Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσενα κι εμενα ειναι στα απαυτα μας, αλλα διαφωνεις οτι θα βγει κοσμος και κοσμακης και θα βγαλει τα σωψυχα του για τον κακο, τον κατευθυνομενο, τον αλλα λεω κι αλλα κανω, κλ κλπ. Σε αυτη την περιπτωση δε θα ισχυει ουτε το "δε σ' αρεσει δεν το βλεπεις" ουτε η ελευθερια του λογου. (ξαναλεω ο Λακης ειναι απλα παραδειγμα, βαλτε οποιον θελετε στο παραδειγμα).

Koίτα,δεν ήρθε κάποιος να διαδηλώσει όταν με στείλανε απ' τη δουλειά μου.Τα πήρα μέχrι €cent,είπα φχαριστώ,έβγαλα το άχτι μου κράζοντάς τους στα ψηλά πατώματα,πήγα για τις βεβαιώσεις φόρου μετά,μου δώσανε και τα ενσημάκια μου αργότερα,μιά χαρά.(και κλείσανε ύστερα...:P).

Ποιά ελευθερία λόγου μου λες;Μήπως μου βγάζουνε βιδάνιο απ' τις διαφημίσεις;:mrgreen:

Σ' αγαπάω,σ' εκτιμάω,αστόχησες...;)

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
B. Απτη στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα να γραφεις ελευθερα οτι θες σε αυτο το φορουμ τις αποψεις σου, πως γινεται να υποστηριζεις να αφαιρεθει το ιδιο δικαιωμα απο καποιους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο με εσένα?

Βλέπεις, βλακείες ελεύθερα μπορούμε να λέμε μόνο εμείς. Όταν τις λένε "άλλοι" πρέπει να τους φιμώνουμε...

Όπως επίσης, μόνο η δικιά μας άποψη είναι η σωστή και μπορούμε να την διαδίδουμε. Των αλλωνών είναι συκοφαντικά λόγια. :eek:

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΑ το έκαναν.Και δεν με νοιάζει γιατί πως και ποιος ,αυτό το blog έπρεπε ΕΙΔΗ να είχε κλείσει εδώ και καιρό.

Ναι,να το ΦΙΜΩΣΟΥΝ !!!!!!!!!

Και δεν ξέρω τη αηδίες γράφει πλέον γιατί σταμάτησα να το παρακολουθώ ...

ΛΥΠΑΜΑΙ !!!

Λυπάμαι που αυτό το βρωμοblog έχει τόση δύναμη και πρόσβαση σε μεγάλους και μικρούς...λυπάμαι που,η ελευθερία λόγου έχει φτάσει σε σημείο ο ΚΑΘΕΝΑΣ να γράφει το μακρύ του και το κοντό του...

Ενα blog που,ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μόνο και μόνο για να είναι πρώτο θέμα ,δεν αξίζει για μένα και μου είναι αντάξιο των σκουπιδιών :shifty::shifty:

Λυπάμαι που ΝΕΑ παιδιά παίρνουν την ενημέρωσή τους από κει ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ τι άλλες π"""""" έχουν γράψει από την ημέρα που εγώ σταμάτησα να το διαβάζω...

ΚΑΙ βέβαια,ΜΙΛΑΩ για την ΑΙΣΧΡΗ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ και ΑΝΙΘΙΚΗ ανάρτηση που έβαλαν ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

περί παιδικής πορνογραφίας ΣΥΝ φωτογραφίας αυτού:shifty::shifty::shifty: με τον τίτλο ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ (και πιο κάτω είχε ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τίτλο για μια γιαγιά 10203848 χρονών που έγινε αγνώριστη από την πλαστική )

ΔΕΝ θέλω να ξέρω ΤΙ έχει απεικονήσει το μυαλό σας έκτοτε ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ τι άλλο βάλανε για να κάνουν τους ΠΡΟΤΩΤΥΠΟΥΣ και τους ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ....ντροπή τους :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Αποψη σου αυτη .Αλλος εχει αλλη αποψη.Δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με κατι και εχει εξουσια και λεφτα με το ετσι θελω κλεινει ενα σαιτ.Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.

Και πιστεψε με δεν ειναι τιποτα μπροστα στην ενημερωση που γινεται απο την τηλεοραση και ειδικα στα μεσημεριανα.

