Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαλα εκαναν κ το εκλεισαν.Εμενα μου εσπαγε τα νευρα εντελως!!

Ε και συ... ας άλλαζες κανάλι...

είπαμε σορρυ, αλλά ότι του φανή του λολοστεφανή εδώ μέσα. Προτείνω να διαγραφούν το παρόν και το quoted ως spam

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε με συγχωρείς αλλά όταν απαντάς με τη μια παράθεση όρων χρήσης μετά την άλλη λες και απευθύνεσαι σε κανέναν τελείως αδαή δε δείχνεις και ιδιαίτερη διάθεση για συζήτηση.

Πέρα από τους όρους προσπάθησα να σου εξηγήσω και πόσο ανόμοια είναι τα πράγματα που συγκρίνεις, τι σχέση μπορεί να έχει μια "καταγγελία" φόρα παρτίδα ΝΑ στο main page ενός blog με μία συζήτηση σε ένα υποφόρουμ ενός τεχνολογικού φόρουμ που στο κάτω κάτω αυτό είναι και το αντικείμενό του;

Τι άλλο να πω, το βρίσκεις ίδιο;

Δημοσ.

Αφου λοιπον το εθνος εχασε εναν ακομη παμεγιστο Σωκρατη, τωρα χανει και το μεγαλειωδες troktiko που γαλουχησε εκατομμυρια ελληνων ηδονοβλεψιων clickers.O καημενος λοιπον Socrates, ο αγκαζε with comistis, εφυγε και αφησε πισω του συντριμια.Και υπαρχουν ακομη καποιοι που προσπαθουν να πεισουν οτι το troktiko εκλεισε λογω του χαμου του τρισμεγιστου (Ελατε παιδια σπρωξτε!Ειναι βαρυς ο ανδριαντας.Οπα!Εκει καλα ειναι!Κατεβαστε τωρα τον Μεγαλεξανδρο). Ποσο ευκολοπιστος τελικα ειναι ο Ελληνας.Ποσο προβατο.Συνεχιστε λοιπον.Θεοποιηστε ανθρωπους του υποκοσμου, βαλτε μπροστα στην επανασταση ενα blog φαντασματων με ξεκωλα, ξεβυζα και δακρυβρεχτες φανφαρες. Δημιουργηστε και παλι "ηγετες" και αυλικους για τα επομενα 36 χρονια ολιγαρχιας στην χωρα.Αγκαζε με Θεμους,Μακηδες,Εισαγγελατους,Τρεμηδες,Χασαποπουλους κ.α.

Υ.Γ. Το troktiko δεν ηταν που επι εναν χρονο καυχιοταν οτι δεν ειχε δημοσιοκαφρους στην ομαδα του??Τι εγινε?Ο St. Socrates δεν ηταν δημοσιογραφος?

Υ.Γ. Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.Οι αναγνωστες του τιτανοτεραστιου αυτου blog θα μπορουν πλεον να ενημερωνονται για τις αλλαξοβυζοκωλιες εγκυρα απο τον Θεμο.Και να συνεχισουν να απολαμβανουν το παρτι που εχουν στησει πολιτικοι και ΜΜΕ πανω στο ηδη ταριχευμενο σωμα τους.

Δημοσ.

Κι όμως το ίδιο είναι... Και στο τροκτικο, η όποια καταγγελία μετά από μερικές αναρτήσεις κατέβαινε παρακάτω και τελικά πήγαινε στη δεύτερη σελίδα. Και την ξαναθυμόμασταν όταν κάποιος απαντούσε.

Και εδώ, άμα πάταγες "Νέα μυνήματα" έβγαινε πάνω πάνω και κατέβαινε, μέχρι κάποιος να απαντήσει και να την ξαναβγάλει στον αφρό.

Απλά εκεί την έβλεπε κάποιος ανάμεσα σε 1000 άσχετα, εδώ όποιος τη βλέπει είναι πιο "σχετικός" και μάλλον τον "αφορά" περισσότερο (και άρα οι όποιες επιπτώσεις είναι πιο σημαντικές για τον "καταγγελόμενο")

Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι η ουσία δεν είναι αν ήταν καλό η κακό το συγκεκριμένο blog, αλλά το ότι ήταν και έπαψε (με τον τρόπο που έπαψε) να είναι

Δημοσ.
Πέρα από τους όρους προσπάθησα να σου εξηγήσω και πόσο ανόμοια είναι τα πράγματα που συγκρίνεις, τι σχέση μπορεί να έχει μια "καταγγελία" φόρα παρτίδα ΝΑ στο main page ενός blog με μία συζήτηση σε ένα υποφόρουμ ενός τεχνολογικού φόρουμ που στο κάτω κάτω αυτό είναι και το αντικείμενό του;

Δεν το βρίσκω ίδιο, το βρίσκω ανάλογης σημασίας. Σημασίας που εξαρτάται αποκλειστικά από την απήχηση και την επισκεψιμότητα του site. Και προς Θεού δεν το κριτικάρω αρνητικά για το insomnia, ίσα ίσα που πιστεύω πως σαν τελικό αποτέλεσμα λειτουργεί θετικά (το έχω ξαναπεί και προηγουμένως νομίζω όσον αφορά τη γνώμη μου για το τροκτικό).

