Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα το πρόβλημα δεν είναι οι ίδιες οι ειδήσεις αλλά η ανωνυμία που τα καλύπτει όλα αυτά!

Ναι αλλά τότε ξέρεις ποιον πρέπει να κουμαντάρεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Εγώ πάντως βλέπω με καλό μάτι την εξάπλωση της ενημέρωσης από τα blogs γενικά.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά τότε ξέρεις ποιον πρέπει να κουμαντάρεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Εγώ πάντως βλέπω με καλό μάτι την εξάπλωση της ενημέρωσης από τα blogs γενικά.

Προσωπικά βέβαια δεν θεωρώ το troktiko blog... αλλά anyway!

B)

Δημοσ.
Καλά μη λέμε ό,τι θέλουμε! Οι ειδήσεις του troktikou έχουν ήδη δημοσιευθεί αλλού και απλά τις αναδημοσίευσαν στη συνέχεια! Πράγμα που σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να τις δει στο internet και να τις αξιολογήσει κατάλληλα!

B)

Εγώ είμαι χαζός και θέλω να τις βλέπω μαζεμένες σε ένα blog-site χωρίς να ψάχνω όλο το internet. Επίσης από την στιγμή που ούτε ίχνος διαφήμισης δεν έχει, δεν μπορώ να το κατηγορήσω.

3.Και με 1000 μπραβους να κυκλοφορει, απο τη στιγμη που ξερεις ποιος ειναι, απεναντι στον νομο ειστε ισοι, και μπορεις αν νομιζεις οτι θιγεσαι να του κανεις μηνυση. Στην αντιθεστη περιπτωση θα κανεις μηνυση στο νετ καφε, που δεν εχει και μπραβους;

To πιστεύεις δηλαδή αυτό που λες; Είμαι ίσος απέναντι στον νόμο με έναν βουλευτή, υπουργό, δικαστή, μεγαλοδικηγόρο, μεγαλοδημοσιογράφο; Γιατί να παίζω στο παιχνίδι τους, πρέπει να γίνεται με ίσους όρους. Όταν αυτός θα έχει να πληρώσει την "αδέκαστη" δικαιοσύνη με τα λεφτά του και εγώ θα έχω έναν συνήγορο φτώχιας, τότε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ! Επίσης αν σε μια αντιδικία του εκδικαστεί αναστολή με 200.000 ευρώ αυτός θα χάσει ψίχουλα, εγώ θα καταστραφώ σε παρόμοια περίπτωση.

Αλλά τι ψάχνουμε; Πας θιγόμενος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ είμαι χαζός και θέλω να τις βλέπω μαζεμένες σε ένα blog-site χωρίς να ψάχνω όλο το internet. Επίσης από την στιγμή που ούτε ίχνος διαφήμισης δεν έχει, δεν μπορώ να το κατηγορήσω.

Rss Reader χρειάζεσαι! :P

To πιστεύεις δηλαδή αυτό που λες; Είμαι ίσος απέναντι στον νόμο με έναν βουλευτή, υπουργό, δικαστή, μεγαλοδικηγόρο, μεγαλοδημοσιογράφο; Γιατί να παίζω στο παιχνίδι τους, πρέπει να γίνεται με ίσους όρους. Όταν αυτός θα έχει να πληρώσει την "αδέκαστη" δικαιοσύνη με τα λεφτά του και εγώ θα έχω έναν συνήγορο φτώχιας, τότε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ! Επίσης αν σε μια αντιδικία του εκδικαστεί αναστολή με 200.000 ευρώ αυτός θα χάσει ψίχουλα, εγώ θα καταστραφώ σε παρόμοια περίπτωση.

Άρα, κατηγορείς ασύστολα όποιον γουστάρεις και το κάνεις ανώνυμα, μιας και δεν έχεις να πληρώσεις έναν καλό δικηγόρο???????? :whistle:

Δημοσ.
Πόσο παραπάνω;:P

Μα ο κόσμος έχει αρχίσει να προτιμάει τους ανωνύμους γιατί βλέπει την διαφθορά των επώνυμων.

