Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Dvd-Rw

D_iVo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχο ενα προβλημα με ενα Εξωτερικο samsung SE-S084C/RSBN,το εχω δωσει στην κοπελα μου επειδη εχει νετμποοκ..ομως οταν ανοιξε το anydvd για να αντιγραψει ταινια δεν την αφηνε...επειδη λεει οτι ειναι κλειδωμενο rpc2 και οτι πρεπει να βρω ενα τροποποιημενο υλικο για αυτο η να βαλω rpc1 αν γινεται δν ειμαι σιγουρος...μηπως εχει κανεις λινκ για το firmware η να μου πει τι να κανω????

Δημοσ.

φιλε μου δν μπορεσα να βρω κατι..εκει μου ελεγε να μπω...αν μπορεσει καποιος να βρει για το μοντελο που εγραψα απο πανω ας μου πει παρακαλω...

Δημοσ.

χμμμ πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό καμμιά φορά κάποιοι βρε παιδιά...

Στα αριστερά (στο εν λόγω site), έχει λινκ στο "menu", για "Firmware Database". E από 'κει, καταλήγεις εδώ...

Το οποίο είναι βέβαια περσινό firmware.

To μοντέλο σου στο google και "firmware", και βγαίνεις πχ εδώ, όπου έχει μέχρι και το πιο πρόσφατο (όπως και στην σελίδα της Samsung...)

...τώρα ΓΙΑΤΙ το "anydvd" ζητάει να αλλάξεις firmware..........

(εκτός κι αν ήταν αυθεντικό δισκάκι με προστασία αντιγραφής, ριπαρίσματος κτλ)

Δημοσ.

φιλε μου το πρωτο λινκ το ειχα κατεβασει το ειχα κανει update αλλα τιποτα...τα ιδια..

τωρα κατεβασα απο την σαμσουνγ,ελπιζω να γινει κατι...!παντως ποτε σε κανενα πισι δν μ το εχει βγαλει αυτο!επισης για σπασιμο ειναι...αλλα και κοπια σιντι που εβαλα τα ιδια μ εβγαζε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...