Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ΒΗΜΑ ξέραμε το όνομα της εφημερίδας, το όνομα των συντακτών, το όνομα της εταιρίας που εκπροσωπεί και το όνομα του διευθυντή της. Όταν έγραψε την παπαρδέλα με την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μια μάντρα όλοι μας, κι ας είχαμε τα πλήρη στοιχεία στην διάθεση μας.

Επίσης όταν η κα Όλγα Τρέμη, διόρθωνε ψευδώς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ότι τάχα μου δεν ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση το κόψιμο των μισθών δεν είδα να την πολυαγγίζει το χέρι του νόμου ε? Ξεκολλάτε πια από αυτές τις θεωρητικούρες περί λασπολογίας και ψευδών ειδήσεων και ότι αν έχουν @@ ας καταγγείλουν επώνυμα.

Εξάλλου το troktiko νομίζω, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, σε παλαιότερη ιστορία είχε δώσει το όνομα ενός δικηγόρου να απευθύνεται σε αυτόν όποιος έχει πρόβλημα με τις αναρτήσεις του blog.

Κοίτα ρε γμτ που κάθομαι και υπερασπίζομαι το troktiko επειδή κάποιοι μπερδεύουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης με την αδυναμία να ξεσκαρτάρουν ειδήσεις κάποιοι άλλοι.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο ΒΗΜΑ ξέραμε το όνομα της εφημερίδας, το όνομα των συντακτών, το όνομα της εταιρίας που εκπροσωπεί και το όνομα του διευθυντή της. Όταν έγραψε την παπαρδέλα με την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μια μάντρα όλοι μας, κι ας είχαμε τα πλήρη στοιχεία στην διάθεση μας.

Επίσης όταν η κα Όλγα Τρέμη, διόρθωνε ψευδώς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ότι τάχα μου δεν ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση το κόψιμο των μισθών δεν είδα να την πολυαγγίζει το χέρι του νόμου ε? Ξεκολλάτε πια από αυτές τις θεωρητικούρες περί λασπολογίας και ψευδών ειδήσεων και ότι αν έχουν @@ ας καταγγείλουν επώνυμα.

Εξάλλου το troktiko νομίζω, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, σε παλαιότερη ιστορία είχε δώσει το όνομα ενός δικηγόρου να απευθύνεται σε αυτόν όποιος έχει πρόβλημα με τις αναρτήσεις του blog.

Κατσε βρε, ειδες εσυ καποιον θιγομενο να κανει μηνυση ή οτι αλλο χρειαζεται προς το Βημα ή προς την Τρεμη για τα συγκεκριμενα θεματα, και το χερι του νομου να μην τους αγγιξει; Δεν νομιζω να ειναι κανενα απο τα δυο αυτα παραδειγματα ικανο για αυτεπαγγελτη μηνυση. Δηλαδη το οτι εμεις ή και ο ιδιος ο Χασαποπουλος το περναει στο ντουκου, φταιει η δικαιοσυνη και οι ισχυροι του τοπου που κανουν οτι θελουν;

Δημοσ.
Κατσε βρε, ειδες εσυ καποιον θιγομενο να κανει μηνυση ή οτι αλλο χρειαζεται προς το Βημα ή προς την Τρεμη για τα συγκεκριμενα θεματα, και το χερι του νομου να μην τους αγγιξει; Δεν νομιζω να ειναι κανενα απο τα δυο αυτα παραδειγματα ικανο για αυτεπαγγελτη μηνυση. Δηλαδη το οτι εμεις ή και ο ιδιος ο Χασαποπουλος το περναει στο ντουκου, φταιει η δικαιοσυνη και οι ισχυροι του τοπου που κανουν οτι θελουν;

Γιατί ποια περίπτωση του troktiko είναι ικανή για αυτεπάγγελτη μήνυση? Και προφανώς ο Χασαπόπουλος δεν μπορεί να κάνει μήνυση στην Τρέμη ακόμα και να ήθελε (λέμε τώρα). Με ποια κατηγορία?

