Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειναι ομως μια λεξη που την εισηγαγε ο παρεδωσε. Ειναι μια προσφωνιση, ενα "παρατσουκλι" που κυκλοφορει εδω και πολυ καιρο σε παρα πολλα sites και blogs.

LOL πλακα κάνεις ε? να αρχίσω να σας προσφωνώ τότε και εγώ με διάφορα παρατσούκλια που κυκλοφορούν σε sites και blogs.. pournaras είπαμε ε? :lol:

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νομιζω οτι αξιζει να τον υποτιμας τοσο. Δεν εχει το ακαταλογιστο του φερεφωνου.

Το οτι εχω διαβασει κι αλλου αυτο το "λογοπαιγνιο" και απλα αναφερω οτι δεν ειναι δημιουργημα του παρεδωσε δειχνει οτι τον υποτιμω;

Οτι ναναι...

---------- Προσθήκη στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:08 ----------

LOL πλακα κάνεις ε? να αρχίσω να σας προσφωνώ τότε και εγώ με διάφορα παρατσούκλια που κυκλοφορούν σε sites και blogs.. pournaras είπαμε ε? :lol:

Ευχαριστως, για πες μου ενα παρατσουκλι που κυκλοφορει (για μενα, οχι για καποιον απο τη ζιμπαμπουε με το ιδιο ονομα), και δεν εχω προβλημα.

Απο αστειακια αλλο τιποτε.

Δημοσ.
Κατ'αρχήν να διευκρινήσω και σε εσένα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη ότι, προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα για "κόντρα" - αρκεί να είναι κόντρα με επιχειρήματα και όχι με επιθέσεις ad hominem και μπουρδολογίες.

Όσον αφορά αυτό που έγραψες: η βασική διαφορά είναι ότι το παρόν forum είναι επώνυμο. O Hal9000 έχει ονοματεπώνυμο, αν κάποιο κατάστημα ή κάποια αρχή επιθυμεί να τον βρει δεν κρύβεται, το site είναι καταχωρημένο στο δικό του όνομα. Και, στο κάτω-κάτω, εδώ οι ΙΡ του κάθε μέλους καταγράφεται υποχρεωτικά, αν λοιπόν ο Χ προσβάλλεται από ένα μήνυμά σου, μπορεί να σου κάνει μήνυση και τα στοιχεία σου θα βρεθούν με ελάχιστο κόπο - αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, μπαίνεις από συγκεκριμένη διεύθυνση ΙΡ της otenet (όπως και εγώ άλλωστε).

Στο proktiko και στους άξιους συνεχιστές του δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος, κανείς αρθρογράφος, κανείς επώνυμος. Γι'αυτό έγραψα για λάσπη και λοιδωρία εκ του ασφαλούς. Στον ΔΟΛ ξέρω ποιοί είναι από πίσω και κρίνω ανάλογα. Στην Ελευθεροτυπία, στην Καθημερινή, στην Απογευματινή, στην Αυριανή το ίδιο.

Στο proktiko όχι. Όλα στο φλου, όλα ανέλεγκτα, όλα στον αέρα.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις. Απλά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως μπορεί το e-shop για παράδειγμα να κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση στο τάδε μέλος του insomnia, ζητώντας αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέει ότι του συνέβησαν (που προφανώς δε θα έχει εκτός κι αν είναι ο Τριανταφυλλόπουλος με κρυφή κάμερα). Αντίστοιχα και για όποια αλλα καταστήματα έχω δει να γίνονται παρόμοιες αναφορές. Και προφανώς αυτό θα λειτουργούσε αρνητικά γιατί ποτέ δε θα μαθαίναμε τίποτα, αφού ο καθένας θα φοβόταν να πει το οτιδήποτε για μια επιχείρηση, που μια μήνυση δε θα της κόστιζε τίποτα.

Όσον αφορά τον πάροχό σου, μην αγχώνεσαι bounty, είναι το πιο εύκολο πράγμα να βρεθεί όταν συνδέεσαι οπουδήποτε. Και δε σημαίνει και κάτι (εκτός αν υποστηρίζεις άλλον πάροχο με τα γραφόμενά σου :P)

Δημοσ.

Bounty, nomisterakia και λοιπά φιλελεύθερα στοιχεία: εδώ μέσα, δεν παίζει δημοκρατία. Εδώ μέσα, δεν εκλέγεται κανείς και δεν κυβερνά ο όχλος. Εδώ μέσα, υφίσταται αυτό που όσοι de facto συντονίζουν το forum αντιλαμβάνονται ως "πρέπον". Και όπως λατρεύει να επαναλαμβάνει ο παρεδώσε, "η πρόσβαση εδώ δεν είναι δικαίωμα, είναι προνόμιο". Οπότε να λήγουν τα offtopic καραγκιοζιλίκια για την επαίσχυντη καταπίεση που επιδέχεται το nickname σας σε ένα forum.

Καθόλου δημοκρατικά.

Δημοσ.

Αντίστοιχα, προσωπικά, με προβλημάτιζαν οι εκδηλώσεις λατρείας και η δημοτικότητα του troktikou και είχα θορυβηθεί για την τροπή που έχει πάρει η κοινωνία μας!

