ultraxmode Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ένα email στην Forthnet δεν θα έλυνε έγκυρα την απορία; Είπα πριν στείλω, αν ήξερε κάποιος απο εσάς να μου πεί για να ΜΗΝ στείλω... δεν κατάλαβα το νόημα της ερώτησης...
ultraxmode Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Λοιπόν.. έκλεισα το Domain Name στη Forthnet και πλέον είναι έτοιμο... Τώρα τί κάνω?... Αν τελικά πχ θέλω να κάνω το site μου host στον (πχ) Bluehost τί πρέπει να κάνω?... Απλά κλείνω το χώρο μου εκεί μέσω του site τους ?... ή πρέπει να μεταφέρω κάτι απο την Forthnet στη Bluehost ? Ευχαριστώ..
papp0us Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Λοιπόν.. έκλεισα το Domain Name στη Forthnet και πλέον είναι έτοιμο... Τώρα τί κάνω?... Αν τελικά πχ θέλω να κάνω το site μου host στον (πχ) Bluehost τί πρέπει να κάνω?... Απλά κλείνω το χώρο μου εκεί μέσω του site τους ?... ή πρέπει να μεταφέρω κάτι απο την Forthnet στη Bluehost ? Ευχαριστώ.. Ανάλογα το που θα κλείσεις το host θα σου δώσουν και τα κατάλληλα nameservers. Θα πας απο το πανελ του domain θα αλλάξεις τα nameservers με αυτά που σου εδωσε ο host σου, και σε 4-48 ώρες αυτά θα μεταφερθούν και θα είσαι έτοιμος
hacked Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Λοιπόν.. έκλεισα το Domain Name στη Forthnet και πλέον είναι έτοιμο... Τώρα τί κάνω?... Αν τελικά πχ θέλω να κάνω το site μου host στον (πχ) Bluehost τί πρέπει να κάνω?... Απλά κλείνω το χώρο μου εκεί μέσω του site τους ?... ή πρέπει να μεταφέρω κάτι απο την Forthnet στη Bluehost ? Ευχαριστώ.. Για να μην παιδεύεσαι. 1) Αίτηση αλλαγής καταχωρητή εδώ: https://4gr.net/webservices/store/userchange.asp 2) Με την ολοκλήρωση, επιλέγεις από το control panel του domain την δωρεάν φιλοξενία. 3) Και έχεις δωρεάν την φιλοξενία του wordpress για πάντα και 10 € δώρο για τις επόμενες αγορές σου.
iroussos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Για να μην παιδεύεσαι. 1) Αίτηση αλλαγής καταχωρητή εδώ: https://4gr.net/webservices/store/userchange.asp 2) Με την ολοκλήρωση, επιλέγεις από το control panel του domain την δωρεάν φιλοξενία. 3) Και έχεις δωρεάν την φιλοξενία του wordpress για πάντα και 10 € δώρο για τις επόμενες αγορές σου. Sorry, αλλά το ανωτέρω μου ακούγεται διαφημιστικό, ειδικά σχεδόν 3 μήνες μετά από το τελευταίο post. Αφήστε που τα πακέτα της συγκεκριμένης εταιρείας (στην αντίστοιχη σελίδα) είναι μόνο για .NET. Σε περίπτωση που ενδιαφέρει ακόμα κάποιον, από την εμπειρία που είχα τα τελευταία χρόνια με 5-6 διαφορετικούς hosts: 1. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι είναι ότι βλέπουν το μεγάλο χώρο (quota) και συνολικό bandwidth (που δύσκολα θα πιάσουν - μα τι να τα κάνεις τα 100GB για ένα blog???), αλλά ξεχνάνε να κοιτάξουν το εγγυημένο bandwidth per second. Τα περισσότερα φθηνά πακέτα είναι shared host και σε βάζουν σε έναν server με άλλα ~200 sites, με αποτέλεσμα το site σου απλά να σέρνεται. 2. Οι hosts στην Αμερική είναι πάμφθηνοι, αλλά έχουν πολύ μεγάλο latency.. Αν θέλεις το site να φορτώνει πιο γρήγορα πρέπει να το φέρεις κάπου στην Ευρώπη (η καλύτερη σχέση εγεγγυημένου bandwidth + latency προς τιμή που έχουμε βρει είναι στους servers που βρίσκονται στο UK - έχουν αρκετούς και ελληνικές εταιρείες). 3. Δεν τα έχω ελέγξει αλλά νομίζω ότι προσφέρει εύκολες εναλλακτικές hosting και το ίδιο το wordpress μέσω του wordpress.com (όχι org)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.