goodMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Εσύ ανέφερες συμφέροντα, εσένα ρώτησα.Σου ειπα σχετικα με τα συμφεροντα και σου εδωσα και δυο παραδειγματα. Προφανώς ότι ακούς λες χωρίς να ξέρεις τίποτα κι εσύ. Αν ηξερα σε βαθος τι γινοταν τοτε ισως να ημουν ενας απο αυτα τα ακθικια που μας ρουφηξαν το αιμα αλλα εσυ εκει ....Συνεχισε συνεχισε. Απλά πετάς και 10 θαυμαστικά μπας και δημιουργήσεις καμιά εντύπωση. Αντι να δεις την ουσια σε αυτα που εγραψα ειδες τα θαυμαστικα.ΟΚ! Τώρα εσένα γιατί να σε σκοτώσουν δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή γράφεις στο insomnia ακαταλαβίστικα μηνύματα? Ε μην φανταστεις οτι περιμενα να καταλαβεις.Α και να ξερεις οτι αν δεν μπορεις να καταλαβεις εσυ αυτα που γραφω δεν σημαινει οτι ειναι ακαταλαβιστικα τα μηνυματα μου. Όσο για τον Γκιόλια ναι, είχε υπονοηθεί ότι είναι πίσω από το τροκτικό και είχε πάει και σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος. Τυχαιο ? Δε νομιζω! ---------- Προσθήκη στις 23:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:17 ---------- Που να ελεγε πως δεν κρυβονται πισω απο τα blogs!!! ωχ θεε μου!
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Ακριβώς μάλλον είναι πολύ ψαγμένα αυτά που γράφεις και δεν μπορώ να σε καταλάβω εγώ. Ας σου απαντήσει κανας άλλος που θα καταλάβει καλύτερα.
goodMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Ακριβώς μάλλον είναι πολύ ψαγμένα αυτά που γράφεις και δεν μπορώ να σε καταλάβω εγώ. Ας σου απαντήσει κανας άλλος που θα καταλάβει καλύτερα. Οχι καθολου ψαγμενα δεν ειναι.Εσυ το λες αυτο.
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Βάζεις εξώφυλλο της Αυριανής του Κουρή για να υποστηρίξεις ότι κρύβονταν συμφέροντα πίσω από το τροκτικό? Για τα εικονικά τιμολόγια (στα οποία αναφερόταν επανειλημένως το troktiko) έχεις ακούσει τίποτα?
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με δημοκρατικές αρχές να χαίρεται με το κλείσιμο ενός blog και ακόμα χειρότερα αψηφώντας τη δολοφονία του δημιουργού του; Η επισκεψιμότητα του τροκτικού δεν είχε τίποτα διαφορετικό από τις βουλευτικές εκλογές. Αυτό που διαβάζουν ή ψηφίζουν οι περισσότεροι δεν είναι απαραίτητα αληθές ή αξιόπιστο. Δεν μπορώ να καταλάβω τη χολή που βγάζουν ορισμένοι με το troktiko. Είχε εκατομμύρια επισκέψεις, έγραφε εκατομμύρια μπούρδες, είχε ανοιχτή διαμάχη με 2 - 3 μεγαλοκαρχαρίες, έριχνε ενδεχομένως τις πωλήσεις από ορισμένα κουτσομπολίστικα φύλλα, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να το απαξιώσουν και τελικά ο Γιόλιας δολοφονήθηκε. Πόσο πιο απλά είναι τα πράγματα. Το έγραψα και σε προηγούμενο post, δε με ενδιαφέρει τι ήταν ο Γκιόλιας και τι μεθόδους ακολουθούσε. Το ότι δολοφονήθηκε τα παραγράφει όλα, τέλος! ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ---------- Ίσως αν η google δεν τον υπερασπιζόταν να ήταν τώρα φυλακή. Από νεκρός καλύτερα. Βρέθηκε άλλος δρόμος να λυθεί το ζήτημα.
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Υπάρχει έστω και μισός λογικός άνθρωπος που πιστεύει οτι αυτοί που τον αυτοκτόνησαν δεν ήταν μισθοφόροι της τζέιν;
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ακόμα και αυτός ο παναπαίσιος γλίτσας να ήταν, δε θα το μάθουμε ποτέ.
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Άμα σκεφτείς πόσα εκατομμύρια έχει χάσει από τον πόλεμο που του έκανε..
