Προς το περιεχόμενο

απορια σχετικα με pentium 4

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. η απορια μου ειναι η εξης.. εχω ενα συστημα βασισμενο σε Pentium4 cpu στα 2.8 εχει Ram 2gb κ την sapphire 3850agp καρτα γραφικων..να επισημανω εδω οτι το Pc χρησιμοποιηται κυριως για Gaming...οπως καταλαβατε λογω της παλιας Cpu το συστημα δεν αποδιδει ικανοποιητικα FPS, σκεφτομουνα συνολικη αναβαθμιση αλλα το πορτοφολι μου δεν σηκωνει τη παρουσα στιγμη κατι τετοιο, αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι αν η αναβαθμιση σε εναν γρηγοροτερο pentium4 θα εκανε δουλεια...δλδ απο τα 2.8ghz που ειναι αυτος που εχω να εβαζα ενα 3.2 ή και 3.4..πιστευευτε πως θα κανει διαφορα προς το καλυτερο ή θα ναι περιπου τα ιδια?

ευχαριστω εκ τω προτερων

Δημοσ.

Δεν θα δεις διαφορές - και είσαι ήδη με την δυνατότερη agp ever :/

Οπότε μην καις τα χρήματα σου, μάζεψε κανένα 300άρι και βουρ για κανένα Athlonι ;)

Δημοσ.

Θα μειώσει το bottleneck που τρως σ' ένα βαθμό, αλλά σίγουρα δεν αξίζει να ψάξεις για άλλον Ρ4.

Μπορείς να δοκιμάσεις να τον ανεβάσεις.

Δημοσ.
Θα μειώσει το bottleneck που τρως σ' ένα βαθμό, αλλά σίγουρα δεν αξίζει να ψάξεις για άλλον Ρ4.

Μπορείς να δοκιμάσεις να τον ανεβάσεις.

δλδ λες για Overclock? δοκιμασα καποτε αλλα μου ειπανε πως οι Ρ4 ειναι "κλειδωμενοι" στις default συχνοτητες...υπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε αυτο?

Δημοσ.

Αν έχεις καναν Northwood και κανα καλό mobo και ψύξη μπορείς ν' ανέβεις αρκετά, άλλο αν δε θα δεις σοβαρές διαφορές.

Ποια μητρική έχεις και ποιον Ρ4;

Δημοσ.

στα βαζω οπως μου τα βγαλε το HwINFO,

CPU:Intel Pentium 4 2.80C GHz Northwood,Socket 478 FC-PGA2 (mPGA478B)

Mobo:Giga-Byte 8I865GME, chipset:intel 865G (Springdale-G) + ICH5

γινεται?

απο ψυξη παω καλα, εχω βαλει μια zalman κ την εχω χαμηλα τωρα αλλα αν χρειαστει μπορει να ψυξει μια χαρα πιστευω

Δημοσ.

Πολυ παλιο συστημα,ριχνε και καμμια ματια στις πωλησεις εδω στο insomnia μερικες φορες υπαρχουν καλες και φτηνες ευκαιριες αναβαθμισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...