Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Clevo (Multirama) laptop

mimidon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Εχθές έπεσε στα χέρια μου προς επισκευή ένα clevo laptop (μοντέλο M52G), το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα στο BIOS, καθώς όταν βγει το καλώδιο ρεύματος και η μπαταρία, χάνει τις ρυθμίσεις.

Όλα καλά μέχρι εδώ, μπαταρία της μητρικής λέω θα είναι.. Έλα όμως που άλλαξα μπαταρία (ανατομία έπρεπε να γίνει στο ρημάδι), και το πρόβλημα παραμένει! Έστειλα mail στην Clevo, ζητώντας μήπως υπάρχει κάποιο Bios Update ή ιστορικό για το συγκεκριμένο μοντέλο, με την σειρά της απάντησε άμεσα, παραπέπτοντάς με στον.. Local Reseller.. Όποτε και έκανα forward το mail στο Multirama, περιμένοντας μια απάντηση..

Στο Internet δεν βρήκα κάτι σχετικό, μήπως γνωρίζει κανείς ή υπάρχουν ιδέες για fix;

Δημοσ.

Κι όμως, απάντησε σήμερα το Multirama, στέλνοντας και το BIOS Update! :D Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα ενημερώσω..!

Δημοσ.

Έχω ήδη το Compal JHL-90 με τη multirama φίρμα, είναι δύο χρονών και άψογο όπως τη πρώτη στιγμή.

Όταν θέλησα να περάσω τα "7" μου έστειλαν ολόκληρο cd με drivers, εκτός από το link για άμεση λήψη και με χρέωση δική τους, χωρίς να τους ζητήσω κάτι τέτοιο.

Μετά ακούς κάτι παπαγαλάκια και σού'ρχεται ταράκουλο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...