alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Διαβαζω στα χαρακτηριστικα των συσκευων οτι ειναι κλαση Α, κλαση ΑΑ, κλαση Α+ κλπ. Μπορει καποιος σχετικος φιλος να μας διαφωτισει?
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_energy_label
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Mας φωτισες τωρα, θα πρεπει να διαβαζω ολο αυτο το κατεβατο για μια απαντηση που μπορεις να την δωσεις σε 2 αραδες? Απο μια γρηγορη ματια που εριξα, δεν βλεπω ΑΑ.
NT1G Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αν διαβάσεις το κατεβατό θα δεις οτι έχει διαφορετικές προϋποθέσεις ανάλογα με την συσκευή δεν είναι σκέτο αυτό το κάνει Α και τέλος. In an attempt to keep up with advances in energy efficiency, A+ and A++ grades were later introduced for refrigeration products. Μήπως αυτό λες για ΑΑ ;
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κι αν δε ξερω καλα αγγλικα? Εγω δεν λεω τιποτα για ΑΑ, εγω ρωταω...
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κι αν δε ξερω καλα αγγλικα? Πρόβλημά σου. Μου αρέσει που του ζητάς και τα ρέστα που δεν έκατσε να σου εξηγήσει, λες κι είναι υποχρεωμένος. Αντί να πεις κι ευχαριστώ που σου έδωσε το link. Ό,τι να 'ναι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κι αν δε ξερω καλα αγγλικα? Εγω δεν λεω τιποτα για ΑΑ, εγω ρωταω... Ακόμη κι αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά... α) καλό είναι να ξέρεις τους στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς και να ευχαριστήσεις όποιον διέθεσε το χρόνο του για να απαντήσει στο ερώτημά σου κι όχι να απαντάς "Mας φωτισες τωρα, θα πρεπει να διαβαζω ολο αυτο το κατεβατο για μια απαντηση που μπορεις να την δωσεις σε 2 αραδες?" β) καλό είναι να ξέρεις να χρησιμοποιείς το Google. Ελπίζω να βοήθησα. Αν πάλι όχι...
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ακόμη κι αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά... α) καλό είναι να ξέρεις τους στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς και να ευχαριστήσεις όποιον διέθεσε το χρόνο του για να απαντήσει στο ερώτημά σου κι όχι να απαντάς "Mας φωτισες τωρα, θα πρεπει να διαβαζω ολο αυτο το κατεβατο για μια απαντηση που μπορεις να την δωσεις σε 2 αραδες?" β) καλό είναι να ξέρεις να χρησιμοποιείς το Google. Ελπίζω να βοήθησα. Αν πάλι όχι... Mια ακομα προσωπικη επιθεση που μου κανεις... Ευχαριστει κανεις οταν υπαρχει ουσιωδης λογος, οχι για το τιποτα. Τους στοιχειωδεις τροπους καλης συμπεριφορας που μου προτεινεις πρεπει πρωτα να τους εφαρμοσεις στον εαυτο σου, γιατι ο τροπος που μου εχεις επιτεθει σε μια σειρα ποστς και σε pm καθε αλλο παρα ευγενης ειναι. Το google μη το ανακατευεις και μην το βρισκεις αλλοθι, υποτιθεται οτi εδω ειμαστε μια ανθρωπινη κοινωνια που αλληλοβοηθουμαστε, κι εγω θα μπορουσα να πω στον φιλο που ρωτησε πριν πως να βαλει pads στο Μame, να παει στο google να ψαξει, επειδη ομως δεν ειμαι αυτης της νοοτροπιας του απαντησα πιο κατατοπιστικα.
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ε τοτε την επομενη φορα που θα εχεις καποια απορια μην τη γραψεις εδω, πηγαινε google με σουαχιλι...
tsakonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ψάξε και δες το ratio ερώτηση/απάντηση που έχω.Τελευταία φορα που ρώτησα κάτι ήταν πρόπερσι. Δε κατηγορώ αυτούς που ρωτάνε φυσικά.Απλά απορώ με την party σου
NT1G Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Στα αυτοκίνητα οι κλάσεις πάνε ανάλογα με τα γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο ως εξής: Κλάση Α <100 Κλάση Β <120 Κλάση C <140 Κλάση D <160 Κλάση E <200 Κλάση F <250 Κλάση G >250 Στα κλιματιστικά πάει ανάλογα με το EER και το COP και για μονάδες κάτω από 12kW: Κλάση Α EER >3,2 COP >3,6 Κλάση Β EER 3.0-3.2 COP 3.4-3.6 Κλάση C EER 2.8-3.0 COP 3.2-3.4 Κλάση D EER 2.6-2.8 COP 2.8-3.2 Κλάση E EER 2.4-2.6 COP 2.6-2.8 Κλάση F EER 2.2-2.4 COP 2.4-2.6 Κλάση G EER <2.2 COP <2.4 Στις λάμπες με τα W που καταναλώνουν. Στα πλυντήρια πάει με τις πόσες KWh καταναλώνονται ανά κιλό ρούχων σε πλύσιμο στους 40 βαθμούς κελσίου. Στα ψυγεία ανάλογα με την κατανάλωση και τον όγκο τους. κτλ κτλ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Mια ακομα προσωπικη επιθεση που μου κανεις...Ευχαριστει κανεις οταν υπαρχει ουσιωδης λογος, οχι για το τιποτα. Τους στοιχειωδεις τροπους καλης συμπεριφορας που μου προτεινεις πρεπει πρωτα να τους εφαρμοσεις στον εαυτο σου, γιατι ο τροπος που μου εχεις επιτεθει σε μια σειρα ποστς και σε pm καθε αλλο παρα ευγενης ειναι. Το ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα τόσο μαζί μου όσο και με άλλα μέλη με όλα τα nicknames που έχεις μέχρι τώρα χρησιμοποιήσει είναι προφανές. Το να ζητήσεις συγγνώμη για την αγενέστατη συμπεριφορά σου εδώ δεν το έχεις σκεφτεί;
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα τόσο μαζί μου όσο και με άλλα μέλη με όλα τα nicknames που έχεις μέχρι τώρα χρησιμοποιήσει είναι προφανές. Το να ζητήσεις συγγνώμη για την αγενέστατη συμπεριφορά σου εδώ δεν το έχεις σκεφτεί; Moυ αρεσει που φωναζεις κιολας... σα να μη διαβασες καθολου το προηγουμενο μυνημα μου, σα να μην υπηρξε ποτε! Δεν εχω καποιο προσωπικο προβλημα μαζι σου, εσυ εχεις μαζι μου. Μη ξεχνας τα εργα σου και τα pm σου(εσβησες χωρις λογο μυνηματα μου γιατι δεν σου αρεσαν κλπ) Μην ανακατευεις αλλα μελη, δεν ενισχυεις ετσι τη θεση σου. Το να παρακινεις και αλλους στον ολισθηρο σου δρομο ειναι μειον, οχι συν Εχω χρησιμοποιησει πολλα nicknames σε πολλα φορουμς, εγχωρια και εξωτερικα, εσυ τι ζορι τραβας? μηπως θα μου το απαγορευσεις? Προσπαθησε να σοβαρευτεις και να παψεις να μου επιτιθεσαι, αυτη η συμπεριφορα δεν θα σε οδηγησει πουθενα. Μη νομιζεις οτι επειδη εχεις γινει mod εξουσιαζεις και ολη τη πλαση. PS. Ειπαμε, συγνωμη ζηταμε οταν υπαρχει ουσιωδης λογος, οχι για το τιποτα. Εσυ ποτε θα ζητησεις? Στα κλιματιστικά πάει ανάλογα με το EER και το COP και για μονάδες κάτω από 12kW: Κλάση Α EER >3,2 COP >3,6 Κλάση Β EER 3.0-3.2 COP 3.4-3.6 Κλάση C EER 2.8-3.0 COP 3.2-3.4 Κλάση D EER 2.6-2.8 COP 2.8-3.2 Κλάση E EER 2.4-2.6 COP 2.6-2.8 Κλάση F EER 2.2-2.4 COP 2.4-2.6 Κλάση G EER <2.2 COP <2.4 Εχω δει διαφημισεις κλιματιστικων με ΑΑ και Α+, ειναι αυθαιρετες ενδειξεις αυτες ή υπαρκτες? Ψάξε και δες το ratio ερώτηση/απάντηση που έχω.Τελευταία φορα που ρώτησα κάτι ήταν πρόπερσι.Δε κατηγορώ αυτούς που ρωτάνε φυσικά.Απλά απορώ με την party σου Ε αφου δεν τους κατηγορεις γιατι κατηγορεις εμενα και απορεις κιολας "με τη party μου"? Σημειωσε παντως, επειδη δεν φαινεσαι και πολυ πεπειραμενος με τη χρηση του google, δεν εχουν ολα τα λημματα μεταφραση σε ολες τις γνωσσες. Αυτο για το οποιο μιλαμε δεν εχει ελληνικα!
tsakonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γιατί θες nimou το θες και ξυρισμένο και μας τη λες και από πάνω! Δε σε κατηγόρησα που ρώτησες, αλλα για την απάντηση σου όπως και οι προηγούμενοι. Έχεις πρόβλημα στην κατανόηση η στην ανάγνωσh αυτών που γράφω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.