Προς το περιεχόμενο

1,5gb Seagate 79,00@MULTI

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To συγκεκριμένο μοντέλο έχει βγάλει πολλά προβλήματα.

Με μια αναζήτηση θα βρείτε πολλούς χρήστες να αναφέρουν το φαινόμενο "clicking of death" που προϊδεάζει οτι ο δίσκος αργά η γρήγορα θα παραδώσει πνεύμα. Πιθανότατα αυτό δημιουργείται λόγω ανεπαρκούς τροφοδοσίας του δίσκου (λάθος σχεδιασμός του case?).

Την "πάτησα" και εγώ με την ίδια προσφορά που είχε γίνει παλαιότερα και μέσα στην γκαντεμιά μου βγήκαν ελλατωματικοί και οι δίσκοι αντικατάστασης που μου δίνανε με αποτέλεσμα να πάρω έναν λειτουργικό δίσκο ενάμιση μήνα και τέσσερεις αντικαταστάσεις μετά...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ο φίλος e-tic αναφέρεται στην σειρά σκληρών που είχε μέσα (και ακόμα έχουν μερικοί lacie) αλλά αν ναι και εγώ είχα πρόβλημα με έναν lacie που κουβαλούσε κάποιο μοντέλο σκληρού seagate....

Θυμάμαι είχε ανοίξει ένα θέμα στο φορουμ με σειρές από μοντέλα σκληρών τα οποία ήταν προβληματικά.....έχει κανένας πρόχειρο το λινκ?

Δημοσ.

ρε παιδια. με αυτη η σειρα την 7200.11 τι παιζει; εχω μια φίλη που εχει ενα μηχανημα απο τα Multi-drama που ο ενας δισκος (ειναι αυτης της σειρας) τα έχει παιξει και τις 2 φορες που το πήγε (και πλήρωσε 40 € την καθεμία της ειπαν οτι δεν έχει τίποτα απλώς σκόνη) ενώ πριν 1 μήνα κράσαρε και τον εχουμε αποσυνδέσει για να δουλευει ο αλλος τουλαχιστον (ίδιος). Ξέρει κανείς αν μπορούμε να απευθυνθούμε απευθείας στη seagate? Εχει αναγνωρίσει το πρόβλημα ή κάνει την πάπια;

Δημοσ.

Από άποψη τιμής είναι μια πολύ καλή προσφορά, αλλά με φοβίζει το "clicking of death" που αναφέρει και ο e-tic .

Από 1 γρήγορο ψάξιμο που έκανα βλέπω πως είναι γενικευμένο πρόβλημα και υπάρχει καταγεγραμμένο από τον Ιούνιο του 2009, κοντεύει χρόνο δηλαδή και μάλλον δεν έχει διορθωθεί (τουλάχιστον όχι επίσημα - διάφοροι έχουν κάνει κάτι πατέντες).

Geek.com

Seagate Forum Thread

Clicking Of Death σε mp3

Αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Freeagent Pro 1ΤΒ που έχω και ήθελα να αγοράσω 2 ακόμη δίσκους για αποθήκη, δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.

Έχει ρωτήσει κανένας την υποστήριξη της Seagate για το συγκεκριμένο πρόβλημα?

Edit:

Ο δίσκος είναι ο ST315005EXD101-RK 1.5TB και μέχρι και στο skroutz βλέπω να αναφέρεται το πρόβλημα.

http://www.skroutz.gr/s/81463/Seagate-External-Desktop-1-5TB.html#review

Δημοσ.

Αποφυγετε τον . Προσφατα ειχα παρει απο το πλαισιο . Εχει μεσα τον 7200.11 και ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες . Τον γυρισα πισω στις δυο ωρες μεσα και πηρα ενα buffalo ( αστερακι , εχει samsung f3 μεσα ) κι ας ηταν ακριβοτερος .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...