Nomedor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεν είναι και τόσο άσχετο γιατί αυτό σε ταΐζει καθημερινά η τηλεόραση της ποιότητας που είναι τόσο καλύτερη από τα βρομερά blogs.
goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Βάζεις εξώφυλλο της Αυριανής του Κουρή για να υποστηρίξεις ότι κρύβονταν συμφέροντα πίσω από το τροκτικό? Για τα εικονικά τιμολόγια (στα οποία αναφερόταν επανειλημένως το troktiko) έχεις ακούσει τίποτα? Τελος παντων δεν θελω να συνεχισω την "κοντρα" σε αυτο το επιπεδο που θελεις γιατι νομιζω πως με "κυνηγας" γι'αυτο καλυτερα να μην απαντησω γιατι δεν θα καταλαβεις.
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δε σε "κυνηγώ" ούτε έχω διάθεση για κόντρα. Από την αρχή απαντώ στο ύφος που μου απαντάνε στο topic. Καμία διάθεση για κόντρα μέσω του insomnia δεν έχω. Απλά απαντάς σε δικά μου μηνύματα και προφανώς απαντώ στα δικά σου.. Η αλήθεια είναι ότι όπως σου είπα δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις ακριβώς για το τροκτικό. Όλες μου οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα αποσκοπούν στο να καταλάβω γιατί μερικοί έχετε τόσο έντονο μίσος για το συγκεκριμένο blog. Όταν μου λες ότι από πίσω είναι συμφέροντα κυβερνητικά, ε περιμένω να μάθω ποια. Όταν μου παραθέτεις σκάνδαλα στη σειρά σου εξηγώ πως σε αυτά αναφέρονταν συνέχεια στο troktiko. Όταν μου δείχνεις το εξώφυλλο της Αυριανής σου εξηγώ πως το τροκτικό είχε κόντρα με τον συγκεκριμένο εκδότη λόγω των εικονικών τιμολογίων που είχε εκδώσει προς το Alter και "επαιζε" συνέχεια η είδηση (μόνο στο τροκτικό). Ορίστε για του λόγου το αληθές : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8663.html Άσχετο αλλά παρατήρησε κανείς ότι κατεβαίνουν πολλές παλαιότερες αναρτήσεις?
Typhoon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εμένα η αντιπάθεια μου προς το συγκεκριμένο ιστολόγιο, προέρχεται από το γεγονός ότι ξέρω πολύ κόσμο που ενημερωνόταν αποκλειστικά και μόνο από το τρωκτικό, σε σημεία που άνω του 50% των θεμάτων συζήτησης που σου ανέφεραν ήταν πράγματα που διάβασαν στο τρωκτικό. Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ιστολόγιο γράφει και άπειρες μούφες και υπερβολές, αυτό είναι κάτι το οποίο εγώ θεωρώ τραγικό. Πέρα από αυτό είναι και το ύφος των "ειδήσεων", το οποίο δεν μεταφέρει απλώς ένα γεγονός, αλλά αναλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο να διαμορφώσει άποψη και συνήθως στο να επικρίνει και να αναθεματίσει. Και όλα αυτά φυσικά χωρίς μιλιά για το ποιός τα γράφει.
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλά στο θέμα διαμόρφωσης άποψης μέσω των ειδήσεων έχεις απόλυτο δίκιο.
goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δε σε "κυνηγώ" ούτε έχω διάθεση για κόντρα. Από την αρχή απαντώ στο ύφος που μου απαντάνε στο topic. Καμία διάθεση για κόντρα μέσω του insomnia δεν έχω. Απλά απαντάς σε δικά μου μηνύματα και προφανώς απαντώ στα δικά σου.. Η αλήθεια είναι ότι όπως σου είπα δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις ακριβώς για το τροκτικό. Όλες μου οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα αποσκοπούν στο να καταλάβω γιατί μερικοί έχετε τόσο έντονο μίσος για το συγκεκριμένο blog. Όταν μου λες ότι από πίσω είναι συμφέροντα κυβερνητικά, ε περιμένω να μάθω ποια. Όταν μου παραθέτεις σκάνδαλα στη σειρά σου εξηγώ πως σε αυτά αναφέρονταν συνέχεια στο troktiko. Όταν μου δείχνεις το εξώφυλλο της Αυριανής σου εξηγώ πως το τροκτικό είχε κόντρα με τον συγκεκριμένο εκδότη λόγω των εικονικών τιμολογίων που είχε εκδώσει προς το Alter και "επαιζε" συνέχεια η είδηση (μόνο στο τροκτικό). Ορίστε για του λόγου το αληθές : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8663.html Άσχετο αλλά παρατήρησε κανείς ότι κατεβαίνουν πολλές παλαιότερες αναρτήσεις? Αυτο που υποστιριζω για το τροκτικο και για το καθε τροκτικο ειναι οτι δεν χρειαζομαστε δικιγορους του διαβολου.