ultraxmode Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά ! Τί θέλω : Nα φτιάξω ένα blog πάνω σε Wordpress. Να υποστηρίζει ο webhost Ελληνικά. Nα έχει cpanel Ερωτήσεις : Για Ελληνικό blog, είναι καλύτερο να γίνει το hosting σε Ελληνικό host ή σε US ? Πού λέτε πως είναι καλύτερα? (Σε ποιά εταιρία? ...για Forthnet έλεγα) Linux ή Windows ? Μπορείτε γενικά να πείτε δύο λόγια στον άσχετο περι Web Hosting ? ΥΓ : Το blog θα είναι του στύλ http://www.name.gr και όχι πχ http://www.name.blogspot.gr. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ : Πόσο θα μου κοστίσει πάνω κάτω????
johnny21a Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απο εμπειρια μπορω να σου απαντησω σε ενα απο τα ερωτηματα σου με σιγουρια. Καλυτερη επιλογη ειναι το Linux αλλα αν για καποιον λογο επιλεξεις windows φροντισε να ρωτησεις αν μπορει η PHP να λειτουργησει με ISAPI extensions αλλιως το wordpress παρουσιαζει προβληματα. Αυτο γινεται σιγουρα στην Forthnet και γενικα τα παιδια στην τεχνικη υποστηριξη εκει ειναι πολυ συνεννοησιμα και γνωριζουν καλα το αντικειμενο τους
ultraxmode Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν φιλοξενηθεί το blog μου στην Forthnet (σε Linux) θα είναι καλύτερα ε?.. Και ποιά η διαφορά που θα έχω εγώ στην κονσόλα μου?... ή δεν θα έχω καμμία ?... Θέλω να πώ, πρέπει να ξέρω κάτι απο Linux?.. (φαντάζομαι πως όχι...ε?)
freeworld Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όχι δεν χρειάζεται αν ξέρεις linux, θα το δουλεύεις με web interface. Θα σου πρότεινα να μην πάς στην forthnet επειδή είναι ακριβά για αυτό που θές, εάν κάνεις μια αναζήτηση στο forum του insomnia θα βρείς αρκετές απαντήσεις για εταιρίες αρκετά πιο φθηνές.
ultraxmode Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όχι δεν χρειάζεται αν ξέρεις linux, θα το δουλεύεις με web interface. Θα σου πρότεινα να μην πάς στην forthnet επειδή είναι ακριβά για αυτό που θές, εάν κάνεις μια αναζήτηση στο forum του insomnia θα βρείς αρκετές απαντήσεις για εταιρίες αρκετά πιο φθηνές. Όπως? Μπορείς να μου δώσεις 2-3 παραδείγματα ?
freeworld Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση με τον όρο hosting ή φιλοξενία. Δες μερικές ενδεικτικές. Να προτιμήσεις εταιρεία με server ή στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, όχι στην ΗΠΑ. cretaforce.gr datahost.gr icehosting.com tophost.gr
johnny21a Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κοιτα να δεις αν το θες για επαγγελματικη δουλεια ή αν θες να δουλευει σωστα και συνεχεια η Forthnet μπορει να ειναι ακριβοτερη αλλα ειναι εγγυηση και ειναι και με πολυ γρηγορους server. Επειδη εχω δοκιμασει διαφορες στο λεω... Και φυσικα δεν ειμαι υπαλληλος της Forthnet ουτε εχω κανενα ωφελος με το να την "διαφημιζω", απλα λεω την γνωμη μου βασισμενη σε διαφορες εμπειριες που ειχα με αυτην αλλα και αλλες εταιριες...
ultraxmode Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μα κι εγώ γιαυτό το λέω, διοτι μου την έχουν συστήσει κ άλλοι... Απο ό,τι είδα, μάλλον θα μου πάει κανα 150άρι ευρώ... + του οτι θα έχει και 1GB χωρητικότητα και unlimited traffic... Μάλλον θα πάω προς τα εκεί... Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα, μου λέτε. Θα με βοηθούσατε πολύ.
Dr_Michael Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Υπάρχουν πολλές Ελληνικές εταιρίες με υποστήριξη άμεση, αποτελεσματική και στα Ελληνικά μέσω email. Ήδη αναφέρθηκαν κάποιες και υπάρχουν και άλλες. Δες το πελατολόγιό τους και κρίνεις. Να ξέρεις πάντως ότι στο hosting δεν αγοράζεις χώρο και traffic μόνο αλλά κυρίως εξυπηρέτηση! Αν η εξυπηρέτηση δεν είναι άμεση και αποτελεσματική, τι να τα κάνεις τα «άπειρα» νούμερα; Κάνε μια δοκιμή και στείλε σε μερικές Ελληνικές εταιρίες email με ερωτήσεις σου και δες πόσο γρήγορα απαντάνε και πόσο κατατοπιστικά. ΥΓ Άσχετο σχετικό: H Forthnet έχει cpanel;
ROCKSHELL8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Όταν αγοράζεις ένα πακέτο φιλοξενίας πιστεύω πως το σημαντικότερο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να σου παρέχουν καλή και άμεση υποστήριξη.
radeon9700 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση με τον όρο hosting ή φιλοξενία.Δες μερικές ενδεικτικές. Να προτιμήσεις εταιρεία με server ή στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, όχι στην ΗΠΑ. cretaforce.gr datahost.gr icehosting.com tophost.gr Οι datahost.gr και hyperhosting.gr εχουν στην forthnet servers σιγουρα για hosting. H δευτερη εχει σιγουρα και cpanel για support εχουν και οι 2
papp0us Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγώ το δικό μου είναι hosted στην Phox.gr τρομερες τιμές, server σε Γερμανία(έχει αρκετά καλές ταχύτητες) και η εξυπηρέτηση τους μέχρι στιγμής ήταν κάτι παραπάνω απο καλή! CPanel δουλέυουν. Και εμένα wordpress είναι και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Για το κόστος που ρωτάς το domain αν δεν το έχεις ήδη κοστίζει 20ευρώ τα 2 χρόνια για τα .gr και το host απο phox είναι 37 ευρώ ο χρόνος για 1gb χώρο,unlimited traffic, σε linux server.. Συνολικά 47 ευρω το χρόνο..
ultraxmode Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τί έχετε να πείτε για τις : BlueHost DreamHost Media Temple (mt) Laughing Squid ??? Πολύ ακριβές για το τίποτα??? Επίσης, αν ξέρετε, η Forthnet τί έκδοση PHP και τί έκδοση MySQL δίνει στα πακέτα της ? Ευχαριστώ !
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγω θα προτινα το justhost.com ωστε με λιγα λεφτα να εχει πολλα πραγματα. Συμβουλη να τρεχει σε Linux... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Dr_Michael Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επίσης, αν ξέρετε, η Forthnet τί έκδοση PHP και τί έκδοση MySQL δίνει στα πακέτα της ? Ευχαριστώ ! Ένα email στην Forthnet δεν θα έλυνε έγκυρα την απορία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.