alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 @Ποντιούλη:Να σου θυμίσω,παραφράζοντας,"μούρχεται να ξεράσω με τις μαλακίες που λες,αλλά όποιος πούστης πάει να στη πέσει,θα του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει".Διάβασε λίγο Σω,καλό κάνει. όχι... διαφωνώ κάθετα... το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν/κάνετε όλοι οι υπέρμαχοι του με την "στιγμή της αλήθειας" που κόπηκε. Και με εκείνο δεν αηδιάζατε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά τι τσακώνεστε. Ανάμεσα στην ποικιλία που απαρτίζει την Ελληνική κοινωνία υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν την επικαιρότητα από το http://xryshaygh.wordpress.com/ και άλλοι που μαθαίνουν για τα νέα μέτρα του Δ.Ν.Τ. από το paok.gr . Επίσης υπάρχουν δημοσιοκάφροι που χάνουν την δουλεία τους από το troktiko και το κάθε troktiko. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν και λένε με περίσσια χάρη: "κρίμα που δεν έκλεισε" και άλλα τέτοια απλά τους προσπερνάς και δεν τους δίνεις σημασία, όπως σε κάθε τι ασήμαντο. Eδω αλλοι σχηματιζουν ιδεολογια, τροπο ζωης και προσωπικοτητα διαβαζοντας το indymedia... Και ηθελα να ξερα. Πως γινεται το troktiko να ενοχλει το συστημα οπως λετε, και blogs τυπου indymedia να μην το ενοχλουν? Θεωρητικα το indymedia παει κοντρα στο συστημα και γραφει τα απειρα, το troktiko ειναι κατι μεταξυ Ευαγγελατου-Τριανταφυλλοπουλου-Λαμπιρη με αρκετη δοση παραπληροφορησης (οπως αλλωστε και οι 3 προαναφερθεντες στην παραπληροφορηση ειναι μανουλες), σιγα το θεμα. Η μηπως τελικα το τροκτικο ενοχλει πιο πολυ το συστημα αποτι ενα blog τυπου indymedia? Αν ναι θα εχει πολυ ενδιαφερον να εξηγουσε καποιος το γιατι. Αν οχι, τοτε δεν ειναι θεμα συστηματος η φιμωση τροκτικου. Τεσπα ας υπαρχει τροκτικο και καθε τροκτικο, αν και εμενα ως blog μου φαινεται γραφικο. Πραγματικα ομως ψαχνω μια ικανη αιτια να με πεισει για την προσπαθεια φιμωσης του.
nickarmy Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μια χαρά μαλακίες posts έχει. 12:54 το τελευταίο. καντεμιά να κλείσει αυτό το χαζό σαιτ (καλά είχε κάνει τότες η google..)
mangepsamin Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μεσα στην κοινωνια ειναι και τα blog. Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θελουν να ξεφυγουν απο το πλαισιο που επιβαλλεται. Κι αυτα στον γυψο . :lol:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Είδα και γω τον τίτλο και πήγα να χαρώ! Αλλά τζίφος! Και με αναγκάσατε να πατήσω και στο url ενώ είχα καιρό να το κάνω και μαγάρισα το mac μου! Παντως η μιζερια δεν εχει οριο. Το "μεγαλυτερο" blogspot της χωρας και ακομη κρεμεται απο τα @@ του google.Δεν μπορει ρε παιδακι μου να παρει ενα ονομα, να στησει κι ενα blog δικο του να παει στο διαολο; (στην κυριολεξια) Δεν μπορεί αγαπητέ να το κάνει αυτό γιατί η "ανωνυμία" του Google τους γλιτώνει από πολλές φασαρίες! Αν πάρουν domain θα πάρουν και τον πο*λο ταυτόχρονα γιατί θα βρεθούν στον εισαγγελέα μέσα σε 2-3 ημέρες! Μην κοιτάς που οff the record όλοι ξέρουμε ποια είναι τα αφεντικά του troktikou, η ουσία είναι ότι τώρα νομικά δεν φαίνεται να ανήκει σε κανέναν! Είναι δυνατών να είστε υπέρ της λογοκρισίας.Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που προσπαθούν να το κλείσουν. Προσωπικά είναι λίγες οι φορές που έχω μπει στο τρωκτικό και αν κλείνανε από δικά τους προβλήματα δεν θα με ένοιαζε και πολύ. Αλλά εδώ μιλάμε για καθαρή λογοκρισία. Όσο λιγότεροι είναι αυτοί που προσπαθούν να μας ξυπνήσουν τόσο περισσότερο θα κοιμόμαστε όρθιοι. Φιλικά πάντα! Όταν το μέσο χρησιμοποιείται για "διάφορους" σκοπούς και όχι για την -και καλά- ενημέρωση, τότε η οποιαδήποτε αξιολόγηση δεν είναι λογοκρισία αλλά προστασία των υπολοίπων! Ξέρεις πολύ καλά πως λειτουργεί το πράγμα! Αν γράψουν σήμερα πρώτο θέμα πως ο BillDanos τα παίρνει, εγώ έχω πρακτικά καταστραφεί ακόμη και αν είμαι αθώος μιας και όπως γνωρίζεις ...άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας! Εξάλλου σιγά τα αποκλειστικά θέματα που έχει! Από αλλού τα αναδημοσιεύει και μετά τα χρεώνεται ανετότατα. Όταν όμως κάνουν πατάτα, μετά δεν φωνάζουν και τόσο την επανόρθωση αλλά κάνουν τις ...παπίτσες! ότι χτυπιέσαι υπέρ τροκτικού για να συνεχίζεις να μαθαίνεις άχρηστες πληροφορίες όπως αυτή που είπες για την Ντούβλη και την Μενεγάκη Έτσι και υποψιαστώ πως διαβάζεις και εσύ αυτό το πράγμα θα σε (ξανά)αποκληρώσω!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Eνω οι δημοσιογραφοι που βγαινουν με ονομαεπωνυμο στα καναλια και χαιρουν πληρους ασυλιας οτι και αν πουν οποια προσωπικοτητα και αν σπιλωσουν οσα ψεματα και να παρουσιασουν ως ειδηση, μας παρεχουν σωστη και εγκυροτερη ενημερωση απτο τροκτικο ε? Αποψη μου, στη μπανανια που ζουμε και λεγεται Ελλαδα, πρεπει να ακουγονται ολες οι φωνες, απτη στιγμη που οι μεγαλυτεροι ψευτες της χωρας δηλαδη πολιτικοι και ΜΜΕ εχουν βημα και ελευθερια λογου να πουν οτι ψεμα θελουν χωρις ουδεμια συνεπεια. Δεν καταλαβαινω γιατι προτιμας να δωσουμε αβαντα στα καναλια αντι του τροκτικου, οταν η εγκυροτητα και των 2 αναμετραται στηθος με στηθος. Η φιμωνουμε τα παντα η αφηνουμε το τροκτικο να γραφει τις βλακειες του, οπως αφηνουμε και τα καναλια και τις εφημεριδες και τους κυβερνωντες.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Έτσι και υποψιαστώ πως διαβάζεις και εσύ αυτό το πράγμα θα σε (ξανά)αποκληρώσω! προσπαθούσα φιλότιμα κάτι φεγγάρια να το διαβάζω αλλά δεν τα κατάφερα τελικά...
hashashin Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 To θεμα δεν ειναι ενα μας αρεσει η οχι το σαιτ.Ακομα και αν δεν εισαι υποστηρικτης του blog αυτου θα επρεπε να σε ενοχλει το γεγονος οτι κλεινοντας το καταπατας το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου.Δεν μπορω να καταλαβω σε τι σκατα δημοκρατια ζουμε οταν συμβαινουν τετοια πραγματα γυρω μας. Επισης το troktiko τους πειραξε?Δεν εχουν δει σε αλλα σαιτ τι γινεται? Εγω αυτο που κταλαβαινω ειναι οτι μερικοι φοβουνται για αποκαλυψεις και σκανδαλα και το troktiko εχει στοιχεια, γι αυτο πανε να το κλεισουν.