Τα παραδείγματα που έδωσα ήταν για αυτά που ακούγονται περί λάσπης και ψευδών ειδήσεων ή είσαι κι εσύ της άποψης (δεν το νομίζω) της συμπαθέστατης παρουσιάστριας "δεν επιλέγουμε ποιον πολιτικό θα προβάλουμε, τα κριτήρια μας είναι καθαρά δημοσιογραφικά" σε δήλωση βουλευτή "εσείς οι δημοσιογράφοι επιλέγετε ποιον πολιτικό θα προβάλετε και ποιον θα κάψετε".

Δεν χρειάζεται να είσαι ανώνυμος για να ρίξεις λάσπη, αρκεί να είσαι από την μεριά που πρέπει. Όλοι οι άλλοι δηλαδή είναι αμόλυντοι, το ανώνυμο το troktiko είναι που μολύνει την πληροφόρηση επειδή κρύβεται πίσω από άγνωστη IP.

Δημοσ.
... Όταν έγραψε την παπαρδέλα με την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μια μάντρα όλοι μας, κι ας είχαμε τα πλήρη στοιχεία στην διάθεση μας.

έχει κι άλλο,γι αυτό μάλιστα τούβαλε και πάγο ο τΖέφρυ,πριν ακόμη τελειώσει η συνέντευξη (κάποτε...),τον βαθμολόγησαν αρνητικά.

Γι αυτό τους το ατόπημα τους ανάγκασε να αλλάξουν μία κυριακάτικη έκδοση,όταν τάξανε στο κοσμάκη συνέντευξη και τους έστησε.

Δημοσ.
Γιατί ποια περίπτωση του troktiko είναι ικανή για αυτεπάγγελτη μήνυση? Και προφανώς ο Χασαπόπουλος δεν μπορεί να κάνει μήνυση στην Τρέμη ακόμα και να ήθελε (λέμε τώρα). Με ποια κατηγορία?

Τα παραδείγματα που έδωσα ήταν για αυτά που ακούγονται περί λάσπης και ψευδών ειδήσεων ή είσαι κι εσύ της άποψης (δεν το νομίζω) της συμπαθέστατης παρουσιάστριας "δεν επιλέγουμε ποιον πολιτικό θα προβάλουμε, τα κριτήρια μας είναι καθαρά δημοσιογραφικά" σε δήλωση βουλευτή "εσείς οι δημοσιογράφοι επιλέγετε ποιον πολιτικό θα προβάλετε και ποιον θα κάψετε".

Δεν χρειάζεται να είσαι ανώνυμος για να ρίξεις λάσπη, αρκεί να είσαι από την μεριά που πρέπει. Όλοι οι άλλοι δηλαδή είναι αμόλυντοι, το ανώνυμο το troktiko είναι που μολύνει την πληροφόρηση επειδή κρύβεται πίσω από άγνωστη IP.

Οχι, λαθος καταλαβες δε ειπε κανεις οτι καποιες ειδησεις του τρωκτικου χριζουν αυτεπαγγελτης μηνυσης ή οτι ολοι ειναι αγγελικα πλασμενοι.

Απλα μιλησαμε για ανωνυμια, και το τι μπορεις να κανεις πισω απο αυτη, με το ευλογο ερωτημα, αν εμενα με συκοφαντησεις μεσω μιας εφημεριδας, μπορω να σε καταγγειλω (το αν θα το κανω η οχι ειναι δικο μου θεμα), μεσω ομως ενος μπλογκ που θα σε βρω για να σε καταγγειλω; Πουθενα. Και ο μεγαλυτερος δικομανης να ειμαι (που να γουσταρω να σε τρεξω μεχρι τερμα στα δικαστηρια), απλα θα ειμαι αναγκασμενος να αποδειξω οτι καποιος που δεν ξερουμε ποιος λεει ψεμματα για μενα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι υπέρμαχος της οποιασδήποτε λογοκρισίας. Γιατί εάν σήμερα κλείσουμε το κατ'ευφημισμόν blog που λέγεται troktiko και το οποίο θα'πρεπε να φέρει την ονομασία "proktiko", αύριο θα'ρθει η σειρά του άλλου site και του παρ'άλλου κλπ κλπ.

