nickelodeon Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 φυσικά... να δεις πανηγύρια που θα κάνουμε μόλις κόψουν τον Λαζόπουλο Off topic ο Λαζόπουλος μου θυμίζει αυτόν εδώ τον τύπο Όποιος έχει δει την ταινία ξέρει την ιστορία του και πώς κατέληξε.
SnipeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Γεγονός ότι το site περιέχει πολλή μπουρδολογία μέσα και για να βρεις μία σοβαρή είδηση πρέπει να περάσεις 10, αλλά δεν παύει να είναι η μόνη πηγή απ'όπου μπορούμε να μαθαίνουμε πράγματα που αποκρύπτουν ή δε θέλουν να σχολιάσουν τα media για διάφορους λόγους. Απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μαζευτεί κάπως και να μην είναι αυτό το χυμαδιό ειδήσεων.. Μια κατηγοριοποίηση βρε αδερφέ τουλάχιστον.. Αφού τα blog την έχουν αυτή τη δυνατότητα...
Evgenios1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αυτοι που κατηγορουν το τρωκτικο, εινα σαν τη Ντουβλη(παλια version). Ελεγε οτι η ειναι καλυτερη απο την Μενεγακη, μερικοι γελαγαν και αλλοι το πιστευαν. Βασηκα δεν εχω καταλαβει. Γιατι παντα, σε ολα τα θεματα υπαρχει μια μειοψηφια που κραζει κατι το οποιο ειναι δημοφιλες. Ποιος ο λογος? Στο κατω κατω, το τρωκτικο ειναι ενα blog εαν θες το διαβαζεις εαν δε θες δεν το κανεις. Ατακες τυπου "δυστυχως,δεν εκλεισε, συνεχιζει και λειτουργει..." ειναι απαραδεκτες και δεν αρμοζουν με τη φιλοσοφια του internet.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αυτοι που κατηγορουν το τρωκτικο, εινα σαν τη Ντουβλη(παλια version). Ελεγε οτι η ειναι καλυτερη απο την Μενεγακη, μερικοι γελαγαν και αλλοι το πιστευαν. Βασηκα δεν εχω καταλαβει. Γιατι παντα, σε ολα τα θεματα υπαρχει μια μειοψηφια που κραζει κατι το οποιο ειναι δημοφιλες. Ποιος ο λογος? Στο κατω κατω, το τρωκτικο ειναι ενα blog εαν θες το διαβαζεις εαν δε θες δεν το κανεις. Ατακες τυπου "δυστυχως,δεν εκλεισε, συνεχιζει και λειτουργει..." ειναι απαραδεκτες και δεν αρμοζουν με τη φιλοσοφια του internet. Ο υπέρ του troktikou και γνώστης τόσων λεπτομερειών για την Ντούβλη της προ τσόντας εποχής μας βάζει στην θέση μας... το είδαμε και αυτό
Evgenios1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ο υπέρ του troktikou και γνώστης τόσων λεπτομερειών για την Ντούβλη της προ τσόντας εποχής μας βάζει στην θέση μας... το είδαμε και αυτό Τι ακρυβως θες να πεις? Το iq μου ειναι πολυ χαμηλο και δε σε πιανω.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τι ακρυβως θες να πεις? Το iq μου ειναι πολυ χαμηλο και δε σε πιανω. ότι χτυπιέσαι υπέρ τροκτικού για να συνεχίζεις να μαθαίνεις άχρηστες πληροφορίες όπως αυτή που είπες για την Ντούβλη και την Μενεγάκη
Blondeamon Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απο εχθές που έφαγε το πρώτο του κλείσιμο μέχρι σήμερα που έβγαλε οτι το απειλεί η google να μην βγάλει άρθρα συγκεκριμένου τύπου και θέματος έχουν γίνει πολλά. Ελληνικός δάκτυλος με πρωτοστάτη την εισαγγελέα πρωτοδικών Βασιλική Κρίνα (Δικαστής) υπέβαλλαν στην google το αίτημα διακοπής των υπηρεσιών του. Το Τρωκτικό μπορεί να μην είναι η πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης αλλά εγώ το γουστάρω για τις πουστιές που διαβάζω και δεν θα δω πουθενά αλλού, ακριβώς επειδή είναι ανώνυμο και δεν φοβάται ο άλλος να καταγγείλει. Όταν ενημερώνομαι έχω 2-3 επίσημες σελίδες και 2-3 τυπου τρωκτικού για να παίρνω σφαιρική άποψη. Και δε γουστάρω μια αυτές τις μαλακίες με τις απαγορεύσεις και τα πρωτοδικεία....κάτι έχει ενοχλήσει το σύστημα και το έχει ενοχλήσει πολύ!! Αυτην την κασσέτα που λένε οτι έχουν για τον ΟΠΑΠ δεν ξέρω αν θα την βγάλουν αλλά αν είναι τόσο σοβαρή όσο λένε θα πέσουν κεφάλια. Αναμένοντας εξελίξεις, αιντε να δούμε... εσείς τι πιστεύετε για τα ανώνυμα μπλόγκ? Πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και έλεγχος?