Τελος οπως ειπα πιο πριν το κλεισανε γιατι καποιες αληθειες ενοχλησαν καποιους.Οχι επειδη βαλανε φωτογραφιες γριας και παιδικου πορνο και δεν ξερω εγω τι......

Δημοσ.
Καταρχάς γιατί συγκρίνετε προγράμματα της τηλεόρασης με blogs?

Προφανώς θα ήθελα να εξαφανιστούν από την τηλεόραση η Τατιάνα, η στιγμή της αλήθειας, και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές απλά γιατί θέλω η τηλεόραση να δείχνει κάτι πιο ποιοτικό. Αν τώρα αυτά υπήρχαν στο διαδίκτυο προφανώς και χ3στηκα γιατί έχω επιλογή αν θα τα δω ή όχι.

Χωρίς να ενημερώνομαι από το troktiko (μόνο για ένα σκάνδαλο βουλευτή διάβασα εκεί, γιατί δεν έβγαζα άκρη με τις υπόλοιπες πηγές μου που έλεγαν "ένας βουλευτής", "γνωστός πολιτικός" και τα ρέστα) το θεωρώ απλά ως μια πηγή με 100 κουτσομπολιά, 50 άχρηστα γράμματα αναγνωστών και 2 σοβαρές ειδήσεις ανα πάσα στιγμή.

Γιατί ακόμα και γι΄αυτές τις ειδήσεις εμείς ζητάμε να κλείσει, είμαστε ανεγκέφαλοι να διαχειριστούμε τον όγκο των πληροφοριών και ό,τι δεν μπορούμε να ξεσκαρτάρουμε το κλείνουμε για να μην μας ενοχλεί? Άστο να υπάρχει και όποιος δεν γουστάρει, δεν μπαίνει. Ο ΓιάννηςPlatano ας πούμε σε ποιον θα έστελνε το γράμμα του σε διαφορετική περίπτωση, στον Ant1?

Με την δική σας λογική, όπως έγραψε και ο Blondeamon, να κλείσουμε και την ιστοσελίδα της χρυσαυγής και του indymedia και των ομάδων και τις εκκλησιαστικές να μας φτιάξουν και μια λίστα μερικοί μερικοί τι επιτρέπεται και τι όχι να αναρτάται στο διαδίκτυο.

ΥΓ Τώρα είδα ότι διαφωνώ και με τον billdano. Ε όχι, δεν το περίμενα..

Μια χαρά επιλογή έχεις και στην τηλεόραση... αλλάζεις κανάλι ή την κλείνεις.

Η άποψη μου παραμένει ίδια είτε πρόκειται για το α, β ή γ blog/site/forum... θα χαρώ πολύ αν κλείσουν... δεν θα το κάνω όμως σκοπό της ζωής μου ούτε θα κουνήσω το χέρι μου για να κλείσουν.

Μπερδεύουμε την ελευθερία της έκφρασης και το άσυλο στους δημοσιογράφους σε ένα θέμα που φυσικά δεν είναι εύκολο να αναληθή με εναρκτήρια κουβέντα το "κλείνουν το τροκτικό!" ...

Δημοσ.
Να σε ρωτησω. Επειδη εχω διαβασει και αλλα ποστ σου στο φορουμ.

Α. Αφου εισαι υπερ της φιμωσης τροκτικου, τι θα ελεγες για τη φιμωση indymedia?

B. Απτη στιγμη που γραφεις ελευθερα οτι θες σε αυτο το φορουμ, πως γινεται να υποστηριζεις να φιμωσουν καποιους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο με εσενα?

μην λέμε ότι θέλουμε...το indymedia και αυτό γράφει ανώνυμα και κάποιες φορές ανεβάζει αναρτήσεις που δεν είναι διασταυρομένες:shifty:

Αλλά δεν είδα ΠΟΤΕ το indymedia να κάνει τέτοιες ΑΙΣΧΡΕΣ αναρτήσεις ...

ΕΓΩ γράφω ελεύθερα ΑΛΛΑ και με το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ και την φωτογραφία μου όπως έκανα πάντοτε σε διάφορα φόρουμ...συν το ότι είμαστε ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ και ΌΧΙ σε blog που να λέω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να με διαβάζουν ΟΛΟΙ και να ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ....φίμωση ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφήστε τα παραμύθια περί φίμωσης και λογοκρισίας! Τα πράγματα είναι απλά: Η Google έχει κανόνες τις οποίες αποδέχεσαι όταν φτιάχνεις ένα blog. Αν κάνεις κάποια παράβαση έχει κάθε δικαίωμα να σε πετάξει έξω!