Από την άλλη, δυσφορώ όταν βλέπω μερικά σοβαρά, κατά τα λοιπά, μέλη να υπερασπίζονται ένα site του οποίου οι μισές αναρτήσεις περιέχουν σε κουτσομπολιό του χειρίστου είδους ("πωπωπω, πώς έγινε αυτή η ηθοποιός έτσι; πατείστε εδώ για να δείτε τα χάλια της!") και οι άλλες μισές περιέχουν εκ του ασφαλούς ανώνυμες 'καταγγελίες' επί παντός επιστητού - συνήθως γραμμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπονοεί φαγοπότια, λαμόγια, παρανομίες κλπ χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Διαβάζω τα περί ΒΗΜΑτος κλπ κλπ. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι σοβαρός αντίλογος. Το ότι μία εφημερίδα επώνυμη έκανε τέτοια ηλιθιότητα ή ένα κανάλι μεταδίδει βλακείες δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ανώνυμη λασπολογία του proktikou και του όποιου proktikou. Στο κάτω-κάτω, η εφημερίδα είναι επώνυμη. Το κανάλι είναι επώνυμο. Ακόμη κι εδώ, το forum είναι επώνυμο. Το proktiko είναι ανώνυμο.

Δεν μπαίνω και δεν διαβάζω proktiko γιατί θέλω να πιστεύω ότι διατηρώ ακόμη ένα ελάχιστο όριο καλαισθησίας και αξιοπρέπειας. Μπήκα μόλις τώρα γιατί ήθελα να βρω μία είδηση που είναι απαύγασμα λαϊκισμού. Δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ, δεύτερη είδηση είναι αυτή τη στιγμή.

Θαυμάστε περιεχόμενο:

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Πάγωμα ή εμπαιγμός;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Υποτίθεται ότι με νόμο έχουν παγώσει οι προσλήψεις εκτός υγείας, παιδείας και σωμάτων ασφαλείας.Σήμερα όμως δημοσιεύτηκε, μέσα στο καλοκαίρι, ο διορισμός 8 ατόμων ως χειριστών αναβατήρων στο Υπ.Πολιτισμού, από...

διαγωνισμό προτεραιτότητας με αποτελέσματα το Δεκέμβριο του 2009. Υποτίθεται ότι οι διορισμοί ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ 2009, στους οποίους ανήκει και ο δικός μας (Νοέμβριος του 2009) ξεπαγώνουν το β εξάμηνο του 2010...

Δεν καταλαβαίνουμε τι το επείγον βλέπει το Υπουργείο Πολιτισμού στην πρόσληψη προσωπικού για την εξυπηρέτηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας κατακαλόκαιρο, ώστε να παραβιάζεται ο νόμος. Πάντως το Υπουργείο Οικονομικών δεν βιάζεται να στελεχώσει τις εφορίες...

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/s.html

Ας δούμε λιγάκι τα στοχεία για δήθεν σκάνδαλο, όπως αυτά προκύπτουν από τη συνημμένη φωτογραφία του σχετικού ΦΕΚ:

SK2.JPG

Πρόκειται για διαγωνισμό που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κυρώθηκαν με απόφαση του Δ' Τμήματος του ΑΣΕΠ τον Δεκέμβριο του 2009 και οι προσλήψεις έγιναν με υπουργική απόφαση στις αρχές Μαρτίου του 2010. Όχι μέσα στο κατακαλόκαιρο όπως παραπλανητικά γράφει το proktiko.

Τώρα, ο απλός αναγνώστης διαβάζει την είδηση εντέχνως διατυπωμένη για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πρόκειται όντως για σκάνδαλο. Αν όμως το διαβάσει κάποιος που πέτυχε στον διαγωνισμό, θα ούρλιαζε για την...αδικία να είναι επιτυχών και όχι προσληφθείς.

