tolisspi Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εχω συνδεση HOL. Επειδη το ρουτερ της HOL που εχω δεν ειναι ασυρματο, δανειστηκα απο ενα φιλο το Tomson TG585 (αχρησιμοποιητο) της Forthnet. Ωστοσο βαζοντας τους κωδικους της HOL, το ρουτερ δεν συνδεεται με τιποτα στο ιντερνετ. Μηπως ειναι κλειδωμενο, χαλασμενο ή πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις? Ευχαριστω πολυ...
stivi1981 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 καταρχην ειναι το modem συμβατο pstn η isdn οπως το παλιο που ειχες? δευτερον θα μπεις και στα δυο μοντεμ στην σελιδα με τον λογαριασμο και θα δεις τι διαφορα εχουνε στις ρυθμισεις...λογικα θα το βρεις...
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 σε ολες τις εταιρειες ειναι Pppoe/llc και αυτα εχει το thomson απο default.δεν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ.και ειναι thomson οχι tomson
tolisspi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Χαιρεται και παλι. Πως μπορω να δω εαν το ρουτερ ειναι για pstn ή για isdn? Στο κουτι γραφει: THOMSON TG585 Wireless Multi-User ADSL2+Gateway" και στα τεχνικα χαρακτηριστικα "WAN -ADSL, ADSL2,ADSL2+ (pots/isdn)" και ειναι η μοναδικη αναφορα σχετικα με τα δυο συστηματα (pstn ή isdn). Μηπως πρεπει να αλλαξω firmware?
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το κουτι στο πλαι γραφει 585 i αν ειναι isdn ενω αν ειναι pots γραφει 585 σκετο.ειναι στο πλαι του κουτιου σε αυτο που ανοιγεις πρωτα στο κουτι για να βγαλεις το απομεσα κουτι.εχει ενα sticker πανω που το γραφει.οταν ειναι isdn γραφει i. δεν ξερω αν υπαρχει τροπος αν καποιο ειναι pstn να το κανεις isdn η το αναποδο.δεν το εχω ακουσει ποτε για thomson να το εχει κανει κανεις.ουτε για linksys wag200 το ειχα ακουσει νομιζω αλλα τελικα γινοταν.
tolisspi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ok. πουθενα δεν εχει "i" διπλα στο TG585 v7.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 tote αν πραγματι ειναι ετσι δεν ειναι isdn ειναι Pstn.και ο φιλος σου μπορουσε να σου πει τι γραμμη ειχε.αν ειχε forthnet 2play τοτε ειναι Pstn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.