tilbellos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γεια σας, θα ήθελα τα φωτα σας για ενα προβληματακι σχετικά με την Asus P7131 Hybrid. Η συγκεκριμενη κάρτα εχει υποδοχη video in/video out στη οποια θελω να συνδεσω διάφορες συσκευές βιντεο για να κανω εγγραφη στο pc. Στο κουτι της καρτας είχε ενα μικρο ανταπτορακι απο 9pin σε rca το οποιο χρησιμοποιω για τη συνδεση ενος dreambox. Το προβλημα είναι οτι δεν βλεπω καθολου εικόνα ενω ακουγεται ενας θόρυβος όταν συνδεω το dreambox η οποιαδήποτε άλλη συσκευή. το μηχανημα εχει windows 7 64bit και το έχω δοκιμασει με windows media center, nero vision kai dscaler.
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 λογικα εχει επιλογες οπου αλλαζεις την πηγη λειτουργιας.... συνηθως ειναι της μορφης πχ...analog tv-dig tv-component-svideo-fm radio επελεξε το component η κατι αντιστοιχο με το powercinema τη δουλεευεις η το media center?
tilbellos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εννοείται οτι επιλέγω component ή s-video αλλα δεν βλεπω τίποτα μονο μαυρη αθόνη
tilbellos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 οτι και να ναι εγω δεν βλεπω τιποτα. θα δοκιμασω διαφορα καλωδια που εχω βρει ή και μια αλλη καρτα tv και βλέπουμε
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 ψαχνοντας γενικα ειδα πολλους να λενε οτι πιο αξιοπιστη σαν εξωτερικη πηγη ειναι το s-video. αν βεβαια βρεις ανταπτορα για την κονσολα σου
tilbellos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πάνω στο dreambox μπαινει αυτό http://www.newmp3technology.com/prodimages/scartnew.jpg και πάνω στην tv card το μικρο κιτρινο adapter σε αυτην την εικονα http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1422/cable-pack.jpg το ενδιαμεσo καλωδιο ειναι το κιτρινο rca ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ---------- Έβαλα μια αλλη καρτα tv η οποια έχει s-video και composite και παλι τα ιδια. μαυρη οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.