Και, αλήθεια, ήταν τόσο αναγκαίο να προβάλονται τα πλήρη ονόματα όσων προσλαμβάνονται; Ακόμη κι αν ήταν σκάνδαλο και ευνοήθηκε ένας από αυτούς, τι φταίνει οι υπόλοιποι; Γιατί να πέφτει τόση λάσπη χωρίς καν την επίφαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο;

Με λίγα λόγια, θέτω στα σοβαρά μέλη που εμφανίζονται εδώ ως υπερασπιστές αυτού του είδους της διακίνησης πληροφορίας την εξής ερώτηση και περιμένω μία σοβαρή απάντηση:

Ποιός θα με προστατέψει όταν αύριο κάποιος ανώνυμος κακόβουλος (η πρώην σύζυγός μου, ο κακός γείτονας, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω διαφορές) γράψει ότι τα παίρνω ή ότι έχω δισεκατομμύρια 'μαύρα' και τα βγάζω στην Ελβετία ή ότι διαθέτω Cayenne και δεν την έχω δηλώσει ή ότι το βράδυ κάνω πιάτσα στη Συγγρού; Σε ποιόν θα στείλω το εξώδικο, την αγωγή ή την μήνυση; Ποιός θα ανασκευάσει την εντύπωση που θα δημιουργηθεί για το πρόσωπό μου σε χιλιάδες κόσμου, μεταξύ των οποίων συνάδελφοί μου, φίλοι, γνωστοί;

Περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

παρε-δώσε = /thread

----

Την ελευθερία του λόγου την έχουμε παρεξηγήσει. Το τρωκτικό δεν είναι υπερασπιστής της. Κάθε άλλο.

Δημοσ.
Οποτε λοιπον τι ειναι καλυτερα; Να τον τρεξεις στη δικαιοσυνη και αυτος ας χασει μονο ενα ποσο που θα ειναι ψιχουλα για αυτον, αλλα τουλαχιστον εσυ να καθαρισεις το ονομα σου ή καλυτερα ειναι καθε οποτε γουσταρει ο καθενας να σου ριχνει απο μια συκοφαντια και μιας και τα 200χιλιαρικα ειναι ψιχουλα ας μην τον τρεξουμε καθολου, και απο τη μερια μας ας μας τρεχει η καθε υπηρεσια μεχρι να της αποδειξουμε οτι αυτα που εβγαλε ο ταδε ανωνυμος δεν ειναι αληθεια.

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=23%2F05%2F2010&id=165313

Στα πουρνάρια...

Δημοσ.
παρε-δώσε = /thread

----

Την ελευθερία του λόγου την έχουμε παρεξηγήσει. Το τρωκτικό δεν είναι υπερασπιστής της. Κάθε άλλο.

συμφωνω απολυτα με τον παρεδωσε. απο την στιγμη που δεν αναλαμβανει κανεις την ευθυνη των λογων του δεν μπορουμε να μιλαμε και για ελευθερια λογου

Δημοσ.

Καλα τωρα σοβαρολογεις;

Μου δειχνεις ενα βουλευτη που ξερουμε ολοι οτι εχει βουλευτικη ασυλια, και μου τον συγκρινεις με τον καθε τυχαρπαστο που κρυβεται πισω απο ενα μπλογκ και βγαζει τα απωθημενα του;

Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα μιλα για την πληροφορηση και την ανωνυμια της, τωρα πως εσκασε μυτη βουλευτης και εχει και σχεση με αυτο το θεμα... ειναι καλη φαση δε λεω.

Μηπως λοιπον μιας και το τσουβαλιαζουμε τοσο ευκολα να πουμε και κατι αλλο; Εχεις προβλημα με το γειτονα σου, αλλα δεν τον πας στα δικαστηρια, μιας και καποτε ο βουλευτης αυτος κερδισε υποθεση εναντι ενος πολιτη, οποτε τα δικαστηρια δεν ειναι αντικειμενικα, (κατι σαν το "το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομικος ειναι οργανο κλπ).

