Rabican Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και ειλικρινά αν με έβαζαν ever να διαλέξω (φτου μακριά από μας) troktiko ή ειδήσεις του star + απόψεις του Πρρη για την επικαιρότητα θα είχα τεράστια δυσκολία να επιλέξω.ποσο δικιο εχεις.. και δυστυχως ο πρετεντερης και το σταρ ειναι προσβασιμοι προς την απλη μαζα ευκολοτερα απο τα τροκτικα και τα πρ@κτικα...
Nomedor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και θα επαναλάβω ότι ο λόγος που πέτυχε το τρωκτικό είναι γιατί αυτοί οι δημοσιογράφοι προσπαθούν τόσο απελπισμένα να περάσουν ότι τους έχουν ορίσει στον κόσμο που καταντάει γελοίο και προφανές. Πώς να τους εμπιστευτεί μετά ο κόσμος για την ενημέρωσή του;
chaplin1981 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 οχι ρε φιλε εκλεισαν το τρωκτικο?μισο λεπτο να το πω στην γατα μου.
kelepourian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 οχι ρε φιλε εκλεισαν το τρωκτικο?μισο λεπτο να το πω στην γατα μου.Τι λες ; Παω να δω ποσο χεστηκε η φοράδα στο αλωνι.
kgkatzi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 οχι ρε φιλε εκλεισαν το τρωκτικο?μισο λεπτο να το πω στην γατα μου. Μη και ξεχάσεις να μας ενημερώσεις και για την αντίδρασή της... Τι λες ; Παω να δω ποσο χεστηκε η φοράδα στο αλωνι. Πες μας χρώμα και υφή για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα... Πάντως διαβάζοντας ορισμένες απαντήσεις στο θέμα αυτό(και δεν εννοώ απαραίτητα τις 2 παραπάνω) βλέπω πολλές απόψεις που με θορυβούν για την τροπή που έχει πάρει η κοινωνία μας...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εμένα η αντιπάθεια μου προς το συγκεκριμένο κανάλι, προέρχεται από το γεγονός ότι ξέρω πολύ κόσμο που ενημερωνόταν αποκλειστικά και μόνο από το MEGA, σε σημεία που άνω του 90% των θεμάτων συζήτησης που σου ανέφεραν ήταν πράγματα που είδαν στο μεγάλο κανάλι. Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κανάλι γράφει και άπειρες μούφες και υπερβολές, αυτό είναι κάτι το οποίο εγώ θεωρώ τραγικό. Πέρα από αυτό είναι και το ύφος των "ειδήσεων", το οποίο δεν μεταφέρει απλώς ένα γεγονός, αλλά αναλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο να διαμορφώσει άποψη και συνήθως στο να επικρίνει και να αναθεματίσει. Και όλα αυτά φυσικά ενώ γνωρίζει ο κόσμος την υποκειμενικότητα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς που μιλάνε (11 γράμματα, σταχτομάλλης κύριος με γυαλιά, πάντα θα τον πετύχεις να αμολάει κοτσάνες με το που ανοίξει το στόμα του να πει κάτι και φυλάγεται από αρκετούς (χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω 14) αστυνομικούς βεβαίως βεβαίως). Δεν διάβαζα τρωκτικό, το αν μου άρεσε ή όχι, το αν γράφει μπούρδες ή όχι για μένα ελάχιστη σημασία έχει όταν έχουμε πρόβλημα με την ανώνυμη λάσπη του troktiko αλλά κανένα πρόβλημα για την επώνυμη μαλακία που δέρνει την ελληνική τηλεόραση/ελληνικό τύπο τόσα χρόνια. Και ειλικρινά αν με έβαζαν ever να διαλέξω (φτου μακριά από μας) troktiko ή ειδήσεις του star + απόψεις του Πρρη για την επικαιρότητα θα είχα τεράστια δυσκολία να επιλέξω. Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια που σου διαφεύγει! Όποιος παρακολουθεί ειδήσεις στο Mega ή επιλέγει να διαβάσει την τάδε εφημερίδα, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη "γραμμή" που ακολουθούν τα συγκεκριμένα μέσα! Με απλά λόγια επιλέγει να τα παρακολουθεί γιατί έτσι ...γουστάρει, γνωρίζοντας τα αφεντικά που βρίσκονται από πίσω! Ένα blog όμως που ενώ το παίζει ανεξάρτητο κλπ κλπ, ακολουθεί και αυτό συγκεκριμένες γραμμές (με μεγαλύτερη σχιζοφρένεια όμως από τα άλλα μέσα) παντρεμμένες με χαζοκειμενάκια, είναι εντελώς διαφορετικό! Και απορώ πως μερικοί έβλεπαν το troktiko ως μια "ελεύθερη", αντικειμενική και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης! Sorry αλλά κάτι δεν πάει καλά... Πάντως διαβάζοντας ορισμένες απαντήσεις στο θέμα αυτό(και δεν εννοώ απαραίτητα τις 2 παραπάνω) βλέπω πολλές απόψεις που με θορυβούν για την τροπή που έχει πάρει η κοινωνία μας... Αντίστοιχα, προσωπικά, με προβλημάτιζαν οι εκδηλώσεις λατρείας και η δημοτικότητα του troktikou και είχα θορυβηθεί για την τροπή που έχει πάρει η κοινωνία μας! Και τέλος ξεχνάτε μια ακόμη λεπτομέρεια: το troktiko δεν το φίμωσε κάποιος αλλά οι ίδιοι οι διαχειριστές αποφάσισαν να το κλείσουν (προφανώς επειδή χ@στηκαν...)!
