alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν αύριο αποφασιζόταν να κλείσουν τα blogs και τα sites που σου ανέφερα θα χαιρόσουν? Όσο στεναχωρήθηκα (χρονικά) και που τελικά δεν έκλεισε το τροκτικό... κάνα 5 λεπτο Το μόνο που με απασχολεί στο όλο θέμα είναι ότι αν κλείσει το τροκτικό θα θεοποιηθεί ως "μαχητικά πεσών μπλογκ" και θα αναφέρεται σε μελλοντικές συζητήσεις... καλύτερα να σαπίσει από μόνο του σαν αθλητής που δεν εγκατέλειψε τα γήπεδα στα ντουζένια του
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το παιχίδι είναι πλεον επικίνδυνο και δεν ξέρω που θα καταλήξει! Δεν θέλω αυθαίρετες "φιμώσεις", αλλά απαιτώ άμεση τιμωρία για οτιδήποτε παράνομο και ανήθικο! Σιγα φιλε μου, απ τα μπλογκς θεωρεις οτι κινδυνευεις? Εσυ ομως θελεις να γραφεις δημοσια. Ολοι μας απαιτουμε αμεση τιμωρια για παρανομα και ανηθικα, γιατι δεν ξεκινανε απ τους πολιτικους? Αντιθετα, προσπαθουν να φιμωσουν αυτους που κανουν κριτικη στα (αρχι)λαμογια! Μη βαζεις λοιπον κι εσυ νερο στο μυλο τους.
Praetorianos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αυτό λέμε όλοι. Ναι αλλά κάνουμε σαν τους δικηγόρους, καθένας το μεταφράζει όπως του γουστάρει. Ας πούμε έχουμε και μερικούς που θα έκαναν τον Κούγια να φαίνεται φοιτητής μπροστά τους. καλύτερα να σαπίσει από μόνο του σαν αθλητής που δεν εγκατέλειψε τα γήπεδα στα ντουζένια του Μα έτσι δεν θα έχει πρόβλημα κανείς. Αυτή την μανία να κλείσει ντε και καλά δεν καταλαβαίνω (όχι από σένα, γενικά).
mangepsamin Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Στην φωτια τα blog, τα sites,τα forum,ολα,να μπαναριστουν στο πυρ το εξωτερο. Nα τα κλεισουν ! Να τα λεμε ολοι face to face. Πιο μορτικα και αληθινα. Πηξαμε στην ανωνυμια και την ψευτια ! Να καουν ολα,εδω και τωρα.
dreamercon Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αντέγραψαν όλο το άρθρο και έβαλαν ένα link στο site μου στο τέλος του άρθρου. ΤΟ site μου γράφει ξεκάθαρα ότι το περιεχόμενο του είναι copyrighted και όλα τα δικαιώματα κρατούνται. Αλίμονο αν μπορούσες να κλέψεις άρθρα και δουλειά τρίτων με μια απλή παραπομπή. Δεν θέλω να δώσω παραπομπή μια και το site μου είναι ανώνυμο και δε θέλω να συνδεθεί με εμένα εδώ. Το τροκτικό βασίζεται εξολοκλήρου στην αντιγραφή και στον παρασιτισμό σε βάρος της δουλειάς τρίτων. Στις ΗΠΑ μπορείς να διεκδικήσεις αστικές αξιώσεις για τέτοιες παραβιάσεις. link,plz.btw,μιας και αναπαράγει ό,τι (trash) του στέλνουνε προς όφελος των clicks του,λέω μήπως κάποιος άλλος στο δάγκωσε και αυτοί (οι τρωκτικοί) το ανέβασαν χωρίς να το ελέγξουν.Τους έστειλες μήνυμα και δεν επανόρθωσαν; Αυτό λέμε όλοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Η διαφορα ειναι η εξης: Εσυ εδω μεσα ανωνυμα ασχολεισαι με ανωνυμους, και λες την αποψη σου για θεματα γενικως.