Μπορεί πιθανώς να προσφέρει βήμα σε κάποιον κακοήθη που θα θελήσει να εκμεταλευτεί την ελευθερία του λόγου που του δίνεις, αλλά εσύ το μόνο που παρέχεις σαν site είναι αυτή την ελευθερία. Είναι κάτι ανάλογο με το γνωστό παράδειγμα με το μαχαίρι και το πως θα το χρησιμοποιήσεις.

(Σου απαντάω επί της ουσίας και όχι για το αν κατευθείαν το ύφος σου ήταν λες και μιλάς σε 10χρονο που του μαθαίνεις πως να συμπεριφέρεται)

Δημοσ.

Κλειστο τροκτικο καλο ιντερνετ.Να μη ανοιξει ποτε.

Απο αυτους περιμεναμε να ενημερωθουμε για οσα γινονται?

Ανωνυμοι εντολοδοχοι ΟΛΟΙ τους.

αντε γεια οπως λεει και ο τσουκαλας!

Δημοσ.

Σημερα Κυριακη 25/7/2010

αλλος παταει ασφαλτο και αλλος παταει χωμα.Στελιος Καζαντζιδης

απο την αλλη λεω οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα.Μπορουσε και να μην συμετειχε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ SOCRATES!!

ο ανεμος δινει χαρα στο σπιτι σ'αυτον που τρωει , τ'αδειαζει.Θανος Μικρουτσικος.

Δημοσ.
Τσακωμός και ακαταλαβίστικα ανούσια ποστ. Τι άλλο έχουμε να συζητήσουμε...

αν διαβαζες πριν τι εγραφαν θα καταλαβαινες.

Βαρεθηκαμε τους "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" που κρυβονται πισω απο συμφεροντα κυβερνησεων και εκδοτων.Δεν μπορει επειδη εχεις ελευθερια στο ιντερνετ να γραψεις την γνωμη σου να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια του οταν ασχολεισαι με θεματα τοσο σοβαρα που γραφονταν παλια στο πρωκτικο και οχι μονο εκει ( για να μην παρεξηγηθω πρωκτικο το ειπε η δημοσιογραφος του αντ1 στο δελτιο ειδησεων που μου διαφευγει το ονομα της ).Μπορουσαν ευκολα να φτιαξουν ενα blog και εκει να εγραφαν οτι το φτιαξαμε εμεις και αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας.

Δημοσ.

Ποια συμφέροντα κυβερνήσεων ακριβώς? Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένα? Αν ναι σε παρακαλώ να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους που δεν ξέρουμε. Επίσης άλλαξε το junior member nickname σου ή βάλε για υπογραφή το ονοματεπώνυμό σου. Αφού μόλις κατήγγειλες κάποιον για κάτι τόσο σοβαρό..

---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ----------

Τι θες να πεις δηλαδή? Δε βγαίνει νόημα κανένα από την "απάντησή" σου. Δεν αναφερόταν σε αυτά τα σκάνδαλα εννοείς το τροκτικό? Που κολλάει το post σου?

Το όνομα του Τσαλικίδη τι σχέσει έχει? Πάντως κι εκεί από ανώνυμο πληροφοριοδότη ήρθε η πληροφορία για δολοφονία. Τι θες να πεις δεν καταλαβαίνω..

edit: Σβήστηκε το Post σου, μάλλον δεν ήμουν ο μόνος που δεν το καταλάβαινα.

Δημοσ.

Να αλλάξω στάση ως προς τι? Λες ότι πίσω από το τροκτικό ήταν συμφέροντα κυβερνήσεων. Και ρωτάω ποια. Όλα αυτά τα σκάνδαλα που αναφέρεις έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές εκεί. Γι αυτό δεν καταλαβαίνω και τι θες να πεις.

btw δε σβήνονται posts γι αυτό το λόγο που λες.

Δημοσ.
Να αλλάξω στάση ως προς τι? Λες ότι πίσω από το τροκτικό ήταν συμφέροντα κυβερνήσεων. Και ρωτάω ποια. Όλα αυτά τα σκάνδαλα που αναφέρεις έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές εκεί. Γι αυτό δεν καταλαβαίνω και τι θες να πεις.

btw δε σβήνονται posts γι αυτό το λόγο που λες.

