα games

Τα παλιότερα Psp έπαιρναν "δισκάκια"

Αccount φτιάχνεις μέσα από την συσκευή. Άνοιξε το wifi της και συνδέσου στο internet. Μετά Playstation Network (το πιο δεξί από τα εικονίδια) και playstation store. Εκεί φτιάχνεις το account σου και επιλέγεις με ποιον τρόπο θα πληρώνεις.

Έχει διάφορα games, κάποια που ονομάζονται "minis" και κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ, αρκετά παιχνίδια του αρχικού playstation θα τα βρεις από 4,99 - 9,99 και τα παιχνίδια του psp από 7,99 (στις προσφορές, γίνονται κάθε εβδομάδα πλέον) μέχρι όσο πάει (39,99 νομίζω είναι το μεγαλύτερο). Κάθε Τετάρτη απόγευμα γίνεται update στο store, οπότε τσεκάρεις μια φορά την εβδομάδα αν "ανέβηκε" κάτι που σε ενδιαφέρει.

Στεναχωρήθηκες ή όχι έτσι δουλεύει το go :P Έπρεπε να το έψαχνες καλύτερα το θέμα, το απλό psp είναι και κοντά 80 ευρώ φτηνότερο.

Δημοσ.

Μαλιστα φιλε μου! σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες χρησης.

Να φανταστεις δεν το πηρα για μενα αλλα για δωρο στον ανιψιο μου που ειναι 7 χρονων.

Αληθεια ποσο αποθηκευτικο χωρο εχει? τα 16 GB ειναι η RAM ετσι? HDD ποσα GB εχει?

Εκτος αυτου αν κατεβαζω παιχνδιαι με την εφαρμογη Media Go στο pc, μετα πως τα περναω στο PSPgo? Μεσω usb stick ή με καλωδιο ή και ασυρματα? Πως γινεται η μεταφορα?

Δημοσ.

Αν κατεβάσεις τα games από το media go, τότε θες καλώδιο για να τα περάσεις στο psp (αυτό που περιέχει η συσκευασία). Εναλλακτικά όπως σου είπα και πριν, συνδέεσαι απευθείας από το psp, wireless, και κατεβάζεις μέσω του playstation store

Ο σκληρός του δίσκος είναι 16GB, χωράει αρκετά παιχνίδια μην σε απασχολεί, άλλο πράγμα η ram (32MB έχει όλα κι όλα)

Τυχερός ο ανιψιός αλλά θεωρώ πως θα ήταν προτιμότερο να του έπαιρνες το psp 3000 που δέχεται δισκάκια. Είναι και λίγο "ευαίσθητο" το go, ελπίζω να τα πάνε καλά οι δυο τους

Δημοσ.

Nαι, ειναι πιο ευαισθητο αλλα και πιο μοδατο.

Wireless εννοεις να συνδεθει το go me to router tou paroxou moy etsi?

Αληθεια με τηλεροασεισ σαλονιου ασυρματα συνδεεται για να μεταφερει εκει το ωιδεο που αναπαραγει?

Δημοσ.
Nαι, ειναι πιο ευαισθητο αλλα και πιο μοδατο.

Έτσι είναι αλλά ο ανιψιός είναι 7 οπότε φαντάζομαι χέστηκε για το μοδάτο :P, την ευαισθησία όμως του psp ενδεχομένως να την νιώσει

Wireless εννοεις να συνδεθει το go me to router tou paroxou moy etsi?

Ναι

Αληθεια με τηλεροασεισ σαλονιου ασυρματα συνδεεται για να μεταφερει εκει το ωιδεο που αναπαραγει?

Πως να συνδεθεί με την τηλεόραση :rolleyes:? Δεν νομίζω να γίνεται εκτός και αν έχει η sony καμιά πατέντα για τις τηλεοράσεις της?

Δημοσ.
Αμααααααααααν! Εγω νομιζα οτι ηταν σαν το xbox kai psp poy diabazan dvd dl.

Κουφαθηκα τωρα! Νομιζα επισης πως θα μπορουσα να παιζω και αντιγραφα.....

Την πατησα. account mesa stin epilogi psn μεσα απο το λογισμικο της ιδιας της συσκευης το φτιαχνω?

Καλα και ποσο κοστιζει ενα παιχνιδι?

Οταν το πρωτοανοιξα ζητουσα καρτα. Τι καρατ θελει?

Ωρε στενοχωρηθηκα τωρα.

δεν το ψαξες καθόλου πριν το αγοράσεις? :fear:

για το go και ασύρματο δεν ξέρω, πάντως καλώδιο για να ενώσεις το psp στην tv υπάρχει, λογικά θα γίνετε και με το psp go!

Δημοσ.

Μπορει να ενωθει δηλαδη η κονσολα μεσω καλωδιου με την μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου και να παιζει κανεις το παιχνιδι του εκει αντι να το βλεπει στην μικρη οθονη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...