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και τέλος ξεχνάτε μια ακόμη λεπτομέρεια: το troktiko δεν το φίμωσε κάποιος αλλά οι ίδιοι οι διαχειριστές αποφάσισαν να το κλείσουν (προφανώς επειδή χ@στηκαν...)! Πόσα καντάρια είσαι ρε; Δεκάξι σφαίρες έφαγε ο ιδρυτής και μιλάς ότι χέστηκαν οι εναπομείναντες διαχειριστές; Δεν φίμωσε κανένας το τρωκτικό;
kelepourian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και απορώ πως μερικοί έβλεπαν το troktiko ως μια "ελεύθερη", αντικειμενική και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης! Υπάρχει και χειροτερο για να απορήσεις. Μερικοί έβλεπαν το troktiko ως μια "ελεύθερη", αντικειμενική και αξιόπιστη πηγή δημοσιογραφιας! Και τέλος ξεχνάτε μια ακόμη λεπτομέρεια: το troktiko δεν το φίμωσε κάποιος αλλά οι ίδιοι οι διαχειριστές αποφάσισαν να το κλείσουν (προφανώς επειδή χ@στηκαν...)! Και μυρισε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Πόσα καντάρια είσαι ρε; Δεκάξι σφαίρες έφαγε ο ιδρυτής και μιλάς ότι χέστηκαν οι εναπομείναντες διαχειριστές; Δεν φίμωσε κανένας το τρωκτικό; Α μπα? Μέχρι πριν μερικές ημέρες δεν τον ήξερε κανείς τον "ιδρυτή" και οι ίδιοι οι "σύντροφοί" του έκαναν την πάπια ακόμη και όταν έμαθαν πως δολοφονήθηκε και τώρα το παίζουν και σοκαρισμένοι? Και ναι φυσικά και χέστηκαν γιατί αν ήταν όντως τόσο ανεξάρτητο και με στρατιές αρθρογράφων, δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός! Αλλά προφανώς τώρα που έχασαν τις "πλάτες" τους, άρχισαν να μελετούν μία μία τις μλκιες που έγραφαν ως "αναγνώστες" και τους έπιασε κρύος ιδρώτας! Άσχετο-σχετικό: Ο ίδιος ο Γκιόλιας συστηνόταν από δω και από κει σε διάφορες συναντήσεις ως ιδιοκτήτης του troktikou, οπότε στην "πιάτσα" ήταν όλα γνωστά!
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Άσχετο-σχετικό: Ο ίδιος ο Γκιόλιας συστηνόταν από δω και από κει σε διάφορες συναντήσεις ως ιδιοκτήτης του troktikou, οπότε στην "πιάτσα" ήταν όλα γνωστά! Δικαστικά όμως δεν μπορούσε να γίνει κάτι.