Να αλλαξεις σταση ως προς την σκεψη που εχεις.Κοιταξε να δεις με απολυτη ακριβεια δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ειμαι δημοσιογραφος ( εγκριτος ) αλλα ρωτα καλυτερα ποιοι ηταν οι λογοι που οδηγησαν στην εκτελεση του SOCRATES και κατα 100% θα καταλαβεις.

Δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι οταν καποιος στρεφεται με εντονες επιθεσεις προς την μια η την αλλη κατευθυνση δημιουργει αντιδρασεις απο εκεινους ? ( οι επιθεσεις ομως ειναι ανωνυμες ετσι!!!!!!!!!!!!!! ηξεραν πολλοι τον SOCRATES οταν εγραφε τα αρθρα στο τρωκτικο ? μονο οταν τον σκωτωσαν εγινε γνωστο αυτο )

Εμενα γιατι δεν με σκοτωνουν εξω απο το σπιτι μου απορω δηλαδη η τον κυρ κωστα που πουλαει τσιγαρα στο απεναντι τετραγωνο και παλι απορω!!!

btw σου εστειλαν pm και σου εξηγησαν τον λογο που εσβησαν το ποστ μου πριν ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Δημοσ.
Να αλλαξεις σταση ως προς την σκεψη που εχεις.Κοιταξε να δεις με απολυτη ακριβεια δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ειμαι δημοσιογραφος ( εγκριτος ) αλλα ρωτα καλυτερα ποιοι ηταν οι λογοι που οδηγησαν στην εκτελεση του SOCRATES και κατα 100% θα καταλαβεις.

Δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι οταν καποιος στρεφεται με εντονες επιθεσεις προς την μια η την αλλη κατευθυνση δημιουργει αντιδρασεις απο εκεινους ? ( οι επιθεσεις ομως ειναι ανωνυμες ετσι!!!!!!!!!!!!!! ηξεραν πολλοι τον SOCRATES οταν εγραφε τα αρθρα στο τρωκτικο ? μονο οταν τον σκωτωσαν εγινε γνωστο αυτο )

Εμενα γιατι δεν με σκοτωνουν εξω απο το σπιτι μου απορω δηλαδη η τον κυρ κωστα που πουλαει τσιγαρα στο απεναντι τετραγωνο και παλι απορω!!!

Εσύ ανέφερες συμφέροντα, εσένα ρώτησα. Προφανώς ότι ακούς λες χωρίς να ξέρεις τίποτα κι εσύ. Απλά πετάς και 10 θαυμαστικά μπας και δημιουργήσεις καμιά εντύπωση. Τώρα εσένα γιατί να σε σκοτώσουν δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή γράφεις στο insomnia ακαταλαβίστικα μηνύματα? Όσο για τον Γκιόλια ναι, είχε υπονοηθεί ότι είναι πίσω από το τροκτικό και είχε πάει και σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος.

Δημοσ.

Βλέπω αρκετά άτομα να τους απασχολεί η ποιότητα στην ενημέρωση μου γιατί εγώ δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβω τι είναι καλό για μένα.

Πρέπει μάλιστα να το διαλέξουν άλλοι να βάλουν άτομα που "ξέρουν" ότι είναι καλά και αρμόδια να με ενημερώσουν για να μην διαβάζω σκουπίδια ,εγώ βλέπεις είμαι χαζός και οι "ανώνυμοι" εκτελούν συμφέροντα και έχουν σκοπό με ξεγελάσουν και να με κατευθύνουν ενώ οι άλλοι θέλουν το καλό μου (Είναι και φίλοι μας; ).

Άμα δεν είχαν απώτερο σκοπό δεν θα ήταν ανώνυμοι, τι δηλαδή φοβούνται μην τους δείρουν;

Σιγά μην τους σκοτώσουν κιόλας! Oh, wait! Sit!

Τόσο πολύ ενδιαφέρονται για την ενημέρωσή μου μερικοί που θα μπορούσες να πεις ότι δικαιολογούν και την εκτέλεση του SOCRATES, κάτι θα ξέρανε αυτοί, καλοί άνθρωποι είναι και αυτός τους ανάγκασε να φτάσουν σε αυτό το σημείο, είναι δικό του και μόνο το λάθος, τους ανάγκασε να το έχουν και βάρος στην συνείδησή τους ο παλιάνθρωπος.

Τι άλλο θα ακούσω έχω απορία!

1.jpg

Όταν λείπουν τα ποντίκια χορεύει ο γάτος. Δεν ξέρω αν ήταν βρώμικο το τρωκτικό αλλά σίγουρα ο πολίτης έβρισκε ένα βήμα εκεί, τώρα άλλοι μιλάνε για μένα γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...