Δημοσ.
Δεν είμαι υπέρμαχος της οποιασδήποτε λογοκρισίας. Γιατί εάν σήμερα κλείσουμε το κατ'ευφημισμόν blog που λέγεται troktiko και το οποίο θα'πρεπε να φέρει την ονομασία "proktiko", αύριο θα'ρθει η σειρά του άλλου site και του παρ'άλλου κλπ κλπ.

Από την άλλη, δυσφορώ όταν βλέπω μερικά σοβαρά, κατά τα λοιπά, μέλη να υπερασπίζονται ένα site του οποίου οι μισές αναρτήσεις περιέχουν σε κουτσομπολιό του χειρίστου είδους ("πωπωπω, πώς έγινε αυτή η ηθοποιός έτσι; πατείστε εδώ για να δείτε τα χάλια της!") και οι άλλες μισές περιέχουν εκ του ασφαλούς ανώνυμες 'καταγγελίες' επί παντός επιστητού - συνήθως γραμμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπονοεί φαγοπότια, λαμόγια, παρανομίες κλπ χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Διαβάζω τα περί ΒΗΜΑτος κλπ κλπ. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι σοβαρός αντίλογος. Το ότι μία εφημερίδα επώνυμη έκανε τέτοια ηλιθιότητα ή ένα κανάλι μεταδίδει βλακείες δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ανώνυμη λασπολογία του proktikou και του όποιου proktikou. Στο κάτω-κάτω, η εφημερίδα είναι επώνυμη. Το κανάλι είναι επώνυμο. Ακόμη κι εδώ, το forum είναι επώνυμο. Το proktiko είναι ανώνυμο.

Δεν μπαίνω και δεν διαβάζω proktiko γιατί θέλω να πιστεύω ότι διατηρώ ακόμη ένα ελάχιστο όριο καλαισθησίας και αξιοπρέπειας. Μπήκα μόλις τώρα γιατί ήθελα να βρω μία είδηση που είναι απαύγασμα λαϊκισμού. Δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ, δεύτερη είδηση είναι αυτή τη στιγμή.

Θαυμάστε περιεχόμενο:

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/s.html

Ας δούμε λιγάκι τα στοχεία για δήθεν σκάνδαλο, όπως αυτά προκύπτουν από τη συνημμένη φωτογραφία του σχετικού ΦΕΚ:

SK2.JPG

Πρόκειται για διαγωνισμό που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κυρώθηκαν με απόφαση του Δ' Τμήματος του ΑΣΕΠ τον Δεκέμβριο του 2009 και οι προσλήψεις έγιναν με υπουργική απόφαση στις αρχές Μαρτίου του 2010. Όχι μέσα στο κατακαλόκαιρο όπως παραπλανητικά γράφει το proktiko.

Τώρα, ο απλός αναγνώστης διαβάζει την είδηση εντέχνως διατυπωμένη για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πρόκειται όντως για σκάνδαλο. Αν όμως το διαβάσει κάποιος που πέτυχε στον διαγωνισμό, θα ούρλιαζε για την...αδικία να είναι επιτυχών και όχι προσληφθείς.

Και, αλήθεια, ήταν τόσο αναγκαίο να προβάλονται τα πλήρη ονόματα όσων προσλαμβάνονται; Ακόμη κι αν ήταν σκάνδαλο και ευνοήθηκε ένας από αυτούς, τι φταίνει οι υπόλοιποι; Γιατί να πέφτει τόση λάσπη χωρίς καν την επίφαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο;

Με λίγα λόγια, θέτω στα σοβαρά μέλη που εμφανίζονται εδώ ως υπερασπιστές αυτού του είδους της διακίνησης πληροφορίας την εξής ερώτηση και περιμένω μία σοβαρή απάντηση:

