kostas___ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν είναι τεχνολογικό αλλά είναι πολύ καλό Enjoy: http://www.goldendeals.gr/
noname2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πως δεν είναι τεχνολογικό; Άμα ανοίξεις ένα case ή κάνεις μια αναβάθμιση,ξέρεις πόσο σου ανεβάζει το I.®.Q. ένα κομματάκι πίτσας; Μια ματιά που έριξα,δεν φαίνονται "κρυφοί" όροι,μια χαρά προσφορά είναι. Κρίμα μόνο που κάνω δίαιτα και δεν μπορώ να φάω πίτσα....
christos.p25 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 # Ισχύει για 1 Οικογενειακή pizza Margherita, Pan ή Thin ‘n Crispy, με έως και 4 υλικά # Δεν ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 11, 12, 17, 22 Ιουνίου, 6, 7, 11 Ιουλίου και 15 Αυγούστου, καθώς και όποιες άλλες ημέρες θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ # Αντιστοιχεί ένα κουπόνι ανά πελάτη και ανά επίσκεψη / παραγγελία # Για Dine In ή Take Away (όχι delivery) # Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες προσφορές
k_dinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απο τις καλυτερες προσφορες, αλλα το δεχεται μονο με πιστωτικη καρτα..
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απο τις καλυτερες προσφορες, αλλα το δεχεται μονο με πιστωτικη καρτα.. Δηλ.δεν μπορείς απο το κατάστημα και έτσι; αποκλειστικά πιστωτική για να την πάρεις ;
noname2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δηλ.δεν μπορείς απο το κατάστημα και έτσι; αποκλειστικά πιστωτική για να την πάρεις ; Μπα.Μόνο για παραλαβή από κατάστημα λέει,ή δεν κατάλαβα τί διαβάζω. Σε αντίθετη περίπτωση (να στη στείλουνε σπίτι δηλαδή),μπαίνουν πολύ μέσα. Πολύ όμως.
Massiv0r Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αυτο ξεκιναει απο 29/05 και στην ουσια περνεις μονο ενα κουπονι, ψιλο βλακεια ειναι δεν πολυ εχει νοημα.. σαν να σε κερνανε για να σε κανουνε πελατη ειναι
noname2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ...σαν να σε κερνανε για να σε κανουνε πελατη ειναι Μιά χαρά είναι λέω. ...κι εγώ έβγαζα ένα κανατάκι καραμέλες απ' έξω απ' το μαγαζάκι μου για το κόσμο,καθώς και κάτι ξέμπαρκα comics από εφημερίδες.Από τότε όμως που τα αλβανόγυφτα τα δαγκώσανε όλα μονομιάς,σταμάτησα.
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αγόρασα ένα κουπόνι. Δεν είναι άσχημα, στις 31 του μήνα να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός, θα πάω να πάρω μία Pizza και θα τη φάω σπίτι μου. Μέχρι τότε μπορώ να αγοράσω και παραπάνω κουπόνια αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Πελάτη πάντως δεν με πιάνουν, λόγω ιδεολογίας. Δεν μπορείς να πουλάς Pizza 20Ευρώ όταν τα μεροκάματα είναι 25! Οι πρώτοι που φταίνε βέβαια είναι αυτοί που πάνε και αγοράζουν και στηρίζουν τη κωλοεταιρία!
mtheod Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αγόρασα ένα κουπόνι.Δεν είναι άσχημα, στις 31 του μήνα να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός, θα πάω να πάρω μία Pizza και θα τη φάω σπίτι μου. Μέχρι τότε μπορώ να αγοράσω και παραπάνω κουπόνια αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Πελάτη πάντως δεν με πιάνουν, λόγω ιδεολογίας. Δεν μπορείς να πουλάς Pizza 20Ευρώ όταν τα μεροκάματα είναι 25! Οι πρώτοι που φταίνε βέβαια είναι αυτοί που πάνε και αγοράζουν και στηρίζουν τη κωλοεταιρία! Εκανα παραγγελια και εγω αλλα ισχυει για ενα κουπονι ανα πελατη. # Αντιστοιχεί ένα κουπόνι ανά πελάτη και ανά επίσκεψη / παραγγελία # Για Dine In ή Take Away (όχι delivery) # Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες προσφορές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 @leukonas Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05με 100 αγορές χρεωστική της Πειραιώς δέχεται;
koprodogis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εμενα ρε παιδια γιατι μου βγαζει λαθος στα στοιχεια της καρτας αυτην την στιγμη? Εχει κανενας αλλος προβλημα? (μη μου πειτε να τσεκαρω τα στοιχεια το εκανα πολλες φορες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.