Αν αυριο βγεις εστω και ανωνυμα εδω μεσα και βρισεις ενα επωνυμο, πχ τον πρωθυπουργο της χωρας, λες το μηνυμα σου να παραμεινει πολυ ωρα πανω; Ετσι λοιπον ειναι κι εκει. Απο τη στιγμη που μιλας και θαβεις καποιον επωνυμο (οταν λεμε επωνυμο δεν εννουμε μονο τους celebrities, αλλα καθεναν που εχει ονοματεπωνυμο), τοτε καλο ειναι να εχεις τα @@ να βγεις να τον θαψεις βαζοντας κι εσυ το δικο σου ονοματεπωνυμο. Δηλαδη θεμα του ποιος εχει και ποιος δεν εχει τα @@ ειναι ολη η υποθεση της φιμωσης? Δηλαδη στην TV και στις εφημεριδες δεν υπαρχουν ανυπογραφα αρθρα που σπηλωνουν προσωπικοτητες -πολλες φορες συκοφαντουν- χωρις να λογοδοτουν ποτε και πουθενα? Εδω οι εφημεριδες δημοσιευουν ολοσελιδα μανιφεστα βιας απο διαφορες οργανωσεις -παντα ανωνυμα-, το τροκτικο σας εθιξε? Και για τι @@ μιλας οταν ο καθε δημοσιογραφος κυκλοφορει με 10 μπραβους? Η μονη διαφορα των blogers με τους δημοσιγοραφους ειναι οτι οι μεν κυκλοφορουν ελευθερα λογω ανωνυμιας, οι δε κυκλοφορουν με μπραβους και φρουρους (και αμοιβονται αναλογως ως σωστα παπαγαλακια του συστηματος φυσικα). Κατα τ'αλλα σαν ενημερωση μια απτα ιδια ειναι το τροκτικο με τον Ευαγγελατο και την Λαμπιρη, μη βλεπεις που σου βγαινουν κουστουμαρισμενοι, γυαλισμενοι και ξυρισμενοι. Με τη διαφορα οτι ο Ευαγγελατος απο τις 10 ειδησεις που εχει θα σου πει τις 3, γιατι τις υπολοιπες δεν του επιτρεπουν να της πει, ενω το τροκτικο ισως σου πει κανα 2 παραπανω, παρομοιας εγκυροτητας με αυτες του Ευαγελατου. Αμφιβολου δηλαδη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σιγα φιλε μου, απ τα μπλογκς θεωρεις οτι κινδυνευεις?Εσυ ομως θελεις να γραφεις δημοσια. Ολοι μας απαιτουμε αμεση τιμωρια για παρανομα και ανηθικα, γιατι δεν ξεκινανε απ τους πολιτικους? Αντιθετα, προσπαθουν να φιμωσουν αυτους που κανουν κριτικη στα (αρχι)λαμογια! Μη βαζεις λοιπον κι εσυ νερο στο μυλο τους. Ίσως είσαι μικρός ακόμη και δεν το καταλαβαίνεις! Εγώ γράφω δημόσια βάζοντας την υπογραφή μου και δεν είμαι "αναγνώστης" γενικά και αόριστα! Και δεν μιλάω απλά για γενικές απόψεις όπου δεν απαιτείται η υπογραφή μου, αλλά για συγκεκριμένες καταγγελίες! Αυτό είναι το πρόβλημα και μόνο! Αν εσύ είχες ένα κατάστημα (ας πούμε ταβέρνα) και εγώ έστελνα ένα ανώνυμο μήνυμα στο troktiko και έγραφα "πήρα χθες ένα μπιφτέκι από την ταβέρνα του alexx20 και βρήκα μέσα μια κατσαρίδα", τι θα γινόταν μετά? Πως θα έβρισκες εσύ το δίκιο σου αν δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο? Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγω σαν πελάτης σου θα μπορούσα εύκολα να παραγγείλω φαγητό από σένα έστω και αν δεν είχε αποδειχθεί ποτέ ότι έγινε κάτι τέτοιο??? Και αν ήταν στημένη η δουλειά από ανταγωνιστές σου, πως θα έβρισκες το δίκιο σου? Καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα???
