Προς το περιεχόμενο

Ενεργειακες κλασεις

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζα οτι οποιος ξερει απανταει αλλιως απλα διαβαζει. Επειδη το θεμα ειναι χρησιμο θα ηθελα να μαθω και εγω για το Α+ και το ΑΑ.

Και μην μου πει κανεις για το google, εαν ειναι να κοιταμε το google για τα παντα ας κλεισει το φορουμ δεν εχει λογο υπαρξης.

Δημοσ.
Γιατί θες nimou το θες και ξυρισμένο και μας τη λες και από πάνω! Δε σε κατηγόρησα που ρώτησες, αλλα για την απάντηση σου όπως και οι προηγούμενοι. Έχεις πρόβλημα στην κατανόηση η στην ανάγνωσh αυτών που γράφω?

Αντιθετα, εσυ εισαι προκλητικος, εχεις αδικο και μας τη λες και απο πανω!

Μην παρασυρεσαι απο τους... παρεδωσαδες.

Νομιζα οτι οποιος ξερει απανταει αλλιως απλα διαβαζει. Επειδη το θεμα ειναι χρησιμο θα ηθελα να μαθω και εγω για το Α+ και το ΑΑ.

Και μην μου πει κανεις για το google, εαν ειναι να κοιταμε το google για τα παντα ας κλεισει το φορουμ δεν εχει λογο υπαρξης.

ΠΕΣΤΟΥΣ ΤΑ !

Δημοσ.

Όταν το προιόν έχει label AA σημαίνει οτι είναι ανώτερο του Α+, συνεπώς καταναλώνει λιγότερο ρεύμα. Νομίζω τώρα έχουν κυκλοφορήσει και ΑΑ+.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να λήξει εδώ η προσωπική σου αντιπαλότητα με το πρόσωπό μου:

Moυ αρεσει που φωναζεις κιολας... σα να μη διαβασες καθολου το προηγουμενο μυνημα μου, σα να μην υπηρξε ποτε!

Δεν εχω καποιο προσωπικο προβλημα μαζι σου, εσυ εχεις μαζι μου. Μη ξεχνας τα εργα σου και τα pm σου(εσβησες χωρις λογο μυνηματα μου γιατι δεν σου αρεσαν κλπ)

Ξεχνάς ότι για τα συγκεκριμένα posts έχεις δύο (2) παρατηρήσεις για σαφέστατη παράβαση των Όρων Χρήσης του forum.

Μην ανακατευεις αλλα μελη, δεν ενισχυεις ετσι τη θεση σου. Το να παρακινεις και αλλους στον ολισθηρο σου δρομο ειναι μειον, οχι συν;)

Το πώς θα απαντώ είναι δικό μου θέμα, άσε τις παραινέσεις για τους φίλους σου και τους συμμαθητές σου. Και κοίτα να μάθεις, έστω και τώρα, τους στοιχειώδεις τρόπους ορθής συμπεριφοράς μπας και αρχίσεις να λες "ευχαριστώ" σε όσα μέλη προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Εχω χρησιμοποιησει πολλα nicknames σε πολλα φορουμς, εγχωρια και εξωτερικα, εσυ τι ζορι τραβας? μηπως θα μου το απαγορευσεις?:lol:

Γράφω για το παρόν forum και για τα διάφορα nicks που έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μην νομίζεις ότι δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Σου υπενθυμίζω ότι τα μέλη μπορούν να έχουν έναν και μόνο έναν λογαριασμό. Εάν έχεις φάει ban, η στοιχειώδης αξιοπρέπεια επιβάλλει να μην ξαναπατήσεις κάπου που δεν είσαι επιθυμητός.

Προσπαθησε να σοβαρευτεις και να παψεις να μου επιτιθεσαι, αυτη η συμπεριφορα δεν θα σε οδηγησει πουθενα. Μη νομιζεις οτι επειδη εχεις γινει mod εξουσιαζεις και ολη τη πλαση.

Η σοβαρότητά μου φαίνεται εδώ.

