poisom Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γειά σας παιδιά...έχω κάνει αυτό το site για το σπίτι που νοικιάζει ο θείος μου στην Κεφαλονιά, παρότι το έχω βάλλει σε διαφήμηση στο google και ξοδεύω ένα καλό ποσό ο κόσμος δεν κάθεται πολύ στο site δηλαδή παρότι έχω π.χ. 35-40 hits / day ο περισσότερος κόσμος θα δεί μόνο την αρχική σελίδα και μετά θα φύγει οπου αυτό συμαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...υπάρχουν βέβαια και άτομα που κάθονται και την ψάχνουν αρκετα αλλά είναι λίγα αυτά. Τα φώτα σας λοιπόν... Τι πιστεύεται ότι πρέπει να αλλάξω/διαγράψω/προσθέσω ? Στα σχέδια είναι ακόμα η μετάφραση και σε άλλες γλώσσες όπως ελληνικά και γαλλικά + ότι περιμένω νέες φωτογραφίες για να εμπλουτίσω την gallery του. http://www.villaemily.gr ΥΓ. για μετάφραση προτείνετε το joomfish?? είναι εύκολο? γιατι δεν το έχω χρησημοποιήση ακόμα... ευχαριστώ!!
isay Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αφενώς θα σου πρότεινα να ζητήσεις τη μεταφορά στο τμήμα WEB DESIGN, αφετέρου πες στο θείο σου να βάψει άλλο χρώμα την βίλα. Το γκρί ειναι πολύ απωθητικό για διακοπές.
poisom Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το χρώμα τις βίλας είναι παραδοσιακό του τόπου...δεν γίνετε χμμ έχεις δίκιο παρασύρθηκα απο την περιγραφή του section @Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών, blogs@ Αν μπορεί ο mod να το μεταφέρει στο σωστό section ;-/
poisom Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ναι το λογότυπο είναι για ξήλωμα αύριο ή μεθάυριο ελπίζω....
Sotosgl Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μετα απο λιγο ψαξιμο εχω να προτεινω 1) Αν εχει θεα πουθενα βαλε μια φωτο στην κεντρικη σελιδα με το σπιτι και την θεα στο Backround 2)Στις φωτογραφιες δεν μου δινει την εντυπωση του Luxurius για να δωσω για 5 μερες 640€ τον Σεπτεμβρη οχι οτι ειναι ασχημη τιμη απλα δινει την εντυπωση του φτηνου μεσα απο το Site 3)Δωσε φωτογραφιες με τις εγκαταστασεις που δικαιολογουν τον τιτλο π.χ. Την τηλεοραση,την πισινα και τονισε τα καπου,γιατι ειναι αρκετα χωμενα.(Και αλλαξε χρωμα σεντονιων ) 4)Δωσε και εναν χαρτη απο το Google για να ξερουν πανω κατω που ειναι,αλλωστε τα 15λεπτα οδηγηση για τις παραλιες αλλιως φαινονται στον χαρτη (Πιο κοντα εννοω ) Σε γενικες γραμμες θελει δουλιτσα ακομα απλα τονισε τα δυνατα του χαρακτηριστικα... Ειδικες τιμες για Insomniacs εννοειται ε;!
