notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 καλησπέρα, έχω ένα Acer και από το πρωί δε μπορεί να μπουτάρει με τίποτα. Αφού βγάζει την επιλογή για bios στη συνέχεια πετάει μαύρη οθόνη και μια παύλα που αναβοσβήνει (όπως στη γραμμή εντολών) χωρίς να μπορείς να γράψεις.. το μόνο που δοκίμασα να κάνω είναι να τσεκάρω ότι bootάρει από το δίσκο , το οποίο και γίνεται .. τι μπορεί να φταίει ?
lagoudakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 παρομοιο προβλημα με αυτο που λες ειχε ενας συναδελφος μου σε ενα hp και η βλαβη ηταν οτι του ειχε "χτυπησει"ο δισκος,δεν ξερω αν ειναι ιδια περιπτωση
notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αυτό υποψιάζομαι κι εγώ αλλά δε ξέρω τι ελέγχους μπορώ να κάνω πριν το πάω για service..
ss13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κατεβάζεις από το site του κατασκευαστή του σκληρού σου ένα διαγνωστικό για τον σκληρό και κάνε έναν έλεγχο , είσαι εντός ή εκτός εγγύησης ; Tι μοντέλο είναι ;
lagoudakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αυτό υποψιάζομαι κι εγώ αλλά δε ξέρω τι ελέγχους μπορώ να κάνω πριν το πάω για service..δυστυχως δεν ξερω να σου πωισως καποιο παιδι απο εδω γνωριζει......
notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κατεβάζεις από το site του κατασκευαστή του σκληρού σου ένα διαγνωστικό για τον σκληρό και κάνε έναν έλεγχο , είσαι εντός ή εκτός εγγύησης ; Tι μοντέλο είναι ; το μοντέλο είναι ACER 7520G .. είμαι μέσα στην εγγύηση.. πως κάνω τον έλεγχο? τον γράφω σε cd και μπουτάρω από κει? το θέμα είναι δε βρίσκω τον κατασκευαστή του σκληρού ..δε γράφει τπτ στα χαρτιά ούτε στο site της Acer ...
damastes Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αφού είσαι στην εγγύηση γιατι δεν το στέλνεις στο service? αν μπουτάρει απο cd, αν κατάλαβα καλά, π.χ κάποια live διανομή Linux είναι "καλό" γιατί αυτό σημαίνει οτι δεν είναι ο storage controller στο south bridge, δοκιμασε το. Αν μπουτάρει το linux κοιτα να δείς αν βλέπουν τον σκληρο. αν πατήσεις F2 στην εκκίνηση σε βάζει στο bios? Αν σε βάζει στο bios στο HDD Model Name δείχνει τον σκληρό? αν πατήσεις esc στην εκκίνηση τι σου βγάζει?
stivi1981 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αν εισαι στην εγγυηση πηγενετο....αν κανεις αναζητηση θα δεις οτι ειναι κλασικο προβλημα στα acer...σε καποια μοντελα...λογικα και στο δικο σου
notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 σήμερα μου το έβγαλε το πρόβλημα όποτε είπα μήπως μπορώ να αποφύγω την ταλαιπωρία του service . στα bios μπαίνει κανονικά με F2 και βρίσκει το σκληρό. με ESC δείχνει ότι τεστάρει την μνήμη και το υπόλοιπο hardware (απλά εξαφανίζεται γρήγορα η οθόνη και προλαβαίνω να δω 2 passed για την μνήμη και κάποια shadowed ), εμφανίζει την αρχική επιλογή αν θέλουμε να μπούμε στo bios και μετά το ίδιο σκηνικό .. δεν έχω δοκιμάσει κάποια έκδοση των Linux απλά στα bios έχει default επιλογή να bootάρει από τον σκληρό. μετά από το ESC που πάτησα και τον έλεγχο που έκανε , το έκλεισα και το ξανάνοιξα και τώρα φόρτωσε κανονικά τα windows το esc κάνει κάποιο repair ?
ss13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πήγαινε έναρξη - πίνακας ελέγχου - διαχείρηση συσκευών - μονάδες δίσκων και δες τι μάρκα είναι ο σκληρό σου !!
notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πήγαινε έναρξη - πίνακας ελέγχου - διαχείρηση συσκευών - μονάδες δίσκων και δες τι μάρκα είναι ο σκληρό σου !! το είχα βρει αργότερα από τα bios ..wd είναι ..πάντως πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα χωρίς να ξέρω πώς
notis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τι να πω ? από το esc και μετά πήρε μπρος ...ευχαριστώ πολύ πάντως! γλίτωσα αρκετές μέρες ταλαιπωρίας από το service της acer ..(ναι την έχω ξαναπατήσει δυστυχώς )
stivi1981 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 εγω λεω να το πας παντως γιατι θα στο ξανακανει και αν εισαι εκτος εγγυησης θα ταλαιπωρηθεις...και εσυ και η τσεπη σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.