PaNtErAz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά τι τσακώνεστε. Ανάμεσα στην ποικιλία που απαρτίζει την Ελληνική κοινωνία υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν την επικαιρότητα από το http://xryshaygh.wordpress.com/ και άλλοι που μαθαίνουν για τα νέα μέτρα του Δ.Ν.Τ. από το paok.gr . Επίσης υπάρχουν δημοσιοκάφροι που χάνουν την δουλεία τους από το troktiko και το κάθε troktiko. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν και λένε με περίσσια χάρη: "κρίμα που δεν έκλεισε" και άλλα τέτοια απλά τους προσπερνάς και δεν τους δίνεις σημασία, όπως σε κάθε τι ασήμαντο.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όταν αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν και λένε με περίσσια χάρη: "κρίμα που δεν έκλεισε" και άλλα τέτοια απλά τους προσπερνάς και δεν τους δίνεις σημασία, όπως σε κάθε τι ασήμαντο. έτσι... καλά τα λες... μαζί σου
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αν αυριο βγει μια ειδηση οτι πχ εκοψαν την εκπομπη του Λακη (παραδειγμα φερνω), ολοι εσεις που που κλαιγεστε για την ελευθερια του λογου, θα βγειτε να τον υποστηριξετε;
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν το εχω και σε πολυ εκτίμηση, γιατι δεν ειναι τοσο ανεξάρτητο οσο θελει να δείχνει. Και οι μπαρούφες που γράφει ειναι με συχνότητα πολυβόλου. Αλλα απο το να μην μ' αρέσει κατι ή να μην συμφωνώ με αυτο, ως το να το φιμώσω γιατι ετσι μου αρεσει, απέχει πολύ!
Sellers Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ευτυχώς δεν το κλείσανε γιατί ποιος τον άκουγε μετά τον πατέρα μου. Σε ένα τροκτικό ξέρει να μπάινει, μην του το στερήσουνε και αυτό.
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ευτυχώς δεν το κλείσανε γιατί ποιος τον άκουγε μετά τον πατέρα μου. Σε ένα τροκτικό ξέρει να μπάινει, μην του το στερήσουνε και αυτό. Να του μαθεις και τον ζουγκλα, να καταλαβαινει ο ανθρωπος με ποιον τσακωνεται καθε μερα ο τρωκτικος
Blondeamon Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μα αυτό ακριβώς είπα ρε παιδιά. ΓΟΥΣΤΑΡΩ να υπάρχει και η Χρυση Αυγη.net και το Παοκ.gr και το kke.gr και το τρωκτικό και ΟΛΑ. Θα επαφίεται στη κρίση μου να διαλέξω τι ειναι το σωστό, ΟΧΙ να μου το επιβαλλουν. Τι παει να πει να κλεισει εστω και ενα σαιτ αν δεν εχει παραβει κανενα νομο? Ακομα το κωλο ελλαδισταν εν μεσω σκανδαλων, παει και βρισκει ενβα πουλημενο δικαστη και στελνει ενα κωλοχαρτο στη google και αρκει για να κινδυνευουν τετοιας εμβελειας σαιτ? νο1 στο blogspot και με πανω απο μισο εκαττομυριο αναγνωστες για ελλαδα. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους, σε πολλους αλλους ειναι νο1.
noname2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 @Ποντιούλη:Να σου θυμίσω,παραφράζοντας,"μούρχεται να ξεράσω με τις μαλακίες που λες,αλλά όποιος πούστης πάει να στη πέσει,θα του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει". Διάβασε λίγο Σω,καλό κάνει. @πατριώτ:Στα απαυτά μας για το Λάκη,πέντε φορές μέχρι τώρα έχει εξΑργυρώσει το Μήτσο,φτάνει να τη βγάλει μέχρι να ψοφήσει,τί λες; @Ωλ:Αλλοίμονό μας αν ο κατσικοτζομπάνος αρχίσει και κάνει κουμάντο και στον αέρα.Θάρθει λίγο γληορώτερα το Minority report.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.