Η δική σου πού έχει πάει περίπατο; Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που στιγματίζει την συμπεριφορά σου εδώ. Οπότε μάλλον θα πρέπει να προβληματιστείς: δεν βρέχει, σε φτύνουν...

Άντε γιατί πολύ ανεχτήκαμε ανάγωγες και απαράδεκτες συμπεριφορές. Αν θες να κάνεις τον μάγκα εκτός παρέας σου, έχεις έρθει σε λάθος forum! :mad:

Δημοσ.

Θα υποχρεωθω για μια ακομη φορα να απαντησω στις προσωπικες επιθεσεις του φιλου μας

Ξεχνάς ότι για τα συγκεκριμένα posts έχεις δύο (2) παρατηρήσεις για σαφέστατη παράβαση των Όρων Χρήσης του forum.

Ακουγεται σαν οι αυθαιρετες επεμβασεις σου να είναι καποιο ευαγγελιο, καποια αυθεντια. Ακομη και σωστες να ηταν, δεν προκειται ευαγγελιο, είναι καθαρα η δικη σου αποψη. Καμμια παραβαση δεν εκανα κατά τη γνωμη μου, κι αν παλι εκανα γιατι να γινονται επιλεκτικα παρατηρησεις σε μενα μόνο?

Το πώς θα απαντώ είναι δικό μου θέμα, άσε τις παραινέσεις για τους φίλους σου και τους συμμαθητές σου. Και κοίτα να μάθεις, έστω και τώρα, τους στοιχειώδεις τρόπους ορθής συμπεριφοράς μπας και αρχίσεις να λες "ευχαριστώ" σε όσα μέλη προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Μα κι εγω το πως θα απαντω είναι δικο μου θεμα. Εσυ ομως ειχες την απαιτηση να πω "ευχαριστω" και "συγνωμη" και μαλιστα χωρις να υπαρχει αναλογος λογος. Συνεπως κι εσυ αυτες τις υποδειξεις να τις κανεις στους συμμαθητες και τους φιλους σου. Ο τροπος με τον οποιον μιλας είναι σα να εισαι εσυ και τιποτ άλλο… Μου κανεις μαλιστα και παραινεσεις ορθης συμπεριφορας τη στιγμη που υπαρχει τεραστιο προβλημα με τη δικη σου συμπεριφορα, όπως βλεπεις. Μην ανακατευεις αλλα μελη σε ένα καθαρα δικο σου προβλημα.

Γράφω για το παρόν forum και για τα διάφορα nicks που έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μην νομίζεις ότι δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Σου υπενθυμίζω ότι τα μέλη μπορούν να έχουν έναν και μόνο έναν λογαριασμό. Εάν έχεις φάει ban, η στοιχειώδης αξιοπρέπεια επιβάλλει να μην ξαναπατήσεις κάπου που δεν είσαι επιθυμητός.

Είναι δικαιωμα μου να χρησιμοποιω οσα και οποια nicks θελω σε οποιαδηποτε σαιτς του κοσμου, χωρις να χρειαζεται να παρω την αδεια σου. Δε ξερω τι γνωριζεις ότι συμβαινει, αλλα όταν λες ότι τα μελη μπορουν να εχουν ενα και μονο λογ/σμο, εννοεις και βιολογικα? και εφ ορου ζωης? Εγω ξερω όπως όταν ένας λογ/σμος ληξει, ληγει ο λογ/σμος αυτος, όχι και ο ανθρωπος!

Εάν εχω φαει ban λογω της φαυλοτητας ενος ανοητου mod, αυτό είναι σε βαρος του ανοητου mod φυσικα, όχι σε βαρος του χρηστη ή του φορουμ Συνηθως ο χρηστης γυριζει τη πλατη του σε τετοια περιπτωση, εγω όμως δινω παντα ευκαιριες στο σαιτ, δεν είναι δυνατον ένα ολοκληρο σαιτ να καταδικαζεται απ τη συμπεριφορα ενός προβληματικου mod. Τι σε κανει να πιστευεις ότι εσυ αντιπροσωπευεις ολοκληρο το σαιτ?! Αν δεν ειμαι επιθυμητος σε σενα, με αφηνει παγερα αδιαφορο, χεσμενο σε εχω εσενα ετσι κι αλλιως, για να μιλησω στη γλωσσα σου. Όταν όμως μου κανεις προσωπικη επιθεση για να εκδηλωσεις τη φαυλοτητα σου, θα εισπρατεις παντα την απαντηση μου.