Από κει και πέρα δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβετε από που προέρχονται όλες αυτές οι διαμάχες! Είναι απλά παιχνιδάκια απελπισμένων "δημοσιογράφων" που απέτυχαν σε ότι άλλο έκαναν (ή προσπαθούν να κάνουν) και βρήκαν διέξοδο στα Blogs!

Η έννοια του Blog όμως ξεχάστηκε και τα βαπτίζουμε όλα έτσι για να έχουμε το σχετικό άλλοθι!

Δεν σας προβλημάτισαν ποτέ οι δημοσιεύσεις με υπογραφή "Αναγνώστης" (και καλά) που ενώ είναι γραμμένες με σύνταξη παιδιού δημοτικού, είχαν συγκεκριμένους στόχους? Δεν σας προβλημάτισαν ποτέ άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια, όπου blogs τύπου troktikou χρησιμοποιούνται για διαφορους εκβιασμούς (κάνε ότι λέω γιατί θα στείλω μήνυμα στο troktiko)? Ή μήπως πιστεύετε πως δημοσιεύουν ότι μηνύματα τους στέλνουν?

Το παιχίδι είναι πλεον επικίνδυνο και δεν ξέρω που θα καταλήξει! Δεν θέλω αυθαίρετες "φιμώσεις", αλλά απαιτώ άμεση τιμωρία για οτιδήποτε παράνομο και ανήθικο!

B)

Δημοσ.

B. Απτη στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα να γραφεις ελευθερα οτι θες σε αυτο το φορουμ τις αποψεις σου, πως γινεται να υποστηριζεις να αφαιρεθει το ιδιο δικαιωμα απο καποιους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο με εσενα?

Ρητορικα ερωτηματα φυσικα μιας και η ιδεολογια η οποια ασπαζεσαι, στηριζει φιμωση οποιων εχουν αποψεις αντιθετες με τις δικες σου, με χρηση βιας.

Αυτο ακριβως εγραψα κι εγω λιγο πιο πανω.

Αλλα ο φιλος μας προσπερασε με ανεση.

Η γνωστη τακτικη της ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ φιμωσης... Φιμωνουμε οτι δεν μας αρεσει :lol:

Δημοσ.
Αποψη σου αυτη .Αλλος εχει αλλη αποψη.Δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με κατι και εχει εξουσια και λεφτα με το ετσι θελω κλεινει ενα σαιτ.Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.

Και πιστεψε με δεν ειναι τιποτα μπροστα στην ενημερωση που γινεται απο την τηλεοραση και ειδικα στα μεσημεριανα.

Τελος οπως ειπα πιο πριν το κλεισανε γιατι καποιες αληθειες ενοχλησαν καποιους.Οχι επειδη βαλανε φωτογραφιες γριας και παιδικου πορνο και δεν ξερω εγω τι......

Καλά είναι να διαβάζουμε τι γράγουμε .έγραψα δεν με ενδοιαφέρει ΠΟΙΟΣ κα ΓΙΑΤΙ το έκλεισαν .Γιατί για μένα έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να είχε κλείσει για άλλους λόγους.

Ναι το είδαμε περί ελευθερίας άποψης.Μόλις είπα καλά το έκαναν ,βγήκε ο χάρος παγανιά...(δεν πάει σε σένα αυτό Hashashin)

Δημοσ.
μην λέμε ότι θέλουμε...το indymedia και αυτό γράφει ανώνυμα και κάποιες φορές ανεβάζει αναρτήσεις που δεν είναι διασταυρομένες:shifty:

Αλλά δεν είδα ΠΟΤΕ το indymedia να κάνει τέτοιες ΑΙΣΧΡΕΣ αναρτήσεις ...

ΕΓΩ γράφω ελεύθερα ΑΛΛΑ και με το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ και την φωτογραφία μου όπως έκανα πάντοτε σε διάφορα φόρουμ...συν το ότι είμαστε ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ και ΌΧΙ σε blog που να λέω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να με διαβάζουν ΟΛΟΙ και να ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ....φίμωση ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

Οκ η απαντηση σου με καλυψε πληρως.

Δημοσ.

