ggelhsva Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Μου χάλασε η βάση στήριξης της στοκ ψήκτρας του επεξεργαστή μου (Intel Pentium D, Socket 775) και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία που να είναι ισάξια ή έστω λίγο καλύτερη από της Ιντελ, αφού και με αυτή έκανα μια χαρά τη δουλειά μου. Έτσι κατέληξα στις 2 του τίτλου του μηνύματος. Παραθέτω λινκς όπου μπορείτε να τις δείτε: Katana & Akasa Το δίλημμα μου υπάρχει γιατί και οι 2 έχουνε παρεμφερείς τιμές άρα θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση με τα λεφτά που θα δώσω. Μπερδεύομαι όμως γιατί ενώ ο ανεμιστήρας του Κατανα έχει διάμετρο 92χιλ. και περιστρέφεται στις 25.000 στροφές, ο άλλος του Ακασα έχει διάμετρο 120χιλ. αλλά περιστρέφεται στις 20.000 στροφές. Καταλαβαίνω πως ο Ακασα θα είναι πιο αθόρυβος αλλά αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ με απασχολεί αφού το κουτί μου έτσι κ αλλιώς κάνει θόρυβο από τους πολλούς ανεμιστήρες που έχει πάνω. Οπότε ποια ψήκτρα από τις 2 αξίζει τα λεφτά της καθαρά από θέμα απόδοσης και μόνο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την συμβουλή σας. Υ.Γ. Εάν έχετε να αντιπροτείνεται κάποια εναλλακτική λύση που να κυμαίνεται σε πιο χαμηλές τιμές κάντε το!
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ο 12αρης θα ειναι πολυ πιο ησυχος απο τον 92αρη αυτοι οι μικροι ανεμιστηρες αν αρχιζουν και γκαζωνουν θα σου σπασουν τα νευρα , ενω οι 12ρηδες που συνηθως δεν περνουν καν τις 1800-2000 σαλ (και εκει πολυ σπανια φτανουν) ειναι πολυ πιο ησυχοι παρε κατι με 12αρη, τωρα ποιο ειναι καλυτερο δε ξερω να σου πω, αλλα σιγουρα αυτο με το 12αρη θα ειναι πιο ησυχο θα σου προτεινα να δωσεις το κατι παραπανω και να παρεις αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm ειναι πολυ καλη ψυκτρα για τα λεφτα της
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 θα σου προτεινα να δωσεις το κατι παραπανω και να παρεις αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm ειναι πολυ καλη ψυκτρα για τα λεφτα της +1 για την 212
ggelhsva Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ παιδιά! Αποφάσισα να πάρω την Κατανα αφού ακόμα κ με αυτά τα σπεκς είναι καλύτερη από την στοκ! Πραγματικά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω παραπάνω λεφτά γιατί έτσι κ αλλιώς ο υπολογιστής πάει για αναβάθμιση!
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αφού δεν σκοπεύεις να κρατήσεις το pc και δέν θέλεις να ρίξεις πολλά λεφτά (και καλά κάνεις) για δες και αυτή, πιστευω θα σε καλύψει άνετα. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008757
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν θέλει να ρίξει λεφτά πολλά και δεν σκοπεύει να τον κρατήσει. So why not? άλλωστε θα κάνει o/c με κάποια απο αυτές?
ggelhsva Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 lionheart75 αρκεί να σου πω πως τον επεξεργαστή τον έχω ήδη κάνει οβερκλοκ από τότε που τον πήρα (εδώ και 3 χρόνια δλδ) και δουλεύει άψογα με την ψήκτρα της Ιντελ! Ο Pentium D 802 2.66 @3.66 τα έχει βγάλει τα λεφτουδάκια του! 85 ευρώ παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.