Προς το περιεχόμενο

PC/αδερφική κατάσταση

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

€1400 με την οθόνη.

τέλειωσε της πανελλήνιες (σχεδόν και καταλαβαίνεται)

στην αρχή μου έκανε κουβένετες για laptop αλλά μόλις μου είπε για gaming του έκοψα τα φτερά ;ρ

σας ακούω παιδία.

σίγουρα στην σύνθεση δεν χρείαζεται κανένανας SSD

η οθόνη δεν χρείαζεται να είναι σουπερ μιας για παιχνίδια θα την θέλει και ούτε θα καταλάβει μεγάλη διαφορά με μια ακριβή πιστεύω 22' είναι ότι πρέπει, έπαιζε σε 14αρι CRT μόνιτορ να φανταστείτε

πληκτρολόγια ποντίκι ηχεία υπάρχουν.

επίσης άμα αγωραστούν όλα parts πχ απο πλαίσιο μπορώ να τους πω να το στήσουνε αυτοί;

Δημοσ.
επίσης άμα αγωραστούν όλα parts πχ απο πλαίσιο μπορώ να τους πω να το στήσουνε αυτοί;

Αν αγορασεις απο το πλαισιο ΝΑΙ θα σου το στήσουν.

Έχω όμως απορία-ερώτηση

Γιατι να μην παρεις απο διάφορα καταστήματα και να σου βγει πιο φτηνά?Η συναρμολόγηση δεν είναι δύσκολη

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

Λοιπόν

Κουτί:COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP HAF BLACK 112,12€ .Περισσότερες πληροφορίες και φωτο για αυτο το Full tower εδω

Τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75,91€

Επεξεργαστής:AMD Phenom II X4 955 144,90€ ή σε εξαπύρηνο AMD Phenom II X6 1055T 190€ (εγω προσωπικά σου προτείνω τον AMD 955 εφοσον μιλαμε για gaming)

Μητρική:Asrock 880 G XTREME 3 105€ (με sata 3,usb 3.0, e-sata)

Μνήμες RAM:CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB (2x2GB) 1600MHz 98.42€ (θα σου προτεινα και αυτες τις μνημες OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR3 122€ αλλα ρε γαμωτο εχουν περασει αρκετες μερες που λεει "αναμενεται συντομα")

Κάρτα γραφικών:SAPPHIRE RADEON HD5850 263,58€ ή SAPPHIRE HD5870 1GB 350€

Σκληρός δίσκος:Samsung 1TB SpinPoint F3 68,47€

Optical drives:Asus 24B1ST DVD-RW +/- Sata Black Bulk 22€

Οθόνη:LG W2361V-PF TFT Monitor 23 172€

Ακόμα και τα ακριβότερα parts να αγορασεις(δηλαδη εξαπύρηνος και καρτα γραφικων 5870 η τιμη ειναι στα 1190€ και χωραει ανετα ενας ssd 80αρης sto budget που εθεσες)

Υ.Γ Προσωπικη μου αποψη είναι να πας στον AMD 955 και στην saphire 5850 με συνολικό κόστος 1060€ και εχεις αψογο gaming pc(χτυπα και τον intel postville στα 80 gb με συνολικο κοστος 1250€ και εισαι super)

Επίσης ειμαι σιγουρος πως τα ιδια parts μονο απο πλαισιο θα σου βγει αρκετα παραπάνω

Δημοσ.

λοιπόν μάγκες ο SSD θαρώ πως είναι υπερβολή, πολλά χρήματα (δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό) αλλά ενας SSD μπορεί να μπει μελλοντικά.

γιατί οχι i7? ξεφεύγουμε πολυ σε τιμές;

επίσης σκεύτηκα ολα τα παρτς τελικά να τα πάρω απο skroutz μπας και γλιτώσω κανα φράγκο.

Δημοσ.
Aφου μπορει να χωθει DEll u2410 γιατι το συζηταμε?

Επειδή η Dell για gaming είναι σπατάλη χρηματων. Αν την ήθελε για ταινίες, επεξεργασία βιντεο/εικόνας, γραφιστική κλπ τότε οκ. Αλλά εδώ μιλάμε για gaming pc.:P

Δημοσ.

o ssd αξίζει και ιδικά για gaming . Ο i7 είναι τέλειος πετάμενα λεφτά !!(για gaming κάνει ακριβός ίδια δουλεία με τον amd άπλα τον πληρώνεις 2πλη τιμή ! ο i7 επίσης ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες )

Δημοσ.
o ssd αξίζει και ιδικά για gaming . Ο i7 είναι τέλειος πετάμενα λεφτά !!(για gaming κάνει ακριβός ίδια δουλεία με τον amd άπλα τον πληρώνεις 2πλη τιμή ! ο i7 επίσης ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες )

+1000 πολυ σωστα τα ειπες :P

Δημοσ.
Επειδή η Dell για gaming είναι σπατάλη χρηματων. Αν την ήθελε για ταινίες, επεξεργασία βιντεο/εικόνας, γραφιστική κλπ τότε οκ. Αλλά εδώ μιλάμε για gaming pc.

ΟΚ. Πάρε καλύτερα μία 5970 για να βγάζεις 2 fps περισσότερα στο Crysis.

Δημοσ.
ΟΚ. Πάρε καλύτερα μία 5970 για να βγάζεις 2 fps περισσότερα στο Crysis.

Δεν είπα κάτι τέτοιο.:rolleyes: Εγώ είπα να μην δώσει ο άνθρωπος τόσα λ7 για μια οθόνη η οποία νε μεν είναι πολύ καλή αλλά δεν είναι για αυτήν την χρήση? Μια TN Panel είναι ότι πρέπει για gaming. Άμα θέλει να δώσει λ7 να πάρει κάνα SSD o οποίος πράγματι θα αυξήσει τις επιδόσεις του.:P

Δημοσ.

imho επειδή οθόνη παίρνεις σπάνια και σου μένει και επίσης είναι πιθανότατα το σημαντικότερο κομμάτι του υπολογιστή, αξίζει να επενδύσεις, Κι αφού το budget το επιτρέπει και χωράει και ssd πιστεύω πως πρέπει να την πάρει.

Δημοσ.

Το οτι η Dell δεν ειναι για gaming αυτο απο που το συμπερανες για να καταλαβω δλδ...

Ε ρε και να σε δει ο THresh :lol:

Oχι γιατι αν εννοεις τον χρονο αποκρισης και θες να μου πεις οτι καταλαβαινεις εσυ διαφοτα απο ΤΝ εγω

θα βγω στον δρομο το γνωστο για πιατσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...