Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι οσο εκρωμα και να ειναι το καθε μεγκα, οταν ακους την κακη ειδηση, ξερεις ποιος σου την λεει, και αναλογα την δεχεσαι η οχι. Οταν ομως σε μπλγκς τυπου τροκτικου, ολες οι ειδησεις ειναι απο "αναγνωστες" (απο τους οποιος καποιος μπορει να ειναι ο υπερ εγκυρος, ενω καποιος αλλος ο πιο κετευθυνομενος), τοτε καλυτερα μεγκα για να ξερω ποιον εχω απεναντι μου, και ακομη και ψεμματα και μλκιες να μου λεει, να εχει τα @@ να τα λεει δειχνοντας το προσωπο του.

Κάτσε ρε pournara εσύ δηλαδή δέχεσαι ειδήσεις ανάλογα με το ποιος τις λέει?

Δηλαδή αν η Τρέμη πει ότι η γη είναι επίπεδη επειδή ξέρεις ότι λέει βλακείες δεν θα την πάρεις σοβαρά, αλλά αν το διαβάσεις από ένα blog μπορεί να πέσεις στην λούπα να το πιστέψεις? Αν σου δώσουν μια ξερή είδηση, χωρίς πηγή δεν μπορείς μόνος σου με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα να ανακαλύψεις αν είναι μπαρούφα ή όχι?

Αντίστοιχα εδώ μέσα "ανώνυμοι" έχουν θάψει το e-shop ας πούμε. Αν εγώ πάω και με εξυπηρετήσει άψογα 2-3 φορές θα λέω "μα είναι αδύνατον γιατί το insomnia που εμπιστεύομαι λέει άλλα?"

Δημοσ.

Αυτο το site εχω την εντυπωση οτι λειτουργει ως παρωδια του ακατανομαστου.Εκει καπου στα δεξια λεει:

Θέλετε να συκοφαντήσετε κάποιον;

Έχετε κάποια ανεπιβεβαίωτη είδηση;

Έχετε κάποιο ανέκδοτο του 70;

Δημοσ.
Αυτο το site εχω την εντυπωση οτι λειτουργει ως παρωδια του ακατανομαστου.Εκει καπου στα δεξια λεει:

Θέλετε να συκοφαντήσετε κάποιον;

Έχετε κάποια ανεπιβεβαίωτη είδηση;

Έχετε κάποιο ανέκδοτο του 70;

Ναι κι εγώ γι αυτό ειπα χιουμοριστικό. Όμως αυτό το ανέφερα εγώ τώρα. Η συζήτηση είναι για το tromaktiko (έχει και κάτι παύλες) που αναφέρθηκε πιο πριν.

Δημοσ.

Μην βιαστείτε να πείτε ότι είναι άσχετο, γιατί δεν είναι καθόλου.

Με το ασανσερ ειναι καλυτερο :-D. Και πολυ πιο προσφατο.

Αν και δε βλεπω να ισχυει για εδω, εφοσον οι αποψεις ειναι μοιρασμενες

Δημοσ.
Δεν παίζει να είναι οι του τροκτικού αυτοί!!!

Αφου υποτίθεται οτι το θέμα είναι η ελεύθερη διακίνηση νέων και η "ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα" και εφόσον ο main poster του τρωκτικού είναι στα θυμαράκια τι σημασία έχει αν είναι του τρωκτικού η του μαρσιποφόρου;

Και τέλος πάντων εφόσον δεν ήξερες ποιοι ήταν πρίν το τρωκτικό, πώς θα ξέρεις αν είναι οι ίδιοι τώρα; =p

Δημοσ.

Μην βιαστείτε να πείτε ότι είναι άσχετο, γιατί δεν είναι καθόλου.

Μόνο εγώ περίμενα να σκάσει σε κάποια φάση ο πατέρας του Μάιλς από το Lost?

Δημοσ.

AΡΠΑΞΟΚΩΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΟΙ...

Σε λίγο που θα σκάσουν και οι διαφημισούλες θα δείτε τι ωραία...

Μέχρι να τους κόψουν τα πόδια οι πραγματικοί Τρωκτικοί για την Βεβηλωση του έργου τους!:P:p:p

Δημοσ.
Αυτα ειναι... και να εχεις και το σχωρεμενο διπλα διπλα.

Κατα τα αλλα, ποιος ειναι αυτος που δεν τιμα τον νεκρο...

Ποιον νεκρο να τιμησεις πλακα κανεις?

Εμεις φταιμε που δεν τους γουσταρουμε αλλο και καποιοι εδω μεσα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε και λαθος.

καλησπερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...