bluesattack Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Συμφωνω με τους απο πανω.. Επισης με μια πολυ γρηγορη ματια : Εκει στην gallery γιατι εμφανιζονται ετσι οι φωτογραφιες , και μπορεις να τις δεις μονο αν πας το ποντικι επανω ? Καποιος θα θελει να τις δει ολες ,να χορτασει το ματι του που λεμε. Και οσο πιο γρηγορα μπουν τα ελληνικα , καλο ειναι Και αυτο το χρωμα (ξερω το ειπαν ) ,χαθηκε ενα λευκο, ενα γαλαζιο, ξερω γω να νιωθεις οτι πηγαινεις για χαρουμενες διακοπες σε νησι... Κατα τα αλλα,δεν ξερω την κινηση σε τετοια σαιτ,μηπως και λογω της κρισης , πολλοι ετσι κι αλλιως χαζευουν για λιγο (την πρωτη σελιδα ) ,και προσπερνανε ? .Εσυ βεβαια θα ξερεις καλυτερα
zinas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γενικά νομίζω ότι δεν ταιριάζει το design που έχεις επιλέξει με αυτό που θες να πουλήσεις. Για χρώμα θα προτιμούσα κάτι σε μάυρο, ίσως με λίγο χρυσό. Κάτι που να δίνει χλιδή και κομψότητα. Τα fonts που έχεις επιλέξει, δεν μου αρέσουν. Σε κάποια σημεία θα μου άρεσε να δω λίγη καλλιγραφία. Θα ήθελα να δω λιγότερα πράγματα στο layout και δεν μου αρέσουν αυτά τα boxes με τις στρογγυλεμένες γωνίες που έχεις. πχ. Θα μου άρεσε ένα τεράστιο header με μία μόνο μεγάλη φωτογραφία του σπιτιού, όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Μεγάλα fonts εκεί με το όνομα του σπιτιού (τα fonts του λογότυπου ίσως και να ταιριάζουν). Και είναι πολύ της μόδας να έχει περισσότερο whitespace η σελίδα. Γενικά το αντικείμενο που θες να διαφημήσεις είναι ιδανικό για να εφαρμόσεις όλα τα trends του web design για το 2010. Η σελίδα σου δεν χρειάζεται να έχει και πολλά. Βολεύει αρκετά και το one page layout. Γενικά, πήγαινε σε κάνα σοβαρό web designer άμα θες σοβαρό αποτέλεσμα.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 παρε μια ιδεα απο αυτο το σαιτ Μόνο που το site αυτό είναι όλο flash και για αυτό είναι τόσο εντυπωσιακό !!! Πάρα πολύ καλή δουλειά !!
Aias Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 χωρις να ειμαι ειδικος ,ουτε να εχω ασχοληθει με το web designing ,θα πρεπει να ειναι πολυ απλο το site. Δηλαδη να μην εχει online booking ,pdf κτλ. Αρκει να εχει μερικες φοτο που δειχνει τα δωματια και εκει να αναφερει τα εχτρα με τιμες. Δες αυτo που βρηκα με απλο search http://www.mountzouridis.gr/gr_sites/index_gr.html Δεν το εψαξα πολυ αλλα σιγουρα εσυ πρεπει να δεις και αλλα παραμφερει sites. Μπηκα στην σελιδα σου και εψαχνα 5 λεπτα και δεν βρηκα που εχει τις τιμες...κουραστικα και το εκλεισα... Επισης καλη λυση ειναι διαφημιση και στο booking.com Τελικα τις βρηκα τις τιμες,ηταν στο booking...καλυτερα να μπουν καπου αλλου
poisom Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 παρε μια ιδεα απο αυτο το σαιτ Τέλειο το site αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο... σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, κάποια πράγματα που μου επισημάνατε δεν τα είχα αντιληφθεί...θα προχωρίσω σε διορθώσεις οι οποίες είναι αναγκεες απότι βλέπω...! Περιμένω και άλλες κριτικές! ευχαριστώ!
snik Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Λιγο που το ειδα βιαστικα εχω να πω τα εξης 1ον το template δεν ταιριαζει με αυτο που προσφερεις, δηλαδη εδω θες κατι που να εχει μια πολυτελεια και να εντυπωσιαζει τον πελατη. 2ον τα γραφικα της σελιδας ειναι λιγο οτι να'ναι για παραδειγμα το λογοτυπο ειναι τελειως ασχετο και το booking που εχεις κατω εχει watermark απο την εταιρια που το πηρες. 3ον η φορμα στα αριστερα εχει προβλημα, το πεδιο message βγαινει πολυ στα δεξια και γενικα το css του εχει μερικα προβληματακια 4ον η φωτογραφιες ειναι ελειπης, αν θελω να ερθω να μεινο στην βιλα σας θα πρεπει να εχω δει και αλλο υλικο για να ξερω αν θα το επιλεξω. Για να γινο ποιο κατανοητος, γιατι να προτιμησω εσενα και οχι καποιον αλλον που να εχει και περισσοτερες πληροφοριες και πιο πολλες φωτογραφιες; 5ον Αλλαξε το guestbook και καντο contact η contact us, γιατι ειναι πιο ευκολο να το καταλαβει ο αλλος. Επισης βαλε και λιγο καλλιγραφια οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια, γενικα σε σελιδες ξενοδοχειων χρησιμοποιουνται πολυ τα χρωματα μπεζ, χρυσο, μαυρο, δηλαδη χρωματα που να δινουν μια πολυτελεια. Αν θες ριξε μια ματια σε μια παρομοια σελιδα που εχω φτιαξει εγω για να παρεις καμια ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.