karcin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν drivers για το Microsoft Sidewinder, για τα Windows 2000 / XP;
BASSstarlet Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Το SideWinder εχω και το αναγνωριζει κανονικα,χωρις προβληματα.Τι προβλημα σου παρουσιαζει?
Lothar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 kai mena mia xara to anagnwrizei... Aplws de boreis na ftiakseis profiles opws me tous palious drivers..
karcin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Πολλές φορές μου ζητάει αναγνώριση, και μετά παίζει κανονικά, όπως είπατε. Ελεγα μήπως μπορούσα να αποφύγω την σχεδόν καθημερινή αναγνώριση.
wOOzY Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2003 Παιδιά εμένα δεν το αναγνωρίζει,πάω πίνακας ελέγχου,χειριστές παιχνιδιών,προσθήκη και βάζω Microsoft Sidewinder(Αυτόματη αναγνώριση).Κάτω δεξιά στο ρολοί,λέει εντοπίστηκε νέο υλικό,αλλά τίποτα,ψάχνει να βρει Drivers.Έχω το Sidewinder GamePad.Το έχω βάλει σε Windows XP(παλιότερα το έπαιρνε από μόνο του,τώρα όχι),σε Millenium,σε 2000 και σε 98.Εχτές το απόγευμα το πήγα να παίξω με ένα παιδί Fifa2003 και εκεί το δέχτηκε,έχει Windows XP.
Lothar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2003 woozy ayto se mena mia fora to ekane, vrike tous drivers kai ayto itan... padws drivers alloi den yparxoun apo oti kserw..sto site tis mixrosoft exei tous palious gia win98..
Nikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2003 Δυστυχώς οι drivers των sidewinder, τουλάχιστον των μη usb, δεν λειτουργούν σωστά σε cpu με bus πάνω από 100Mhz( το γράφει στην σελίδα της Microsoft). Στα ΧΡ λειτουργεί αρκετά καλύτερα αλλά αρκετές φορές ιδιαίτερα αν υπάρχει κι άλλο Joystick στο συστημα, κύρια usb, βγάζει ότι υπάρχει το Joystick αλλά δεν είναι συνδεδεμένο ή δεν λειτουργεί. Η μόνη λύση που έω βρει εγώ είναι να μπαίνω στο control panel και να κάνω refresh τα joystick μέχρι να τα βρει. Νίκος
tevatron Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Egw pantws exw to Wingman ths logitech to opoio g@m@ei kai dernei. Foveri aistisi sklito kai den masaei tipota. Kai to phra kai etsi sthn tuxi. hmoun poly kwlog\fardos ekeinh th mera kai den exw metaniwsei katholou gia tin epilogi. To sunostw anepifilakta
Narayan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Έχω το Sidewinder Gamepad και δουλεύει κανονικά στα XP. Το συνδέω στην εκκίνηση, πάω Control Panel -> Gaming Devices -> Add και στη λίστα επιλέγω Sidewinder Gamepad. Δεν χρειάζεται να το ξανακάνω άλλη φορά, μήπως έχεις και άλλο χειριστήριο σε game port και τα μπερδεύει;
wOOzY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2003 Όχι φίλε μου,δεν έχω κανένα άλλο,τα μόνα χειριστήρια που έχω για Pc είναι 2 Microsoft Sidewinder.Το βάζω κανονικά,όχι σε USB,αλλά και πάλι τζίφος.Κάνω ότι λες,ακριβώς τα ίδια αλλά και πάλι τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.