Dropsreef Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 @vocals Να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου.Θεωρώ την 5850 πιο future proof επιλογή συγκριτικά με την 5770 και θα εξηγήσω γιατί: 1)Καταρχήν καθε κάρτα γραφικών εχει ημερομηνία λήξης.Σωστά;Αν υποθέσουμε οτι στην ανάλυση του φίλου μας η 5770 θα λειτουργεί σε υψηλά standards για ένα χρόνο η 5850 θα λειτουργεί για ενάμιση χρόνο(η χρονική διάρκεια είναι καθαρά τυχαία απλά το αναφέρω για να γίνει κατανοητό αυτο που έχω In my mind) 2)Αν ω μη γενετω παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην οθόνη του με την 5850 θα εχει τον κ@λο του καλυμμένο 3)Στην ανάλυση που είναι ο φίλος μας,η 5770 είναι μια χαρά κάρτα.Ειλικρινά το λεω αυτό.Απο την στιγμή ομως που δεν υπερβαίνουμε το αρχικό Budget του φίλου μας γιατί να μην χωρέσουμε και την 5850 που είναι πιο "gaming" gpu; 4)Αν εχεις δει και άλλα Posts Μου θα διαπιστώσεις οτι δεν είμαι άτομο που προτείνω συνθέσεις κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθεις να εξαντλήσω και το τελευταίο € απο το Budget του εκάστοτε topic starter!Στην συγκεκριμένη ομως περίπτωση αφου χωράει η αναθεματισμένη 5850 .....χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις στο υπόλοιπο hardware
thinlizzy Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε και καμια επεξεργασία βίντεο, εκτός από παιχνίδια, εξακολουθούμε να προτιμούμε τον Phenom από έναν Intel i5;
Dropsreef Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε και καμια επεξεργασία βίντεο, εκτός από παιχνίδια, εξακολουθούμε να προτιμούμε τον Phenom από έναν Intel i5; Απο διάφορα reviews που εχω διαβάσει όσον αναφορά την επεξεργασία ο Intel i5 ειναι ταχύτερος(εστω και λίγο) απο τον AMD 955!Αν σε ενδιαφέρει σε ποιο "σοβαρό επίπεδο" η επεξεργασία πας για εναν εξαπύρηνο ή εναν intel i7 930(ανάλογα με το τι αντέχει η τσέπη σου.).Επιστρέφοντας στο ερώτημα περι Intel i-5 το socket 1156 σε ένα χρόνο απο τώρα πάει για απόσυρση και αντικατάσταση με το socket 1155.Αυτο και μόνο είναι ένας καλός λόγος να μείνεις μακριά! Προσωπική μου άποψη αν σε ενδιαφέρουν και οι εφαρμογές αλλα και το gaming η πιο value for money επιλογη(επαναλαμβάνω κατ'εμε) ειναι ο AMD Phenom II X6 1055T σε συνδυασμό με την μητρική Asrock 880 G XTREME 3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.