Η σοβαρότητά μου φαίνεται εδώ.

Η δική σου πού έχει πάει περίπατο; Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που στιγματίζει την συμπεριφορά σου εδώ. Οπότε μάλλον θα πρέπει να προβληματιστείς: δεν βρέχει, σε φτύνουν...

Άντε γιατί πολύ ανεχτήκαμε ανάγωγες και απαράδεκτες συμπεριφορές. Αν θες να κάνεις τον μάγκα εκτός παρέας σου, έχεις έρθει σε λάθος forum! :mad:

Δεν καταλαβες… εσυ προσπαθεις να κανεις το μαγκα εκτος παρεας, αλλα σε λαθος ατομο. Καταλαβαινω ότι το θρασος και η προκλητικοτητα σου πηγαζουν απ τη θεση που σου εχουν δωσει. Κοιταξε να τη διοχετευσεις αλλου, σε μενα είναι χαμενος κοπος όπως σου ειπα και στο pm, εισαι πολυ λιγος για να μου κανεις τον καμποσο. Τελος να σου ξαναπω, όταν μιλας να μιλας για τον εαυτο σου, μη προσπαθεις να εμπλεξεις κι αλλους νομιζοντας ότι ετσι παιρνεις ποντους ή αποκτας δικιο εκει που δεν εχεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα υποχρεωθω για μια ακομη φορα να απαντησω στις προσωπικες επιθεσεις του φιλου μας

Δεν θα σταθώ στα φλιναφλήματά σου περί εφαρμογής των Όρων Χρήσης ούτε στην απέλπιδα προσπάθειά σου να εμφανιστείς 'αδικημένος' από τους moderators που σου ρίχνουν ban και σου επιτίθενται χωρίς λόγο. Προφανώς άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν οι moderators σ'αυτό το forum, τα βάζουν μαζί σου γιατί σε βρήκαν μικρό και απροστάτευτο.

Θα σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά σου, την οποία προσπαθείς ανεπιτυχώς να μεταθέσεις στο πρόσωπό μου: Ζητάς κάτι. Σου απαντάνε και αντί να γράψεις ένα απλό "ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά δεν κατάλαβα την ουσία" γράφεις ένα αγενέστατο "τι λες ρε φίλε που θα κάτσω να διαβάσω το κατεβατό που μου έδωσες να διαβάσω!". Πάλι καλά που δεν τον έδειρες δηλαδή τον άνθρωπο που είχε το θράσος να σου απαντήσει.

Θα σταθώ επίσης στο γεγονός του δεύτερου-τρίτου-τέταρτου-νιοστού λογαριασμού που έχεις ανοίξει στο forum αυτό, μετά από τα αλεπάλληλα ban που έχεις φάει για συνεχόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης. Αν είχες την ελάχιστη αξιοπρέπεια, θα αντιλαμβανόσουν ότι η συμπεριφορά που έχεις μέχρι τώρα επιδείξει δεν είναι αποδεκτή εδώ. Και, αν μη τι άλλο, θα πρόσεχες πάρα πολύ τα βήματά σου από εδώ και πέρα. Αντ'αυτού, ισχυρίζεσαι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είναι και δικαίωμά σου να μπαίνεις εδώ με άλλο λογαριασμό (παρά τη ρητή και σαφέστατη απαγόρευση των Όρων Χρήσης στο συγκεκριμένο ζήτημα).

Κι όλα αυτά καλά. Όταν όμως μου γράφεις ότι "χεσμενο σε εχω εσενα ετσι κι αλλιως", τότε ξεπερνάς κατά πολύ τα άκρα όρια ανοχής που σου επέδειξε τόσο το παρόν forum όσο και τα μέλη του.

Αντίο και καλή συνέχεια. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...