thanantypas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 α,και δεν ειπα οτι ειναι ευκολο!!!θελει διαβασμα..
greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Τι εννοείς ? Εγώ λέω για αυτό το thread. Ναι, αυτό κατάλαβα από την αρχή!
greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εγω το ειπα για να βοηθήσω ... Φυσικά! Συζήτηση κάνουμε! α,και δεν ειπα οτι ειναι ευκολο!!!θελει διαβασμα.. ... όπως και γενικά η C++
thanos713 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 thanantypas, δεν είπαμε κάτι κακό... Μην ψαρώνεις, συζήτηση κάνουμε...
greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Άσε, μεγάλη ντροπή νιώθω τώρα που το θυμάμαι... Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος!!!
thanos713 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος!!!Ήμουν πιο άσχετος από ένα μωρό...
greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Βαρατε Βαρατε!!!χαχααχα Σε καμία περίπτωση! Άλλωστε, κι εγώ C++ πρότεινα. Όσον αφορά την Java που ανέφερες, δεν την προτιμώ (πλέον) αλλά είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλη απήχηση στην αγορά.
thanantypas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εχεις δικιο,απλα βιαστηκα να απαντησω χωρις να δω τι ειχατε γραψει.
greatst Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μα να ξεκινήσει κάποιος με ΟΟ γλώσσα? Η C++ υποστηρίζει πολλές τεχνικές προγραμματισμού και μία από αυτές είναι ο OO προγραμματισμός. Είναι "ρίξιμο" για τη C++ να την βλέπουμε ως (μόνο) OO γλώσσα όταν είναι ... ένα σωρό άλλα πράγματα! Από τη σελίδα http://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B (το bold+underline δικά μου...): C++ (pronounced see plus plus) is a statically typed, free-form, multi-paradigm, compiled, general-purpose programming language.
javavall Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ωραίος, με καλύπτει, βάζω πλώρη για C++... Μην! Ξεκίνα με Java! Στις σχολές πρώτα μαθαίνουμε Java επειδή είναι πιο εύκολη και σε βάζει πιο ομαλά στο OOP μετά C++. Πριν πας στην C++, φρόντισε να έχεις ασχοληθεί και με την C. Επέκτασή/Υπερσύνολό της είναι η C++, επομένως κατανόηση της C θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις με την C++ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.