Προς το περιεχόμενο

John Titor: Ταξιδιώτης από το μελλοντικό χρόνο 2036;

Nomedor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφήνεις υπόνοιες για τα προσόντα του αγαπητού μοντερέτορα?

Η αλήθεια ας λάμψει... Luci...

Αν ποτέ τα καταφέρεις, συνάντησε με σε αυτό το thread σε 5 δευτερόλεπτα.

Κλέβεις και τις ατάκες του bbt πονηρούλη?

δεν μιλάω οτι θα γίνει τώρα,μετά απο 2000χρόνια και ποιο μετά :-(

Αστον ρε κλέβει τις ατάκες του bbt.

Στην ουσία αυτό σου λέει. Ακόμα και μετά απο 5000 χρόνια να ανακαλυφθεί, χρησιμοποίησε την και έλα σε αυτό το thread να τον βρεις...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εεε, δεν κλέβω. Κάνω αναφορά.

Και ναι, nickarmy. Αυτό που λέει το spoiler του Sellers εννοούσα.

Δημοσ.

νεκρός μήπως ?

όσο για την τηλεμεταφορά

(Αμερικανική ερευνητική ομάδα πέτυχε να τηλεμεταφέρει ένα μεμονωμένο άτομο στην απόσταση ρεκόρ του ενός μέτρου, φέρνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά την εποχή των κβαντικών υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών.

Από τεχνική άποψη, η μέθοδος «κβαντικής τηλεμεταφοράς», που παρουσιάζεται την Παρασκευή στο περιοδικό Science, αφορά τη μεταβίβαση κβαντικών πληροφοριών από ένα άτομο σε ένα άλλο, και όχι τη μετακίνηση ατόμων. «Αυτό που μετακινείται είναι πληροφορία, όχι τα ίδια τα άτομα» διευκρινίζει στο Nature.com ο Κρις Μονρό του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, επικεφαλής της μελέτης.

Όμως παρόλο που δεν υπήρξε πραγματικά μεταφορά ύλης, η μεταβίβαση της κβαντικής πληροφορίας πρακτικά ισοδυναμεί με τη μετακίνηση ενός ατόμου στη θέση ενός δεύτερου. Αυτό συμβαίνει επειδή το άτομο «δότης» και το άτομο «δέκτης» της πληροφορίας ανήκαν στο ίδιο στοιχείο και διέφεραν μόνο ως προς την κβαντική τους κατάσταση. Στο τέλος του πειράματος, κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν τα άτομα αντάλλαξαν ιδιότητες, ή αν μετακινήθηκαν το ένα στη θέση του άλλου....)

Δημοσ.
Εεε, δεν κλέβω. Κάνω αναφορά.

Και ναι, nickarmy. Αυτό που λέει το spoiler του Sellers εννοούσα.

Και ποιος σου είπε πως αν ποτέ το καταφέρει θα έρθει να συναντήσει εσένα στο thread αυτό?

Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου κύριος.

(welcome back btw :P)

Δημοσ.
Και ποιος σου είπε πως αν ποτέ το καταφέρει θα έρθει να συναντήσει εσένα στο thread αυτό?

Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου κύριος.

(welcome back btw :P)

Θα το κάνει αναγκαστικά γιατί αν το καταφέρει θα πρέπει να αποδείξει σε μένα αλλά και όλους τους άλλους πως τα κατάφερε.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Ήρθα από το μέλλον.

Δημοσ.

ONLY THE FLUX CAPACITOR MAKES TIME TRAVEL POSSIBLE NOOOOOOOOOOOOOBZ.

Σοβαρά τώρα, ride with style, τι να τι κάνεις τη χρονομηχανή χωρίς delorean ρε.

Λίιιιγο πιο σοβαρά...ελπίζω μέχρι το 2036 να ανακαλύψουν αυτοκινητάκια που καίνε ξέρω 'γω, σκουπίδια και εκτονώνουν οξυγόνο. Θα μου πεις δεν συμφέρει τις αυτοκινητοβιοτέτοιες.

Ή π.χ. κανένα ταξιδάκι, το γύρω του Αρη δεν θα με χάλαγε.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Δημοσ.

Επιασε!!

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

Επιτέλους κατάφερα να φτιαξω μια απλή χρονομηχανή... Ειναι πολυ μικρής ισχύος βέβαια, αλλα θα μπορέσω να ταξιδέψω στον χρόνο μερικά λεπτά πίσω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ποτέ τα καταφέρεις, συνάντησε με σε αυτό το thread σε 5 δευτερόλεπτα.

lol, clopyright :o

Λίιιιγο πιο σοβαρά...ελπίζω μέχρι το 2036 να ανακαλύψουν αυτοκινητάκια που καίνε ξέρω 'γω, σκουπίδια και εκτονώνουν οξυγόνο. Θα μου πεις δεν συμφέρει τις αυτοκινητοβιοτέτοιες.

πολλά θες...

Δημοσ.

Εμενα μου θιμυζει θεωριες σαν το πειραμα τις Φιλαδελφειας.Παντος η συγκεκριμενη που λες δεν πειθει με τιποτα.Μοιαζει παρα πολυ με σεναριο ταινιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...