Praetorianos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 όχι... διαφωνώ κάθετα... το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν/κάνετε όλοι οι υπέρμαχοι του με την "στιγμή της αλήθειας" που κόπηκε. Και με εκείνο δεν αηδιάζατε; Καταρχάς γιατί συγκρίνετε προγράμματα της τηλεόρασης με blogs? Προφανώς θα ήθελα να εξαφανιστούν από την τηλεόραση η Τατιάνα, η στιγμή της αλήθειας, και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές απλά γιατί θέλω η τηλεόραση να δείχνει κάτι πιο ποιοτικό. Αν τώρα αυτά υπήρχαν στο διαδίκτυο προφανώς και χ3στηκα γιατί έχω επιλογή αν θα τα δω ή όχι. Χωρίς να ενημερώνομαι από το troktiko (μόνο για ένα σκάνδαλο βουλευτή διάβασα εκεί, γιατί δεν έβγαζα άκρη με τις υπόλοιπες πηγές μου που έλεγαν "ένας βουλευτής", "γνωστός πολιτικός" και τα ρέστα) το θεωρώ απλά ως μια πηγή με 100 κουτσομπολιά, 50 άχρηστα γράμματα αναγνωστών και 2 σοβαρές ειδήσεις ανα πάσα στιγμή. Γιατί ακόμα και γι΄αυτές τις ειδήσεις εμείς ζητάμε να κλείσει, είμαστε ανεγκέφαλοι να διαχειριστούμε τον όγκο των πληροφοριών και ό,τι δεν μπορούμε να ξεσκαρτάρουμε το κλείνουμε για να μην μας ενοχλεί? Άστο να υπάρχει και όποιος δεν γουστάρει, δεν μπαίνει. Ο ΓιάννηςPlatano ας πούμε σε ποιον θα έστελνε το γράμμα του σε διαφορετική περίπτωση, στον Ant1? Με την δική σας λογική, όπως έγραψε και ο Blondeamon, να κλείσουμε και την ιστοσελίδα της χρυσαυγής και του indymedia και των ομάδων και τις εκκλησιαστικές να μας φτιάξουν και μια λίστα μερικοί μερικοί τι επιτρέπεται και τι όχι να αναρτάται στο διαδίκτυο. ΥΓ Τώρα είδα ότι διαφωνώ και με τον billdano. Ε όχι, δεν το περίμενα..
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις φιλος που να ειναι υπερ της φιμωσης των μπλογκς. Γιατι αυτο συνεπαγεται οτι ειναι και υπερ της φιμωσης των φορουμς, οπως το παρον στο οποιο μιλαει!
Sylvia88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 :lol::lol::lol::lol::lol: ΚΑΛΑ το έκαναν.Και δεν με νοιάζει γιατί πως και ποιος ,αυτό το blog έπρεπε ΕΙΔΗ να είχε κλείσει εδώ και καιρό. Ναι,να το ΦΙΜΩΣΟΥΝ !!!!!!!!! Και δεν ξέρω τη αηδίες γράφει πλέον γιατί σταμάτησα να το παρακολουθώ ... ΛΥΠΑΜΑΙ !!! Λυπάμαι που αυτό το βρωμοblog έχει τόση δύναμη και πρόσβαση σε μεγάλους και μικρούς...λυπάμαι που,η ελευθερία λόγου έχει φτάσει σε σημείο ο ΚΑΘΕΝΑΣ να γράφει το μακρύ του και το κοντό του... Ενα blog που,ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μόνο και μόνο για να είναι πρώτο θέμα ,δεν αξίζει για μένα και μου είναι αντάξιο των σκουπιδιών :shifty: Λυπάμαι που ΝΕΑ παιδιά παίρνουν την ενημέρωσή τους από κει ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ τι άλλες π"""""" έχουν γράψει από την ημέρα που εγώ σταμάτησα να το διαβάζω... ΚΑΙ βέβαια,ΜΙΛΑΩ για την ΑΙΣΧΡΗ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ και ΑΝΙΘΙΚΗ ανάρτηση που έβαλαν ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty: περί παιδικής πορνογραφίας ΣΥΝ φωτογραφίας αυτού:shifty: με τον τίτλο ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ (και πιο κάτω είχε ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τίτλο για μια γιαγιά 10203848 χρονών που έγινε αγνώριστη από την πλαστική ) ΔΕΝ θέλω να ξέρω ΤΙ έχει απεικονήσει το μυαλό σας έκτοτε ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ τι άλλο βάλανε για να κάνουν τους ΠΡΟΤΩΤΥΠΟΥΣ και τους ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ....ντροπή τους :shifty::shifty::shifty:
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μην κοιτάς που οff the record όλοι ξέρουμε ποια είναι τα αφεντικά του troktikou ε οχι κι ολοι, υπαρχουμε κι εμεις οι ασχετοι. για πειτε