Nomedor Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το ότι περιέχει ατελείωτες μπούρδες είναι γεγονός, ότι μπορεί να αντιγράφει πάλι, ότι πρέπει να ξεχωρίζεις τι θα διαβάσεις απαραίτητο. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το κλείσιμό του. Εγώ πάντως περισσότερο σωστή πληροφόρηση βλέπω σε αυτό παρά στα κανάλια. Πραγματικά δηλαδή, δεν υπάρχει πιο συχαμερό πράγμα από τη σημερινή δημοσιογραφία. Ξεχνάτε τον H1N1 ? Τι έλεγαν τα κανάλια και τι το τρωκτικό; Στην πορεία? που έκαναν απεργία και την έθαψαν μέχρι τη φωτιά? Αυτά τα ξεχνάμε εεεε? Τους είδαμε και τους επωνύμους!!! Άμα είσαι πρόβατο όμως και δεν μασάς αυτό που σε ταΐζουν δεν φταίει κανένας. Δεν πα να έχει τις χειρότερες κατινιές, τουλάχιστον βλέπεις και μερικά σωστά που οι άλλοι δημοσιογράφοι τα περνάνε αβαβά!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Με τη διαφορα οτι ο Ευαγγελατος απο τις 10 ειδησεις που εχει θα σου πει τις 3, γιατι τις υπολοιπες δεν του επιτρεπουν να της πει, ενω το τροκτικο ισως σου πει κανα 2 παραπανω, παρομοιας εγκυροτητας με αυτες του Ευαγελατου. Καλά μη λέμε ό,τι θέλουμε! Οι ειδήσεις του troktikou έχουν ήδη δημοσιευθεί αλλού και απλά τις αναδημοσίευσαν στη συνέχεια! Πράγμα που σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να τις δει στο internet και να τις αξιολογήσει κατάλληλα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλά μη λέμε ό,τι θέλουμε! Οι ειδήσεις του troktikou έχουν ήδη δημοσιευθεί αλλού και απλά τις αναδημοσίευσαν στη συνέχεια! Πράγμα που σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να τις δει στο internet και να τις αξιολογήσει κατάλληλα! Δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο ομως, ουτε και νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια στην συζητηση το αν οι ειδησεις που αναρτωνται ειναι αντιγραμενες η οχι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το ότι περιέχει ατελείωτες μπούρδες είναι γεγονός, ότι μπορεί να αντιγράφει πάλι, ότι πρέπει να ξεχωρίζεις τι θα διαβάσεις απαραίτητο. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το κλείσιμό του. Εγώ πάντως περισσότερο σωστή πληροφόρηση βλέπω σε αυτό παρά στα κανάλια. Πραγματικά δηλαδή, δεν υπάρχει πιο συχαμερό πράγμα από τη σημερινή δημοσιογραφία. Ξεχνάτε τον H1N1 ? Τι έλεγαν τα κανάλια και τι το τρωκτικό; Στην πορεία? που έκαναν απεργία και την έθαψαν μέχρι τη φωτιά? Αυτά τα ξεχνάμε εεεε? Τους είδαμε και τους επωνύμους!!! Άμα είσαι πρόβατο όμως και δεν μασάς αυτό που σε ταΐζουν δεν φταίει κανένας. Δεν πα να έχει τις χειρότερες κατινιές, τουλάχιστον βλέπεις και μερικά σωστά που οι άλλοι δημοσιογράφοι τα περνάνε αβαβά! Ειδικά για τον Η1Ν1 το troktiko άλλαξε "γραμμή" 1.000.000 φορές, οπότε ατυχές το παράδειγμα! ---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:04 ---------- Δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο ομως, ουτε και νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια στην συζητηση το αν οι ειδησεις που αναρτωνται ειναι αντιγραμενες η οχι. Μία είδηση που βγήκε ήδη από άλλη πηγή, δεν είναι αποκάλυψη! Όπως και τα page views & hits δεν είναι ...visitors!
Nomedor Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θυμάμαι την τρομοκρατία από τα κανάλια και το τρωκτικό ήταν το μόνο που έγραφε ότι μ@λακι@ μπορεί να σου κατέβει αλλά με σκοπό να μην το κάνουμε. Φυσικά και δεν ασπάζομαι ότι γράφει και κάνει διαρκώς κατινίες αλλά ανάμεσα σε αυτά έχει και μερικά σωστά που δεν θα τα διαβάζαμε πουθενά διαφορετικά.