Αυτό είναι που τους τσούζει! :devil:

Η δημοτικότητα που έχουν αποκτήσει τα blogs και ότι τους χτυπάνε όλους, πράγμα που οι επώνυμοι κοκοκο!

Όλα καλά, μόνο τρομολαγνία για να περάσουν εύκολα και τα επόμενα μέτρα. Σλουπ, σλουπ!

Άρα, κατηγορείς ασύστολα όποιον γουστάρεις και το κάνεις ανώνυμα, μιας και δεν έχεις να πληρώσεις έναν καλό δικηγόρο???????? :whistle:

Καλύτερα να μην κατηγορείς κανέναν? Γιατί όλοι μέχρι χτες ήταν αθώοι!

Και βλέπουμε όλοι που φτάσαμε!

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα ο κόσμος έχει αρχίσει να προτιμάει τους ανωνύμους γιατί βλέπει την διαφθορά των επώνυμων.

Η δημοτικότητα που έχουν αποκτήσει τα blogs και ότι τους χτυπάνε όλους, πράγμα που οι επώνυμοι κοκοκο!

Όλα καλά, μόνο τρομολαγνία για να περάσουν εύκολα και τα επόμενα μέτρα. Σλουπ, σλουπ!

Καλύτερα να μην κατηγορείς κανέναν? Γιατί όλοι μέχρι χτες ήταν αθώοι!

Και βλέπουμε όλοι που φτάσαμε!

Διαφωνούμε σε πολύ βασικά πράγματα που προσωπικά θεωρώ ...αυτονόητα!

Anyway!

B)

Δημοσ.

Φυσικά, ο καθένας έχει την άποψή του και βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζεις όμως πως η νοοτροπία που έχουμε ως λαός, συνήθως εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις ...από την ανάποδη!

:P

Δημοσ.

Σε αυτό δυστυχώς θα συμφωνήσω :-(

Δεν είναι μυστικό, εξάλλου έτσι βγήκε και η έκφραση:

Ο κλασικός, ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας.

Αφού καταντάμε να πατάμε ο ένας στον άλλον, κάνοντας τους κουτοπόνηρους. Ένας πολύ σημαντικός λόγος που έχουμε μείνει σαν λαός πίσω, κατά την άποψή μου

Δημοσ.
Αλλού το πήγαινα,δεν πειράζει όμως,φτάνει να το καταλάβει έστω και ένας.:P

καλά τα λες εσύ,αλλά τρέμω στην ιδέα ότι ο μοναδικός πολιτικός υποστηρικτής των blogs είναι ο καταΚαημένος.

Σορυ για το πολιτικό του θέματος,όλα πολιτική είναι πια.:o

Δημοσ.

Πιο εύκολο για τώρα θα ήταν να αναρωτηθουμε γιατί έχουν αποκτήσει τόση δημοτικότητα αυτα τα sites που θέλουν τώρα τόσο να τα κλείσουν. Τα ερώτημα δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν. Πχ η ανωνυμία είναι πραγματικά κακή γιατί είναι πρόσφορο έδαφος για λασπολογία ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο; Πιο σημαντικό !

Δημοσ.

Οποτε λοιπον τι ειναι καλυτερα; Να τον τρεξεις στη δικαιοσυνη και αυτος ας χασει μονο ενα ποσο που θα ειναι ψιχουλα για αυτον, αλλα τουλαχιστον εσυ να καθαρισεις το ονομα σου ή καλυτερα ειναι καθε οποτε γουσταρει ο καθενας να σου ριχνει απο μια συκοφαντια και μιας και τα 200χιλιαρικα ειναι ψιχουλα ας μην τον τρεξουμε καθολου, και απο τη μερια μας ας μας τρεχει η καθε υπηρεσια μεχρι να της αποδειξουμε οτι αυτα που εβγαλε ο ταδε ανωνυμος δεν ειναι αληθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...