Και τέλος ξεχνάτε μια ακόμη λεπτομέρεια: το troktiko δεν το φίμωσε κάποιος αλλά οι ίδιοι οι διαχειριστές αποφάσισαν να το κλείσουν (προφανώς επειδή χ@στηκαν...)!

B)

Γενικά οι ακραίες αντιδράσεις είναι θέμα προβληματισμού. Απλά ένας που λάτρευε το troktiko ή το θεωρούσε αντικειμενικό ή ..... στη χειρότερη να τον πεις ηλίθιο. Το να βλέπεις μηνύματα που υποδηλώνουν ότι χαίρονται για την δολοφονία κάποιου ανθρώπου είναι ανησυχητικό. Διότι πχ εγώ θεωρώ τον Πρωθυπουργό ή τον Υπουργό Εργασίας υπεύθυνο για το ότι μάλλον δε θα πάρω σύνταξη και πληρώνω τσάμπα εισφορές και όχι μόνο. Αν αύριο κάποιος τους φυτέψει μια βόμβα και γίνουνε ψητοί δεν θα χαρώ καθόλου (αν τους γιαουρτώσουν πάλι ίσως). Αν κάποια στιγμή μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί τέτοιες λύσεις αποδεκτές τότε, πιστεύω, θα καταρρεύσουμε ως κοινωνία.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, κάνατε το offtopic σας, διασκεδάσατε, τα έσβησα, αρκεί. Βλέπετε ότι άλλα μέλη προσπαθούν να πιάσουν την κουβέντα από εκεί που είχε διακοπεί. Χρειάζεται μπαμπούλας για να το εξασφαλίσουμε αυτό... ; :rolleyes:

Δημοσ.

Να προσθέσω κάτι που μόλις θυμήθηκα.

Πάρα πολλές φορές είχαμε διαβάσει από "αναξιόπιστους" αναγνώστες παράπονα για διάφορα μαγαζιά! Αλλά τις περισσότερες φορές είχαμε διαβάσει και τις απαντήσεις των καταστημάτων αυτών. Δεν ήταν μόνο λάσπη λοιπόν, δεν είχαν το λόγο μόνο οι "λασπολόγοι", όλοι μπορούσαν να απαντήσουν, ακόμα και άλλοι αναγνώστες πολλές φορές έλεγαν "τι μ"£$%κες μας λες τώρα;" όταν κάποιος έλεγε ότι του κατέβαινε γιατί όλοι έπαιρναν το λόγο από ότι θυμάμαι.

Μήπως υπάρχει κάποιος που να ζήτησε να δημοσιεύσουν κάτι αξιοσημείωτο και δεν το έκαναν???

Αυτό ήταν το σημαντικότερο που είχε αυτό το blog, ένα βήμα για να πει ο καθένας το παράπονό του με μόνο όπλο την αναγνωσιμότητα απέναντι την απάθεια και την αδιαφορία και την εκμετάλλευση που θα αντιμετώπιζε διαφορετικά.

Τώρα πήγαμε πάλι 10 βήματα πίσω.

Δημοσ.

Tro-ma-ktiko ε;

Eυφάνταστο. Και αυτό με τις παύλες πολύ user friendly.

Πάντως ναι φαίνεται οτι είναι στην ίδια λογική, οπότε είναι θέμα ημερών να γίνει huge.

---------- Προσθήκη στις 10:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:02 ----------

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7851.html

χμ...

• Super Moderators
Δημοσ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

απο τις πρώτες αναρτήσεις φαίνεται να είναι από μέλοι της ομάδας του troktikou.

Και όχι από τα απλά μέλη της ομάδας αλλά από τα πιο ...:shifty::eek::shifty:

τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου δλδ

Το θέμα είναι πως είναι τόσο βλάκες που δεν κουράστηκαν καθόλου να κάνουν κάτι διαφορετικό! Την τύχη του μπορώ να τη γνωρίζω από τώρα...

Το θετικό βέβαια είναι πως θα ηρεμήσουμε για λίγο καιρό από τους ...εθισμένους στο original proktiko που λίγο έλειψε να χρειαστούν ψυχοθεραπεία για την απώλεια της υπέρτατης πηγής ενημέρωσης!

B)

Δημοσ.
Tro-ma-ktiko ε;

Eυφάνταστο. Και αυτό με τις παύλες πολύ user friendly.

Πάντως ναι φαίνεται οτι είναι στην ίδια λογική, οπότε είναι θέμα ημερών να γίνει huge.

---------- Προσθήκη στις 10:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:02 ----------

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7851.html

χμ...

Αυτα ειναι... και να εχεις και το σχωρεμενο διπλα διπλα.

Κατα τα αλλα, ποιος ειναι αυτος που δεν τιμα τον νεκρο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτα ειναι... και να εχεις και το σχωρεμενο διπλα διπλα.

Κατα τα αλλα, ποιος ειναι αυτος που δεν τιμα τον νεκρο...

Τον πούλησαν για 30 ...hits! :lol:

Θα είχε πλάκα τώρα να χωριστούν σε ομάδες και να διαψεύδει η μία την άλλη για το ποιος είναι ο original συνεχιστής του ...οράματος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...