Ποιός θα με προστατέψει όταν αύριο κάποιος ανώνυμος κακόβουλος (η πρώην σύζυγός μου, ο κακός γείτονας, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω διαφορές) γράψει ότι τα παίρνω ή ότι έχω δισεκατομμύρια 'μαύρα' και τα βγάζω στην Ελβετία ή ότι διαθέτω Cayenne και δεν την έχω δηλώσει ή ότι το βράδυ κάνω πιάτσα στη Συγγρού; Σε ποιόν θα στείλω το εξώδικο, την αγωγή ή την μήνυση; Ποιός θα ανασκευάσει την εντύπωση που θα δημιουργηθεί για το πρόσωπό μου σε χιλιάδες κόσμου, μεταξύ των οποίων συνάδελφοί μου, φίλοι, γνωστοί;

Περιμένω απάντηση.

Για αυτό είμαστε νοήμον όντα για να κρίνουμε και να ξεχωρίζουμε αυτό που μας σερβίρουν. Συμφωνώ ότι στα 10 ποστ στο τροκτικό τα 9 είναι απλά για γέλια (και ίσως για κλάμματα), αλλά ως άνθρωπος που έχει επιλογή, επιλέγω να τα αγνοώ και να διαβάζω ότι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το πότε αερίσθει η Βίσση με αφήνει παγερά αδιάφορο, με ενδιαφέρει όμως απίστευτα το ότι ο Μαντέλης αυτή την στιγμή μπορεί να βρίσκεται εκτός χώρας..

Επίσης το τροκτικό έχει αποκτήσει μια άλλη διάσταση. Περπατάω στον δρόμο, βλέπω μια φωτιά κάπου στην θεσσαλονίκη, μπαίνω στο τροκτικό και μαθαίνω άμεσα τι έχει γίνει.

Πραγματικά θα ήθελα ένα σιτε σαν το τροκτικό χωρίς τα κουτσομπολίστικα. Πείτε μου ΕΝΑ και δεν θα ξαναμπώ.

Άσχετα με όλα αυτά που έχει το τροκτικό, πρέπει να μείνει ανοιχτό και όποιος θέλει ας μπαίνει και ας διαβάζει ότι θέλει.

Το τροκτικό σαν τροκτικό δεν είναι τίποτα. Είναι όμως ένα φαινόμενο που έχει "ξεφύγει" (με την καλή έννοια) και οι άνθρωποι πλέον στρέφονται σε άλλα μέσα για την ενημέρωση τους. Και αυτό δεν αρέσει στους ακριβοδίκαιους και αντικειμενικούς Μεγαλόδημοσιογράφους αυτής της κατακαημένης χώρας. Ούτε στους συμπορέυοντες με αυτούς, πολιτικούς της..

---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:41 ----------

Καλα τωρα σοβαρολογεις;

Μου δειχνεις ενα βουλευτη που ξερουμε ολοι οτι εχει βουλευτικη ασυλια, και μου τον συγκρινεις με τον καθε τυχαρπαστο που κρυβεται πισω απο ενα μπλογκ και βγαζει τα απωθημενα του;

Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα μιλα για την πληροφορηση και την ανωνυμια της, τωρα πως εσκασε μυτη βουλευτης και εχει και σχεση με αυτο το θεμα... ειναι καλη φαση δε λεω.

Μηπως λοιπον μιας και το τσουβαλιαζουμε τοσο ευκολα να πουμε και κατι αλλο; Εχεις προβλημα με το γειτονα σου, αλλα δεν τον πας στα δικαστηρια, μιας και καποτε ο βουλευτης αυτος κερδισε υποθεση εναντι ενος πολιτη, οποτε τα δικαστηρια δεν ειναι αντικειμενικα, (κατι σαν το "το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομικος ειναι οργανο κλπ).

Νόμιζα ότι είχαμε μια συζήτηση περί αυτού που είπες ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους... 4.png

Δημοσ.
Γνωρίζεις όμως πως η νοοτροπία που έχουμε ως λαός, συνήθως εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις ...από την ανάποδη!

