Προς το περιεχόμενο

παρόμοιο πρόγραμμα convertxtodvd για mac?

dirtyshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόγραμμά που να κάνει την δουλειά του convertxtodvd των windows αλλά χωρίς αποτέλεσμα... έχω το toast 10 αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους όταν είναι εξωτερικοί δηλαδή σε ξεχωριστό srt αρχείο με αποτέλεσμα να μην τους αναγνωρίζει καν..δωστε μου τα φωτα σας :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
yπαρχει ενα προγραμμα που τους ενσωματωνει δν θυμαμαι πως λεγεται κα μετ με το toast

http://www.bitfield.se/submerge/index.html

• 1 μήνα μετά...

αν θυμάμαι καλά γιατί παέι καιρός που το έκανα, αν έχεις perian στο mac το toast ενσωματώνει τους υπότιτλους αυτόματα αλλά για μετατροπή σε dvd. Επιλέγεις να γίνει dvd και φροντίζεις να είναι στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα και οι υπότιτλοι (πχ film.avi και film.srt). Ελπίζω να μη μου διαφεύγει κάτι.

Ποσα χρονια διαβαζω τοσα θεματα για το εν λογω προγραμμα στο mac.

Στο pc ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει. Ταχυτατο, ευχρηστο.

Στο mac, οσες προσπαθειες κι αν εκανα με εναλλακτικες λυσεις, είτε δεν πετυχαιναν, είτε αργουσαν υπερβολικα(ωρες).

Αυτη η εταιρια που το βγαζει, τις μισες φωνες να ακουγε απο τους mac users, θα επρεπε να το ειχε βγαλει και για mac. Αλλα αυτοι το χαβα τους, μονο για windows.

Συμφωνω φιλε μου και γω το θεωρω ξεπερασμενο, και για προσωπικη χρηση δεν το χρησιμοποιω ποτε!

Εχω παρει to western digital media center για παραδειγμα, και οτι αρχειακι κατεβαζω το βασω σ ενα φλασακι και το βλεπω στην τηλεοραση,υποστηριζοντας και ελληνικους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο!

Το θεμα ειναι οτι οταν εισαι κατοχος πολλων ταινιων ΟΛΟΙ σου ζητανε να τους δωσεις (σε dvd), οποτε αυτος ειναι ο λογος που συζηταμε για τα προγραμματα αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...