SYLLA Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 γεια σας. εχω ενεργοποιησει κατα λαθος φραγη εικονων και φωτογραφιων. πως μπορω να το διορθωσω; ευχαριστω.
gianna54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 άστα..έχω το ίδιο θέμα.. μήπως θα μπορούσε να πει κάπως πως απενεργοποιούμε τη φραγή εικόνων στο facebook;;
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 firefox έχεις; αν ναι πήγαινε Εργαλεία -> Επιλογές -> Περιεχόμενο εκει που λέει "αυτόματη φόρτωση εικόνων" πάτα δίπλα στις εξαιρέσεις και σβήσε αν υπάρχει το facebook.com και http://www.facebook.com
gianna54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι εχω firefox..πατω εργαλεια αλλα δεν μου βγανει προτιμησεις..μονο αναζητηση στο διαδικτυο, ληψη αρχειων κλπ..
greenmachine Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι εχω firefox..πατω εργαλεια αλλα δεν μου βγανει προτιμησεις..μονο αναζητηση στο διαδικτυο, ληψη αρχειων κλπ.. Δε σου βγάνει?? Λοιπόν ,περα απο το δούλεμα, πήγαινε εργαλεία-->επιλογές-->..
achilleas_f Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι εχω firefox..πατω εργαλεια αλλα δεν μου βγανει προτιμησεις..μονο αναζητηση στο διαδικτυο, ληψη αρχειων κλπ.. Εργαλεία-->επιλογές-->περιεχόμενο και κοίτα τις εξαιρέσεις για την αυτόματη φόρτωση εικόνων
gianna54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά! τώρα ήταν πιο καλά διατυπωμένο αλλά χαλάλι τι να κάνουμε.. δεν ειμαστε εξπέρ στο pc!
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 sorry είχα κάνει λάθος και αντί για "επιλογές" έγραψα "προτιμήσεις". το διόρθωσα μην μπερδέψει κι άλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.