:P

ίσχύει για τους κυβερνώντες πρωτίστως... αυτοί ξέρεις που έχουν το μαχαίρι και ψάχνουν για καρπούζια

Περιμένω απάντηση.

δεν είμαι στα bold,αλλά θα σου απαντήσω στο red,

η αστική δικαιοσύνη σου,

θα κάνεις κατά αγνώστων μια μήνυση και θα περιμένεις...

εκτός αν θες μόνο να αποκατασταθείς ηθικά

γιατί αστικά ,μπορεί ο διαχειριστής να είναι και επώνυμος και μπατίρης και να μην πάρεις τίποτα,

ηθικά θα αποκατασταθείς με μία ανάρτηση σε άλλο site ή με μια πληρωμένη καταχώριση σε άλλα έντυπα...

Δημοσ.
μεσω ομως ενος μπλογκ που θα σε βρω για να σε καταγγειλω; Πουθενα.

Περιμένω απάντηση.

Έγραψα ότι, χωρίς να μπορώ αυτή τη στιγμή να διασταυρώσω στοιχεία μιας και δεν είμαι δικαστικός/δικηγόρος, οι δημιουργοί του troktiko έχουν δώσει όνομα δικηγόρου (Μιχάλης Δημητρακόπουλος) για να απευθύνεται όποιος επιθυμεί να δηλώσει το οτιδήποτε σε σχέση με το troktiko ή επιθυμεί να καταγγείλει κάτι.

Οπότε πριν θέσετε ερωτήματα, διαβάζετε καλύτερα παρακαλώ αυτά που γράφω ή πείτε μου ότι το όνομα δικηγόρου δεν ισχύει ή πείτε μου ότι μόνο με το όνομα δικηγόρου δεν μπορεί κάποιος να κινηθεί δικαστικά. Μην συνεχίσετε όμως να ρωτάτε πράγματα που έχω απαντήσει για δημιουργία εντυπώσεων.

Το περιεχόμενο οποιουδήποτε blog με οποιοδήποτε θέμα (εκτός περιπτώσεων παιδοφιλίας κτλ μην αναλωνόμαστε σε βλακείες τώρα) είναι παντελώς άσχετο με το αν θα του επιτρέπεται ή όχι να συνεχίσει τη λειτουργία του. Και για τα μπουτάκια της Καλομοίρας να γράφει ένα blog από το πρωί ως το βράδυ, πάλι θα βγω να υπερασπιστώ την ύπαρξη του, χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι γουστάρω να διαβάζω (και όχι να βλέπω μόνο) για τα μπουτάκια της Καλομοίρας, ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό. Δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο, ειδικά σαν δικηγόρος, να συνδέεις αυτά που λέω, με το περιεχόμενο αυτών που υπερασπίζομαι.

Επίσης εγώ διαβάζω εδώ:

Υποτίθεται ότι οι διορισμοί ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ 2009' date=' στους οποίους ανήκει και ο δικός μας ξεπαγώνουν το β εξάμηνο του 2010[/b']...

κι εσύ λες

Αν ισχύει το πρώτο, δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το λάθος, εξηγήστε μου (δεν ειρωνεύομαι). Ελπίζω να μην είναι το "κατακαλόκαιρο" μόνο.

Και ειλικρινά με εκπλήσσετε που με συνδέετε με την υπεράσπιση του troktiko!! Δηλαδή επειδή γράφω ότι δεν με ενοχλεί η ανωνυμία και δεν θέλω να κλείσει ένα blog, αμέσως έχω βγει υπερασπιστής του κουτσομπολιού! Μου φαίνεται ότι κακώς ασχολήθηκα από την αρχή. Μόνο μια τελευταία ερώτηση:

Φαντάζομαι ότι όσοι θέλουν να κλείσει το troktiko, δεν έχουν πρόβλημα να κλείσει κι οποιοδήποτε ανώνυμο blog υπάρχει και προφανώς το Indymedia είναι στην κορυφή της λίστας έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...