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δηλαδη θεμα του ποιος εχει και ποιος δεν εχει τα @@ ειναι ολη η υποθεση της φιμωσης?Δηλαδη στην TV και στις εφημεριδες δεν υπαρχουν ανυπογραφα αρθρα που σπηλωνουν προσωπικοτητες -πολλες φορες συκοφαντουν- χωρις να λογοδοτουν ποτε και πουθενα? Εδω οι εφημεριδες δημοσιευουν ολοσελιδα μανιφεστα βιας απο διαφορες οργανωσεις, το τροκτικο σας εθιξε? Και για τι @@ μιλας οταν ο καθε δημοσιογραφος κυκλοφορει με 10 μπραβους? Η μονη διαφορα των blogers με τους δημοσιγοραφους ειναι οτι οι μεν κυκλοφορουν ελευθερα λογω ανωνυμιας, οι δε κυκλοφορουν με μπραβους και φρουρους. Κατα τ'αλλα σαν ενημερωση μια απτα ιδια ειναι το τροκτικο με τον Ευαγγελατο και την Λαμπιρη. Με τη διαφορα οτι ο Ευαγγελατος απο τις 10 ειδησεις που εχει θα σου πει τις 3, γιατι τις υπολοιπες δεν του επιτρεπουν να της πει, ενω το τροκτικο ισως σου πει κανα 2 παραπανω, παρομοιας εγκυροτητας με αυτες του Ευαγελατου. 1.Ναι ειναι ενα απο τα θεματα, οταν δεν μπορεις να κυνηγησεις τον συγκεκριμενο αρθρογραφο, κυνηγας ολο το μεσο. 2.Οχι δεν υπαρχουν, τα στοιχεια ειναι ολα στη διαθεση του εκατοτε καναλιου ή της εφημεριδας, και υποχρεουται η εφημεριδα να τα δωσει σε περιπτωση προβληματος. Εδω ποιον θα κυνηγησεις; τον "αγνωστο" με την IP 123.456.789.012 απο το ταδε νετ καφε; 3.Και με 1000 μπραβους να κυκλοφορει, απο τη στιγμη που ξερεις ποιος ειναι, απεναντι στον νομο ειστε ισοι, και μπορεις αν νομιζεις οτι θιγεσαι να του κανεις μηνυση. Στην αντιθεστη περιπτωση θα κανεις μηνυση στο νετ καφε, που δεν εχει και μπραβους; 4.Ξερεις ποια ειναι η πλακα; Οτι τουλαχιστον στο μπλογκ του Ευαγγελατου ξερεις ποιος ειναι αυτος που τα γραφει (ή τουλαχιστον απο ποιον περνανε και φιλτραρονται), και ξερεις ποιον να τρεξεις σε περιπτωση προβληματος.
noname2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αντέγραψαν όλο το άρθρο και έβαλαν ένα link στο site μου στο τέλος του άρθρου. ΤΟ site μου γράφει ξεκάθαρα ότι το περιεχόμενο του είναι copyrighted και όλα τα δικαιώματα κρατούνται. Αλίμονο αν μπορούσες να κλέψεις άρθρα και δουλειά τρίτων με μια απλή παραπομπή.Το site σου είναι με συνδρομή;Θέλει πρόσκληση να μπει κάποιος;Ή είναι χύμα;Εχει διαφορά αν έχεις "συνδρομητές" ή επιτελείς "εφημερίδα τοίχου".Στη μεν πρώτη περίπτωση,στην ουρά μαζί με τους άλλους για τα πνευματικά δικαιώματα,στη δεύτερη,είσαι βαλόμενος πανταχόθεν,πάλι καλά που βάλανε και μια παραπομπή στο site σου. Δεν θέλω να δώσω παραπομπή μια και το site μου είναι ανώνυμο και δε θέλω να συνδεθεί με εμένα εδώ.Δεκτόν.Αλλά στις ΗΠΑ μπορείς να διεκδικήσεις αστικές αξιώσεις για τέτοιες παραβιάσεις. Εντάξει,όπως είπες,στι Η.Π.Α. συμβαίνουν αυτά.Μεταξύ άλλων. Η άποψή μου είναι ότι ό,τι κυκλοφοράει εκεί έξω,είναι κοινό.Αν εγώ βγάλω λ7 απ' αυτό και ζημιώσω τον δημιουργό του αποδεδειγμένα και από αδέκαστους,βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά και συνηγορώ αποζημιώσεις μέχρι και τρίτου βαθμού συγγενείας. Μέχρι τότε,μην κοινοποιείς κάτι που δεν θες να το δεις δημοσιευμένο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θυμάμαι την τρομοκρατία από τα κανάλια και το τρωκτικό ήταν το μόνο που έγραφε ότι μ@λακι@ μπορεί να σου κατέβει αλλά με σκοπό να μην το κάνουμε. Φυσικά και δεν ασπάζομαι ότι γράφει και κάνει διαρκώς κατινίες αλλά ανάμεσα σε αυτά έχει και μερικά σωστά που δεν θα τα διαβάζαμε πουθενά διαφορετικά. Μα το πρόβλημα δεν είναι οι ίδιες οι ειδήσεις αλλά η ανωνυμία που τα καλύπτει όλα αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.