johnkal Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για δείτε αυτό.. http://www.viva.gr/dominos/ επειδή άνοιξε νέο site η Dominos δίνει δωρεάν μια πίτσα σε όλους αν παραγγείλουν μέσα από αυτό!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για δείτε αυτό.. http://www.viva.gr/dominos επειδή άνοιξε νέο site η Dominos δίνει δωρεάν μια πίτσα σε όλους αν παραγγείλουν μέσα από αυτό! Μηηηηπως ειναι reference link το παραπανω? Εdit:Δεν ξερω αν το διορθωσες εσυ,αλλα τωρα ειναι οκ.
johnkal Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, πήρα πριν. Σου δίνει ότι pizza θες αρκεί να κάνεις μαζί της μια παραγγελία αξίας 5 ευρώ.
isay Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, πήρα πριν. Σου δίνει ότι pizza θες αρκεί να κάνεις μαζί της μια παραγγελία αξίας 5 ευρώ.Άρα ΔΕΝ είναι δωρεάν Pizza όπως αναφέρεται στον τίτλο.
alex_000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 λολ τι παιζει σημερα με τις πιτσες ! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380929 Νταξ πιτσα και τεχνολογια πανε μαζι
gherudos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Απάτη είναι,πριν εγγραφείτε μάθετε ότι είναι μόνο για συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας του Ηρακλείου και των Χανίων και Χαλκίδα και πρέπει να παραγγείλεις κάτι επί πληρωμή τουλάχιστων 5Ε.
leukonas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν είναι απάτη.Απλά το ελαχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 5ε.Δεν είναι και άσχημα.Πάιρνεις μια σαλάτα και μια Pizza αξίας 20ε με κόστος 5ε.
isay Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν είναι απάτη.Απλά το ελαχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 5ε.Δεν είναι και άσχημα.Πάιρνεις μια σαλάτα και μια Pizza αξίας 20ε με κόστος 5ε. Δεν έχω μπει στο κόπο να το σκαλίσω αλλά εγώ ξέρω ότι δωρεάν σημαίνει μηδέν κόστος χωρίς καμία υποχρέωση παράλληλης αγοράς. Είναι θέμα διόρθωσης τίτλου.
_filippos_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Για εντελώς δωρεάν pizza αναφέρει , οχι για δωρεάν. Εαν πάρεις μια σαλάτα των 5ευρώ τότε η pizza που θα πάρεις θα είναι δωρεάν. Μην βλέπουμε τα πράγματα όπως θα τα θέλαμε… δεν μου φαίνεται για απάτη. και όχι, δεν είμαι της εταιρίας. Βόλο μένω που εδώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.
johnkal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Για εντελώς δωρεάν pizza αναφέρει , οχι για δωρεάν.Εαν πάρεις μια σαλάτα των 5ευρώ τότε η pizza που θα πάρεις θα είναι δωρεάν. Μην βλέπουμε τα πράγματα όπως θα τα θέλαμε… δεν μου φαίνεται για απάτη. και όχι, δεν είμαι της εταιρίας. Βόλο μένω που εδώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ακριβώς... και δεν είναι καθόλου απάτη. Αν έλεγε "Δωρεάν παραγγελία με μια πίτσα" τότε ok. Καλό είναι να μην είμαστε καχύποπτοι με όλα επειδή σκεφτόμαστε το εντελώς τσάμπα. Τίποτα δεν είναι εντελώς τσάμπα.. ούτε καν οι ανθρώπινες σχέσεις και το σεξ. Μακάρι να συνεχίσουν και άλλα μαγαζιά με τέτοιες προσφορές!
CptBill Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 μια χαρα for real ειναι η προσφορα. Και λειτουργει ως εξης: στελνω δωρεαν πιτσα εγω απο το λογαριασμο μου σε αλλα email και αναλογα με ποσους κανουν εγραφη (και παρουν τη δωρεαν πιτσα τους), εγω παιρνω δωρεαν κομματι. Εχω μαζεψει ηδη απο γνωστους μου που εκαναν αποδοχη 6 ακομα κομματια πιτσα οποτε ριξτε κανα email να σας στειλω τσαμπα πιτσα :>
ultraxmode Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως δεν μου άρεσε σαν πίτσα... Πήρα την προσφορά αλλα δεν εντυπωσιάστηκα... Αλλα για 7 ευρώ, μια χαρα είναι !!! (πήρα και 1,5λίτρο Pepsi και πατάτες ψημένες στο φούρνο με μοτσαρέλα και μπέϊκον... + βέβαια η πίτσα...)
Foutrelis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή προσφορά, και η πίτσα ήταν αρκετά γευστική. Εντύπωση μου έκανε πως η παράδοση έγινε μέσα σε μόνο 20 λεπτά. Ταχύτατοι.
ultraxmode Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή προσφορά, και η πίτσα ήταν αρκετά γευστική. Εντύπωση μου έκανε πως η παράδοση έγινε μέσα σε μόνο 20 λεπτά. Ταχύτατοι. Όντως... αν και στο site έλεγε "Estimated Time : 2hours " τελικά έκαναν το πολύ 20 λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.