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Α μπα? Μέχρι πριν μερικές ημέρες δεν τον ήξερε κανείς τον "ιδρυτή" και οι ίδιοι οι "σύντροφοί" του έκαναν την πάπια ακόμη και όταν έμαθαν πως δολοφονήθηκε και τώρα το παίζουν και σοκαρισμένοι? Και ναι φυσικά και χέστηκαν γιατί αν ήταν όντως τόσο ανεξάρτητο και με στρατιές αρθρογράφων, δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός! Αλλά προφανώς τώρα που έχασαν τις "πλάτες" τους, άρχισαν να μελετούν μία μία τις μλκιες που έγραφαν ως "αναγνώστες" και τους έπιασε κρύος ιδρώτας! Άσχετο-σχετικό: Ο ίδιος ο Γκιόλιας συστηνόταν από δω και από κει σε διάφορες συναντήσεις ως ιδιοκτήτης του troktikou, οπότε στην "πιάτσα" ήταν όλα γνωστά! Πόσο ανώδυνες είναι για σένα και για την ελευθερία της έκφρασης,16 σφαίρες; Θελεις να πεις ότι έφταιγε ο Γκιόλιας που "δεν άκουγε" και γι αυτό τον φάγανε; Λογικό δεν είναι να τους πιάσει κρύος ιδρώτας μετά απ' την παραδειγματική εκτέλεση/εξόντωση του ιδρυτή; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κόσμος που αισθάνεται όμορφα που εκτέλεσαν έναν bloger.
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Πόσο ανώδυνες είναι για σένα και για την ελευθερία της έκφρασης,16 σφαίρες; Θελεις να πεις ότι έφταιγε ο Γκιόλιας που "δεν άκουγε" και γι αυτό τον φάγανε; Λογικό δεν είναι να τους πιάσει κρύος ιδρώτας μετά απ' την παραδειγματική εκτέλεση/εξόντωση του ιδρυτή; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κόσμος που αισθάνεται όμορφα που εκτέλεσαν έναν bloger. Αναλογως το λογο που τον εφαγαν. Ομορφα δεν αισθανεσαι γιατι εφαγαν εναν ανθρωπο, κι οχι ενα blogger (αλλο ειναι ο blogger, αλλο καποιος μη blogger; ), εχει ομως αλλη βαρυτητα να πεις οτι επεσε διοτι δε σηκωνε μυγα στο σπαθι του και τον εφαγαν γιατι θα εβγαζε αληθειες που θα εκαιγαν, κι αλλη βαρυτητα να πεις οτι εξυπηρετουσε συμφεροντα μιας ομαδας και τον εφαγε καποια αλλη, ή οτι ενω εκανε καποιο "συμβολαιο" με καποια ατομα τους το γυρισε μπουμεραγκ, οποτε τον εβγαλαλν απ' τη μεση κλπ.
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αναλογως το λογο που τον εφαγαν. Ομορφα δεν αισθανεσαι γιατι εφαγαν εναν ανθρωπο, κι οχι ενα blogger (αλλο ειναι ο blogger, αλλο καποιος μη blogger; ), εχει ομως αλλη βαρυτητα να πεις οτι επεσε διοτι δε σηκωνε μυγα στο σπαθι του και τον εφαγαν γιατι θα εβγαζε αληθειες που θα εκαιγαν, κι αλλη βαρυτητα να πεις οτι εξυπηρετουσε συμφεροντα μιας ομαδας και τον εφαγε καποια αλλη, ή οτι ενω εκανε καποιο "συμβολαιο" με καποια ατομα τους το γυρισε μπουμεραγκ, οποτε τον εβγαλαλν απ' τη μεση κλπ. Ρε συ,δεν ήταν εκτέλεση συμφερόντων,προς παραδειγματισμόν ήταν. Φάγανε με 16 σφαίρες (εκ των οποίων δύο απ' αυτές ήταν οι "χαριστικές") κάποιον.Τί συμφέροντα,τί αντίπαλες ομάδες,τί μπούμεραγκ μου λες ρε συ. Δικαιολογείτε την εκτέλεση;Δεν σας "πιάνω" πια.
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ρε συ,δεν ήταν εκτέλεση συμφερόντων,προς παραδειγματισμόν ήταν. Φάγανε με 16 σφαίρες (εκ των οποίων δύο απ' αυτές ήταν οι "χαριστικές") κάποιον.Τί συμφέροντα,τί αντίπαλες ομάδες,τί μπούμεραγκ μου λες ρε συ. Δικαιολογείτε την εκτέλεση;Δεν σας "πιάνω" πια. Εχεις αποδειξεις για ποιο λογο ακριβως τον φαγανε;
Teaser Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μη και ξεχάσεις να μας ενημερώσεις και για την αντίδρασή της... Ποντάρω ότι θα κλάψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.