xavier Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 το ρεντ μπουλ εχει ενα διαγωνισμο με ριμεικ των διαφημισεων του. ενας φιλος μου συμμετεχει, το βιντεο του μαλλον ειναι το καλυτερο, καποιοι μπορει να τον γνωριζετε απο το σπαρταθαν [ame]http://www.youtube.com/watch?v=msqcBOCWMkQ[/ame] http://www.redbullremake.gr/#/remakes/sortby=date/page=1/videoID=156/ και καποια απο τα υπολοιπα εχουν πλακα...παντως δωστε του κανα ψηφο, ο τυπος το αξιζει.
PavelX Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το εφέ με το αίμα είναι όντως πολύ ωραίο, όπως και το concept του papercut. Οι βρισιές τώρα τι ρόλο παίζουν, δεν κατάλαβα. Μόνο γι' αυτό δεν παίζει να μπω καν στον κόπο να το ψηφίσω.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το εφέ με το αίμα είναι όντως πολύ ωραίο, όπως και το concept του papercut. Οι βρισιές τώρα τι ρόλο παίζουν, δεν κατάλαβα. Μόνο γι' αυτό δεν παίζει να μπω καν στον κόπο να το ψηφίσω. Το βιντεο ηθελε να δειξει πως η σειρα Σπαρτακος δεν εχει τπτ το ουσιώδες. Πέρα απο σπλατεριες, γυμνό και βωμολοχίες...
parisb Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το εφέ με το αίμα είναι όντως πολύ ωραίο, όπως και το concept του papercut. Οι βρισιές τώρα τι ρόλο παίζουν, δεν κατάλαβα. Μόνο γι' αυτό δεν παίζει να μπω καν στον κόπο να το ψηφίσω. Στο συγκεκριμενο σατυριζει το Spartacus, μια αμερικανικη σειρα που επαιζε φετος και ειχε εφε τυπου "300" και επισης οι βρισιες πεφταν συνεχεια... Εγω που εχω δει Spartacus βρηκα το βιντεακι πολυ καλο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ευχαρίστως θα το ψήφιζα (το βρήκα πολύ έξυπνο) αλλά θέλει email, τηλέφωνα κτλ. για εγγραφή ώστε να ψηφίσεις. Που σημαίνει, μπράβο στους συντελεστές, αλλά ως εκεί.
linkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ο τυπας μοιαζει απιστευτα με τον τρελο πληκτρα των rammstein!
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ναι ρε παιδες, παρωδια ειναι της σειρας spartacus αν την ειχατε δει θα καταλαβαινατε... για τα ονοματα δεν ζητανε επιβεβαιωση, βαλτε οτι ναναι...οσοι θελετε...
kx5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλό αλλά γιατί δε το βλέπω στη σελίδα του διαγωνισμού?
censOred Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το χει ρε,δευτερη σελίδα είναι. Πάντως μερικά είναι αρκετά καλά σκηνοθετημένα. και αυτό που προτείνεις είναι καλό!θα το σκεφτώ και εγώ να δώσω την πολυτιμη΄ψήφο μου.
xavier Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 θενκς(εκ μερους του) εχει μερικα καλοφτιαγμενα
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 πραγματικα γαματο το video (του spartacus) Πολυ ανωτερο δυστυχως απο το video για το redbull αλλα η διαφημισεις της redbull ειναι λιγο ξενερωτες γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.