KaizerSoze Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Full Metal Jacket I see a red door... δε σε πιάνω ... :!: ...and I want it painted black :wink: Akrivws Titloi telous Full metal jacket
Gary Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 ναι ναι - τρομερό κομμάτι :!: :!: Rolling Stones - Paint it Black
Panahs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Το καλύτερο κινηματογραφίκό άλμπουμ για μένα: Ο καιρός των τσιγγάνων Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου! Ederlezi: Όποτε το ακούω με συγκλονίζει. Από τις πιο τραγικές και μελαγχολικές μελωδίες που έχω ακούσει σε ταινία (και γενικότερα). Και αυτή η φωνή του μικρού παιδιού, η οποία με τα με τα μικρά ανεπιτήδευτα φάλτσα, είναι τόσο μελοδραματική που σε κάνει να αναπολείς για τα χαμένα χρόνια της ζωής σου... Γενικά όλες οι ταινίες που έχουν κάνει ο Μπρέγκοβιτς με τον Κοστουρίτσα είναι μία και μία σε μουσική (και όχι μόνο!).
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 νομίζω πως ένα απο τα καλύτερα soundtrack είναι και αυτό του Traonspotting το οποίο ουσιαστικά αποτελεί και τον σκελετό της ταινίας. Εγώ προσωπικά το ψηφίζω ως ένα απο τα καλύτερα ever.
sleepy_head Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 το bridget jones's diary είχε καλό soundtrack
Wishm@ster Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 2 sountrack ksexwrizw ap'oles tis tainies pou exw dei: 1) The last of the Mohicans 2) Conan the Barbarian Ka8arh anatrixila einai h mousikh...
ThePatriot13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 egw sixathika ta soundtrack apo ta prwta dyo pou eixa parei kai itan xalia(face-off k ena allo) alla twra pistevw pws koryfaia einai toy Braveheart kai tou Exorcist...
morgoth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Τα κορυφαία χωρίς αντίρριση(πιστέυω!) είναι: 1)The Rock(και γαμώ τα soundtrack,best of the best,τρομερό κτλ κτλ κτλ...) 2)Braveheart(Απίστευτα συγκινητικό soundtrack) 3)The last of Mohicans 4)Lord of the rings I,II(Η μουσική ήταν καταπληκτική,σε έβαζε στο πνεύμα..) Πάντως κορυφαίο soundtrack είχε το Detroit Rock City των Kiss(Η ταινία!) AC/DC,Black Sabbath,Kiss(φυσικά!),και πολλά άλλα απίθανα ροκάκια!!!
dim_b Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Έχω πολλές αντιρρήσεις αφού δε νομίζω ότι αυτά που ανέφερες είναι τα κορυφαία. Γιά να μην ψάχνω γιά άλλα, η μουσική του Nino Rota που αναφέρεται στο ακριβώς προηγούμενο post είναι πολύ καλύτερη και από τα 4 (γιά το Detroit Rock City δε λέω τίποτε γιατί προφανώς το αναφέρεις ως συλλογή τραγουδιών). Δε φταίω εγώ. Εσύ είπες "χωρίς αντίρρηση"...
morgoth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Ε,εντάξει,οντως μπορεί να μην είναι τα κορυφαία αλλά είναι τρομερά!Αυτά μου ήρθαν και στο μυαλό.. Οσο για το Detroit rock city,ουσιαστικά προκειται για συλλογή τραγουδιών αλλά δεν πάυει να είναι το soundtrack της ταινίας!! :wink:
Kserolas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Movie: The Professional & Soundtrack: Le Vent Le Cri !!!!
Edgar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 den ksero an exei anaferthei, alla opou exei grapsei mousiki o Preisner, einai ekpliktiki. Endiktika anafero: Mple, Leuki, I dipli zoi tis Veronikas kai se mia kainourgia pou legete It's all about love tin opoia den tin exo dei akoma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.