Προς το περιεχόμενο

2 συνδεσεις σε ενα pc????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα εχω μια connex 2mbs συνδεμενη με lan καλωδιο στο pc

ο αδερφος μου εχει μια hol 24αρα που την δουλευα μεχρι τωρα με μια wi fi καρτα σε pci slot στο pc μου (εχει ασυρματο router o bro μου)

θα μπορουσα να εχω και τις 2 συνδεσεις ενεργες?

το δικο μου router ειναι ενα baudtec ασυρματο

εχουμε διαφορετικα νουμερα τηλεφωνου και μενει ακριβως διπλα μου σε αλλο διαμερισμα

τι καλο μπορει να βγει απο αυτο?

Δημοσ.

απλα χρησιμοποιησε την 24αρα.ή,για να μην ζοριζεται πολυ η συνδεση οταν κατεβαζεις και σερφαρεις ταυτοχρονα,με καποιον τροπο,βαλε την 24αρα να κατεβαζει και την 2αρα να σερφαρει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω pci καρτα για wi fi (linksys WMP54G) την οποια την εχω βγαλει απο το κουτι φυσικα αφου δουλευω με lan καλωδιο (router ----->pc) και σκεφτομουν αραγε αν εβαζα την ασυρματη καρτα επανω θεωρητικα θα ειχα 2 συνδεσεις στο internet? δλδ την CONNEX 2MBS με το lan καλωδιο και την hol 24MBS? με την ασυρματη pci καρτα μου?

τα windows xp μπορουν να δημιουργησουν και να διαχειριστουν 2 διαφορετικες συνδεσεις?

Δημοσ.

φίλε μου ι δικιά μου προτίμηση θα ήταν να ακυρώσεις την δικιά σου σύνδεση και να χρησιμοποιείς του bro σου μιας και έχει 24άρα, εφόσον υπάρχει μια καλή γραμμή γιατί να πληρώνονται 2?

Δημοσ.
φίλε μου ι δικιά μου προτίμηση θα ήταν να ακυρώσεις την δικιά σου σύνδεση και να χρησιμοποιείς του bro σου μιας και έχει 24άρα, εφόσον υπάρχει μια καλή γραμμή γιατί να πληρώνονται 2?

γιατι ειμαι αρρωστος με το COD4 και χρειαζομαι καλα ping για να παιζω στο εξωτερικο :o δεν νoμιζω να εχω συναντησει καλυτερα ping περα απο την connex

any idea αν λειτουργει κατι στην ερωτηση μου?

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να πετύχεις αν κατάλαβα καλά (να κατεβάζεις με 24αρα να σερφάρεις με 24αρα και να παίζεις COD με 2αρα για τα καλά Ping) γίνετε με Proxy server....

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο το στήσιμο και η ρύθμιση απλά θα πρέπει το pc που θα εγκατασταθεί το πρόγραμμα για τον Proxy server να μην κλείνει και σε αυτό το pc να έχεις συνδεμένες και τις δύο συνδέσεις internet

Αν θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω αναλυτικά πώς να το κάνεις!

Αυτό που μπορείς να κερδίσεις με ενα Proxy server είναι να στραγγίζεις το download τις 24αρας ( εσύ ή και ο αδερφός σου) και παράλληλα να πέζεις COD4 με όσο Ping θα είχες με την 2άρα και χωρίς να κατεβάζες!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...