Commentator Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γεια σας, εχω την 8800GT και θελω να την συνδεσω με την τηλεοραση Philips 42PFL3604D Οριστε οι υποδοχες που εχει απο πισω: http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl3604d_12/42pfl3604d_12_cow_.jpg Τι καλωδιο πρεπει να αγορασω; Ευχαριστω
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 DVI-HDMI αν θελεις μονο εικονα. Αν οχι περιπλεκονται τα πραγματα λιγακι.
Commentator Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 DVI-HDMI αν θελεις μονο εικονα. Αν οχι περιπλεκονται τα πραγματα λιγακι. Nik.K και μονο εικονα δεν με πειραζει αφου μπορω να εχω τα ηχεια συνδεδεμενα στον πυργο. Μπορεις να μου δειξεις και μια εικονα πως ειναι αυτο το καλωδιο;
galistaboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 αφου και τo rear & το side εχουν hdmi (αν βλεπω καλα) παρε hdmi <=> hdmi
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εμ το Rear και το Side ειναι της TV...... Commentator, κατι τετοιο... http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=81060 Φυσικα δεν ειναι αναγκη να παρεις 10 μετρα, βρες κατι στο μεγεθος που θελεις εσυ.
eleanna17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους!!!! Εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη και την τηλεοραση μου που με εχει εκνευρισει αρκετα τελευταια!!!!! Οταν πρωτοαγορασα τον υπολογιστη μου,μπορουσα να συνδεσω την οθονη του με της τηλεορασης μου(με το καλωδιο) και να βλεπω τις ταινιες μου απο εκει....Μετα απο καιρο ο υπολογιστης επαθε ενα μπλακ αουτ(μαλλον απο καποιο οιο),αλλα τελικα τον σωσαμε....ναι αλλα απο τοτε οταν συνδεω τον υπολογιστη με την TV,η TV μου γραφει ''δεν υποστηριζεται'' Η tv μου ειναι samsung full HD!!!! παιδες help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εχεις βαλει μαλλον διαφορετικη αναλυση....Μπες στο Control Panel της καρτας και δες σαν δευτερευων αναλυση τι εχεις...Πρεπει να ειναι η αναλυση που υποστηριζει η τηλεοραση σου αλλιως λογικο να σου βγαζει αυτο το μυνημα.
avraam5 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 καλησπερα και απο εμενα. μιας και η απορια μου ειναι παρεμφερης με το θεμα που ανοιξε ο commendator την παραθετω για να δουμε αν υπαρχει λυση. εχω μια tv με εισοδους scart και audio video στην οποια συνδεα τον παλιο μου υπολογιστη (Dual View). η καρτα γραφικων του προηγουμενου υπολογιστη ειχε εξοδο s-video και μεσω μετατροπεων εκανα το s-video -> rca-> audio video. η καρτα ομως του τωρινου υπολογιστη εχει εξοδους dvi-hdmi-vga(στην οποια συνδεω την οθονη του υπολογιστη ). με ποιο τροπο (ποιους μετατροπεις να χρησιμοποιησω)μπορω να συνδεσω την tv με την καινουρια καρτα ωστε να βλεπω οπως εβλεπα παλια? ευχαριστω εκ των προτερων
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Tσέκαρεπρώτα αν σε κάποιο scart υποστηρίζει RGB-Component. Αν υποστηρίζει τότε υπάρχει καλώδιο και αντάπτορας VGA σε SCART (VGA σε component και Scart αντάπτορας με εισόδους RGB)...
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ανταπτορες θα βρεις σχεδον απο ολα σε ολα, το ζητημα ειναι μην περιμενεις την καλυτερη ποιοτητα εικονας.
eleanna17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εχεις βαλει μαλλον διαφορετικη αναλυση....Μπες στο Control Panel της καρτας και δες σαν δευτερευων αναλυση τι εχεις...Πρεπει να ειναι η αναλυση που υποστηριζει η τηλεοραση σου αλλιως λογικο να σου βγαζει αυτο το μυνημα. Η αναλυση του υπολογιστη ειναι 1680χ1050(η μεγαλυτερη),αυτην ειχα κιολας.....Δοκιμασα με ολες τις αναλυσεις αλλα τιποτα!!!!!!!!
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αλλη αναλυση εχει στο πρωτευων Display και αλλη στο δευτερευων. Η TV σου τι αναλυσεις υποστηριζει ?
eleanna17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Να σου πω πρωτα οτι δεν ξερω την διαφορα πρωτευων και δευτερευων αναλυσης(ειμαι και ασχετη)!!!!! Αλλα η αναλυση της tv υποστηριζει εως 1080p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.