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 @πατριώτ:Στα απαυτά μας για το Λάκη,πέντε φορές μέχρι τώρα έχει εξΑργυρώσει το Μήτσο,φτάνει να τη βγάλει μέχρι να ψοφήσει,τί λες; @Ωλ:Αλλοίμονό μας αν ο κατσικοτζομπάνος αρχίσει και κάνει κουμάντο και στον αέρα.Θάρθει λίγο γληορώτερα το Minority report. Εσενα κι εμενα ειναι στα απαυτα μας, αλλα διαφωνεις οτι θα βγει κοσμος και κοσμακης και θα βγαλει τα σωψυχα του για τον κακο, τον κατευθυνομενο, τον αλλα λεω κι αλλα κανω, κλ κλπ. Σε αυτη την περιπτωση δε θα ισχυει ουτε το "δε σ' αρεσει δεν το βλεπεις" ουτε η ελευθερια του λογου. (ξαναλεω ο Λακης ειναι απλα παραδειγμα, βαλτε οποιον θελετε στο παραδειγμα). Δεν μπορεί αγαπητέ να το κάνει αυτό γιατί η "ανωνυμία" του Google τους γλιτώνει από πολλές φασαρίες! Αν πάρουν domain θα πάρουν και τον πο*λο ταυτόχρονα γιατί θα βρεθούν στον εισαγγελέα μέσα σε 2-3 ημέρες! Μην κοιτάς που οff the record όλοι ξέρουμε ποια είναι τα αφεντικά του troktikou, η ουσία είναι ότι τώρα νομικά δεν φαίνεται να ανήκει σε κανέναν! Μωρε το ξερω, για αυτο "αναρωτηθηκα" για το φερω στην κουβεντα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 :lol::lol::lol::lol::lol: ΚΑΛΑ το έκαναν.Και δεν με νοιάζει γιατί πως και ποιος ,αυτό το blog έπρεπε ΕΙΔΗ να είχε κλείσει εδώ και καιρό. Ναι,να το ΦΙΜΩΣΟΥΝ !!!!!!!!! Και δεν ξέρω τη αηδίες γράφει πλέον γιατί σταμάτησα να το παρακολουθώ ... ΛΥΠΑΜΑΙ !!! Λυπάμαι που αυτό το βρωμοblog έχει τόση δύναμη και πρόσβαση σε μεγάλους και μικρούς...λυπάμαι που,η ελευθερία λόγου έχει φτάσει σε σημείο ο ΚΑΘΕΝΑΣ να γράφει το μακρύ του και το κοντό του... Ενα blog που,ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μόνο και μόνο για να είναι πρώτο θέμα ,δεν αξίζει για μένα και μου είναι αντάξιο των σκουπιδιών :shifty: Λυπάμαι που ΝΕΑ παιδιά παίρνουν την ενημέρωσή τους από κει ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ τι άλλες π"""""" έχουν γράψει από την ημέρα που εγώ σταμάτησα να το διαβάζω... ΚΑΙ βέβαια,ΜΙΛΑΩ για την ΑΙΣΧΡΗ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ και ΑΝΙΘΙΚΗ ανάρτηση που έβαλαν ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty: περί παιδικής πορνογραφίας ΣΥΝ φωτογραφίας αυτού:shifty: με τον τίτλο ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ (και πιο κάτω είχε ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τίτλο για μια γιαγιά 10203848 χρονών που έγινε αγνώριστη από την πλαστική ) ΔΕΝ θέλω να ξέρω ΤΙ έχει απεικονήσει το μυαλό σας έκτοτε ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ τι άλλο βάλανε για να κάνουν τους ΠΡΟΤΩΤΥΠΟΥΣ και τους ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ....ντροπή τους :shifty::shifty::shifty: Να σε ρωτησω. Επειδη εχω διαβασει και αλλα ποστ σου στο φορουμ. Α. Αφου εισαι υπερ της φιμωσης τροκτικου, τι θα ελεγες για τη φιμωση indymedia? B. Απτη στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα να γραφεις ελευθερα οτι θες σε αυτο το φορουμ τις αποψεις σου, πως γινεται να υποστηριζεις να αφαιρεθει το ιδιο δικαιωμα απο καποιους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο με εσενα? Ρητορικα ερωτηματα φυσικα μιας και η ιδεολογια η οποια ασπαζεσαι, στηριζει φιμωση οποιων εχουν αποψεις αντιθετες με τις δικες σου, με χρηση βιας.
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/05/h-t-site.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o-x.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/t_3312.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/e_8142.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/10_8357.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/e_3312.html http://troktiko.blogspot.com/2010/05/t_1210.html αυτα απο την πρωτη σελιδα μονο ε? ε ρε...αποκαλυψεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.