notis7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εγω λεω να το πας παντως γιατι θα στο ξανακανει και αν εισαι εκτος εγγυησης θα ταλαιπωρηθεις...και εσυ και η τσεπη σου.. χμμ..μάλλον έχεις δίκιο ..ίσως το καθυστερήσω για κάνα μήνα επειδή έχω εξεταστική τώρα άλλα ίσως χρειάζεται έναν πιο ειδικό έλεγχο!
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 κατέβασε τις wd τα διαγνωστικά και τσέκαρε τον σκληρό. Το κόλπο με το ESC δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά θυμάμαι οτι έλεγε για τα 2 passed για την μνήμη και κάποια shadowed και του είπαν να κάνει και κάποιες άλλες ενέργειες ---------- Προσθήκη στις 10:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:16 ---------- αυτά τα μηνύματα σου έβγαλε? "System Bios Shadowed" "Video Bios Shadowed"? Αν ναι τσέκαρε την κάρτα γραφικών σου.
spid_x Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εγω θελω να ρωτησω σε netbook acer πως γινεται οταν το βγαζω απο τη φορτιση να παραμνει φωτεινη η οθονη? που παω στα windows ακριβως?
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 λογικά στα power settings θα είναι. Στην καρτέλα για όταν δουλεύει σε μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.