Προς το περιεχόμενο

αρχάριος Πως να ξεκινήσω?

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας θα ήθελα να μάθω από προγραμματισμό, ποία γλώσσα είναι κατάλληλη και ποία βιβλία πρέπει να προμηθευτώ.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για σας θα ήθελα να μάθω από προγραμματισμό, ποία γλώσσα είναι κατάλληλη και ποία βιβλία πρέπει να προμηθευτώ.

Ευχαριστώ.

Python δυνατή και πολύ χρήσιμη http://diveintopython.org/toc/index.html (e-book)

Επίσης Pascal και C το πολυ.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα πριν τη C να μάθεις τα βασικά σε pascal (προγραμματιστική λογική) και μετά να βουτηξεις στα βαθιά ώστε να μην μπλεξεις από την αρχή με συντακτικα και ο,τι ζορικο έχει η C.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ψάξε στο φόρουμ για παρόμοια threads...

Πράγματι! Είναι από τα θέματα που έχουν αναλυθεί ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο φόρουμ! Μια αναζήτηση θα δώσει υλικό για ενδελεχή μελέτη! ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις 100 threads...

Σε ένα άλλο φόρουμ, είχα ανοίξει τέτοιο thread κι εγώ ο ίδιος γι αυτό σου το λέω. Ήταν και ο greatst...:P

Δημοσ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις 100 threads...

Σε ένα άλλο φόρουμ, είχα ανοίξει τέτοιο thread κι εγώ ο ίδιος γι αυτό σου το λέω. Ήταν και ο greatst...:P

Αν κρίνω από την υπογραφή σου, να υποθέσω ότι επέλεξες C ? :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, θα σου πω όλη την ιστορία. Είμαι ο thanos523 από το adslgr.com, άμα με θυμάσαι, περσινό thread. Μου είχατε προτείνει πάρα πολλές... Ξεκίνησα με net, VB.net. Μετά πήγα Pascal, κατόπιν python, μετά πάλι net με Small Basic και τώρα στα 14, C!!

Δημοσ.

Βασικά αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι είναι σαν να μπεις σε ένα καφενείο με οπαδούς από παντόυ και να ρωτήσεις τι ομάδα να γίνεις. Πάντως γενικά επικρατούν οι C-like γλώσσες οπότε επέλεξε μια από εκείνες

Δημοσ.
Λοιπόν, θα σου πω όλη την ιστορία. Είμαι ο thanos523 από το adslgr.com, άμα με θυμάσαι, περσινό thread. Μου είχατε προτείνει πάρα πολλές... Ξεκίνησα με net, VB.net. Μετά πήγα Pascal, κατόπιν python, μετά πάλι net με Small Basic και τώρα στα 14, C!!

Ρε θηρίο! Τις ξεπέταξες όλες αυτές πριν τη C?

Δημοσ.

Εξαρτάτε απο το τι θες να φτιάξεις

Εάν ενδιαφέρεσαι για προγράμματα Windows με βάσεις δεδομένων κυρίως εμπορο-λογιστικά η καλύτερη γλώσσα είναι η Delphi 7...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...