Προς το περιεχόμενο

Best movie soundtrack ever?

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το καλύτερο κινηματογραφίκό άλμπουμ για μένα:

Ο καιρός των τσιγγάνων

Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου! Ederlezi: Όποτε το ακούω με συγκλονίζει. Από τις πιο τραγικές και μελαγχολικές μελωδίες που έχω ακούσει σε ταινία (και γενικότερα).

Και αυτή η φωνή του μικρού παιδιού, η οποία με τα με τα μικρά ανεπιτήδευτα φάλτσα, είναι τόσο μελοδραματική που σε κάνει να αναπολείς για τα χαμένα χρόνια της ζωής σου...

Γενικά όλες οι ταινίες που έχουν κάνει ο Μπρέγκοβιτς με τον Κοστουρίτσα είναι μία και μία σε μουσική (και όχι μόνο!).

Δημοσ.

νομίζω πως ένα απο τα καλύτερα soundtrack είναι και αυτό του Traonspotting το οποίο ουσιαστικά αποτελεί και τον σκελετό της ταινίας. Εγώ προσωπικά το ψηφίζω ως ένα απο τα καλύτερα ever.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα κορυφαία χωρίς αντίρριση(πιστέυω!) είναι:

1)The Rock(και γαμώ τα soundtrack,best of the best,τρομερό κτλ κτλ κτλ...)

2)Braveheart(Απίστευτα συγκινητικό soundtrack)

3)The last of Mohicans

4)Lord of the rings I,II(Η μουσική ήταν καταπληκτική,σε έβαζε στο πνεύμα..)

Πάντως κορυφαίο soundtrack είχε το Detroit Rock City των Kiss(Η ταινία!)

AC/DC,Black Sabbath,Kiss(φυσικά!),και πολλά άλλα απίθανα ροκάκια!!!

Δημοσ.

Έχω πολλές αντιρρήσεις αφού δε νομίζω ότι αυτά που ανέφερες είναι τα κορυφαία. Γιά να μην ψάχνω γιά άλλα, η μουσική του Nino Rota που αναφέρεται στο ακριβώς προηγούμενο post είναι πολύ καλύτερη και από τα 4 (γιά το Detroit Rock City δε λέω τίποτε γιατί προφανώς το αναφέρεις ως συλλογή τραγουδιών).

Δε φταίω εγώ. Εσύ είπες "χωρίς αντίρρηση"... :P

Δημοσ.

Ε,εντάξει,οντως μπορεί να μην είναι τα κορυφαία αλλά είναι τρομερά!Αυτά μου ήρθαν και στο μυαλό..

:lol: Οσο για το Detroit rock city,ουσιαστικά προκειται για συλλογή τραγουδιών αλλά δεν πάυει να είναι το soundtrack της ταινίας!! :wink:

Δημοσ.

den ksero an exei anaferthei, alla opou exei grapsei mousiki o Preisner, einai ekpliktiki.

Endiktika anafero:

Mple, Leuki, I dipli zoi tis Veronikas kai se mia kainourgia pou legete It's all about love tin opoia den tin exo dei akoma :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...