Δικαιως εχουμε εναντιωθει ( οχι και μισος χεστηκαμε στο κατω κατω ) ο καθενας για τον λογο του.Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ομοια blogs ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑ. Ας κανουμε ενα κουιζ: Νομιζω οτι γνωριζεις οτι SOCRATES + ΘΕΜΟΣ = L.F.E και ο θεμος με ποιον ηταν κολλητος ? με τον μακη αφου μαλωσαν μεταξυ τους για το ποιος θα παρει τα περισσοτερα τι εγινε μετα ? εγινε το troktiko και ποιος διαχειριζοταν το τροκτικο ? ο socrates και ποιον ειχε αφεντικο ο socrates ? τον θεμο που ειχε μαλωσει με τον μακη!! τυχαιο ? δεν νομιζω! απλα φιλε εμεις ειμαστε αλλης παστας ανθρωποι που δεν μπορουμε πλεον να βλεπουμε αυτα που συνεχιζουν να γινονται γυρω μας και στρεφονται εναντιων μας.Τελος να πω οτι αποψεις σαν την δικη σου τις θεωρω εδω και χρονια περιττες και βλακωδεις γιατι ενω ναι μεν το τροκτικο εβγαινε και "αποκαλυπτε" αυτο το εκανε μονομερως και καθοδηγουμενο 100%.Στοιχεια και σφραγιδες δεν εχω να σου φερω για να το αποδειξω παντως οποτε μην περιμενεις. νομιζω οτι εξηγησα.
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εμένα η αντιπάθεια μου προς το συγκεκριμένο ιστολόγιο, προέρχεται από το γεγονός ότι ξέρω πολύ κόσμο που ενημερωνόταν αποκλειστικά και μόνο από το τρωκτικό, σε σημεία που άνω του 50% των θεμάτων συζήτησης που σου ανέφεραν ήταν πράγματα που διάβασαν στο τρωκτικό. Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ιστολόγιο γράφει και άπειρες μούφες και υπερβολές, αυτό είναι κάτι το οποίο εγώ θεωρώ τραγικό. Πέρα από αυτό είναι και το ύφος των "ειδήσεων", το οποίο δεν μεταφέρει απλώς ένα γεγονός, αλλά αναλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο να διαμορφώσει άποψη και συνήθως στο να επικρίνει και να αναθεματίσει. Και όλα αυτά φυσικά χωρίς μιλιά για το ποιός τα γράφει. Εμένα η αντιπάθεια μου προς το συγκεκριμένο κανάλι, προέρχεται από το γεγονός ότι ξέρω πολύ κόσμο που ενημερωνόταν αποκλειστικά και μόνο από το MEGA, σε σημεία που άνω του 90% των θεμάτων συζήτησης που σου ανέφεραν ήταν πράγματα που είδαν στο μεγάλο κανάλι. Και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κανάλι γράφει και άπειρες μούφες και υπερβολές, αυτό είναι κάτι το οποίο εγώ θεωρώ τραγικό. Πέρα από αυτό είναι και το ύφος των "ειδήσεων", το οποίο δεν μεταφέρει απλώς ένα γεγονός, αλλά αναλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο να διαμορφώσει άποψη και συνήθως στο να επικρίνει και να αναθεματίσει. Και όλα αυτά φυσικά ενώ γνωρίζει ο κόσμος την υποκειμενικότητα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς που μιλάνε (11 γράμματα, σταχτομάλλης κύριος με γυαλιά, πάντα θα τον πετύχεις να αμολάει κοτσάνες με το που ανοίξει το στόμα του να πει κάτι και φυλάγεται από αρκετούς (χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω 14) αστυνομικούς βεβαίως βεβαίως). Δεν διάβαζα τρωκτικό, το αν μου άρεσε ή όχι, το αν γράφει μπούρδες ή όχι για μένα ελάχιστη σημασία έχει όταν έχουμε πρόβλημα με την ανώνυμη λάσπη του troktiko αλλά κανένα πρόβλημα για την επώνυμη μαλακία που δέρνει την ελληνική τηλεόραση/ελληνικό τύπο τόσα χρόνια. Και ειλικρινά αν με έβαζαν ever να διαλέξω (φτου μακριά από μας) troktiko ή ειδήσεις του star + απόψεις του Πρρη για την επικαιρότητα θα είχα τεράστια δυσκολία να επιλέξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.