Το τροκτικό δεν σέβεται κανένα κανόνα δεοντολογίας και καλά θα κάνει να κλείσει. Έχω ένα δικό μου site με πληροφορίες πάνω σε ορισμένα θέματα και κατοχειρωμένο copyright και το τροκτικό δημιούργησε άρθρο-εξολοκλήρου αντιγραφή λέξη προς λέξη δικού μου άρθρου από το site μου.

Όποιος θέλει να έχει ελευθερία λόγου πρέπει να σέβεται και τα δικαιώματα των άλλων.

Sylvia είσαι μπετό ρε συ το ξέρεις; Έλεος δηλαδή.

---------

Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής:

"Μπορεί να έχεις άδικο αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το πεις."

~Βολταίρος

Δημοσ.

Δικαίωμά σας να το θεωρήτε ανεξάρτητο blog.

Δικαίωμά μου να μην γουστάρω ΨΕΥΤΟbloggers που ανεβάζουν φωτογραφίες ΜΩΡΩΝ :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:.

Δημοσ.

Η ελευθερία απόψεων όμως τελειώνει εκεί που ξεκινάει να καταπατά την ελευθερία απόψεων κάποιου άλλου.

Αυτο πάει και για το τροκτικό και για όλους τους άλλους, myself inlcuded.

Δημοσ.

B. Απτη στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα να γραφεις ελευθερα οτι θες σε αυτο το φορουμ τις αποψεις σου, πως γινεται να υποστηριζεις να αφαιρεθει το ιδιο δικαιωμα απο καποιους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο με εσενα?

Ρητορικα ερωτηματα φυσικα μιας και η ιδεολογια η οποια ασπαζεσαι, στηριζει φιμωση οποιων εχουν αποψεις αντιθετες με τις δικες σου, με χρηση βιας.

Η διαφορα ειναι η εξης: Εσυ εδω μεσα ανωνυμα ασχολεισαι με ανωνυμους, και λες την αποψη σου για θεματα γενικως.

Αν αυριο βγεις εστω και ανωνυμα εδω μεσα και βρισεις ενα επωνυμο, πχ τον πρωθυπουργο της χωρας, λες το μηνυμα σου να παραμεινει πολυ ωρα πανω;

Ετσι λοιπον ειναι κι εκει. Απο τη στιγμη που μιλας και θαβεις καποιον επωνυμο (οταν λεμε επωνυμο δεν εννουμε μονο τους celebrities, αλλα καθεναν που εχει ονοματεπωνυμο), τοτε καλο ειναι να εχεις τα @@ να βγεις να τον θαψεις βαζοντας κι εσυ το δικο σου ονοματεπωνυμο.

Δημοσ.
Η άποψη μου παραμένει ίδια είτε πρόκειται για το α, β ή γ blog/site/forum... θα χαρώ πολύ αν κλείσουν... δεν θα το κάνω όμως σκοπό της ζωής μου ούτε θα κουνήσω το χέρι μου για να κλείσουν.

Μπερδεύουμε την ελευθερία της έκφρασης και το άσυλο στους δημοσιογράφους σε ένα θέμα που φυσικά δεν είναι εύκολο να αναληθή με εναρκτήρια κουβέντα το "κλείνουν το τροκτικό!" ...

Δηλαδή αν αύριο αποφασιζόταν να κλείσουν τα blogs και τα sites που σου ανέφερα θα χαιρόσουν?

Δημοσ.
Το τροκτικό δεν σέβεται κανένα κανόνα δεοντολογίας και καλά θα κάνει να κλείσει. Έχω ένα δικό μου site με πληροφορίες πάνω σε ορισμένα θέματα και κατοχειρωμένο copyright και το τροκτικό δημιούργησε άρθρο-εξολοκλήρου αντιγραφή λέξη προς λέξη δικού μου άρθρου από το site μου.
link,plz.

btw,μιας και αναπαράγει ό,τι (trash) του στέλνουνε προς όφελος των clicks του,λέω μήπως κάποιος άλλος στο δάγκωσε και αυτοί (οι τρωκτικοί) το ανέβασαν χωρίς να το ελέγξουν.Τους έστειλες μήνυμα και δεν επανόρθωσαν;

Όποιος θέλει να έχει ελευθερία λόγου πρέπει να σέβεται και τα δικαιώματα των άλλων.

Αυτό λέμε όλοι.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...