Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται και η σειρά των indy όμως...

Δε απαντώ για να διαφωνήσω σώνει και καλά, αλλά έχω δύο απορίες.

α. Που οφείλεται αυτή η τάση σύγκρισης του τρωκτικού με το indymedia;

Δεν έχουν ουδεμία σχέση, ούτε όσον αφορά το περιεχόμενο, ούτε καν την διαδικτυακή τους μορφή.

β. Ανέλυσε αν θες που στηρίζεται η εκτίμηση σου αυτή.

Γνώριζα ότι το τρωκτικό δεν ήταν ένα μπλόγκ <<έγκυρο>>, παρ΄όλα αυτά ενημερωνόμουν από εκεί. προτείνετε κάποιοκαλό τώρα που έκλεισε.

Έλα βρε αδερφέ, γι'αυτό σκας;

Εδώ είσαι:

http://www.espressonews.gr/

http://www.cosmopolitan.gr/

:D

Όσον αφορά το κλείσιμο του τρωκτικού, somebody call the care police.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχουν ουδεμία σχέση, ούτε όσον αφορά το περιεχόμενο, ούτε καν την διαδικτυακή τους μορφή.

Έλα βρε αδερφέ, γι'αυτό σκας;

Εδώ είσαι:

http://www.espressonews.gr/

http://www.cosmopolitan.gr/

:D

Όσον αφορά το κλείσιμο του τρωκτικού, somebody call the care police.

Αν αυριο κλείσει και το ιντυ θα φωνάξεις την κεαρ πολις;

Αν ναι γιατι;

Εννοειτε πως είμαι ενάντια του κλεισίματος του,αυτά περι κόστους ειναι παπαριες,σιγά τι κόστος εχει η σελίδα για να συντηρηθεί.

Δημοσ.
Αν αυριο κλείσει και το ιντυ θα φωνάξεις την κεαρ πολις;

Αν ναι γιατι;

Που ακριβώς αποσκοπεί αυτή η ερώτηση;

Στο να αναφέρω έμμεσα αν την άποψή μου για το indymedia;

Στο αν είμαι υπέρ της λογοκρισίας (λολ);

Πες μου εσύ τι σχέση έχει η κουβέντα μας με το indymedia και θα σου απαντήσω.

:)

Δημοσ.
Που ακριβώς αποσκοπεί αυτή η ερώτηση;

Στο αν διαβάζω indymedia;

Αν είμαι υπέρ της λογοκρισίας (λολ);

Πες μου εσύ τι σχέση έχει η κουβέντα μας με το indymedia και θα σου απαντήσω.

Δεν μπορείς να απαντήσεις σε μια τόσο απλη ερώτηση;

Δημοσ.

Κάποιος (αντιτρομοκρατική) θα βρει μοχλό πίεσης στο ΕΔΕΤ, NTUA λόγο της εμπλοκής του εν λόγο site (απειλές κ.τ.λ.) στην υπόθεση Γκιόλια...

Δημοσ.
Δεν μπορείς να απαντήσεις σε μια τόσο απλη ερώτηση;

Φυσικά και μπορώ.

Αλλά προτιμώ να παίξω την κολοκυθιά.

Mπορείς λοιπόν να απαντήσεις στην σχέση του indymedia με το θέμα μας;

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:50 ----------

Κάποιος (αντιτρομοκρατική) θα βρει μοχλό πίεσης στο ΕΔΕΤ, NTUA λόγο της εμπλοκής του εν λόγο site (απειλές κ.τ.λ.) στην υπόθεση Γκιόλια...

Αχά, πάσο, δε γνωρίζω.

Υπηρξαν απειλές δηλαδή επίσημα από το indymedia ή από γνωστούς φωτοβολίδες που γράφουν την παπαργιά τους στα σχόλια;

Δημοσ.

Κάποιος κάποτε είπε: "Μη ρωτάς για ποιόν χτυπάει η καμπάνα, η καμπάνα χτυπάει πάντα για σένα".

Ασχολούμαστε αν το τρωκτικό ήταν καλό και έγκυρο ή κακό και εμετικό. Who cares!!! Το θέμα είναι ότι πρσπάθησαν να το κλείσουν με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο. Και όταν όλες οι "νόμιμες" (και άρα "ηθικές"???) μέθοδοι απέτυχαν, φύτεψαν 16 σφαίρες σε έναν άνθρωπο και τελικά το κατάφεραν.

Δεν με ενδιαφέρει αν αφορά το τρωκτικό, το idnymedia, το portal του πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το site του Καρατζαφέρη ή η προσωπική σελίδα του θεού του ίδιου. Κάποιοι δεν ήθελαν να λέγονται κάποια πράγματα (δίκαια ή άδικα) και επέβαλαν να πάψουν να λέγονται. Ξεκίνησαν με πιέσεις, με νομικίστικα τεχνάσματα και όταν δεν τα κατάφεραν κατέφυγαν στην εκτέλεση του "αντιφρονούντα".

Είναι πέρα για πέρα φασιστικό και δε με ενδιαφέρει αν οι δράστες δηλώνουν επαναστάτες, αριστεροί, νοικοκυραίοι ή ό,τι άλλη ταμπέλα θέλουν να κρεμμάνε στο πέτο τους.

Το θέμα είναι πως ανάλογα με τα γούστα μας έχουμε φτάσει να δικαιολογούμε το φασισμό επειδή το "θύμα" του αυτή τη φορά δεν ήταν του ΓΟΥΣΤΟΥ μας, λες και όλοι μας εδώ είμαστε οι Κωστέτσοι της κουλτούρας και της υψηλής διανόησης.

Όμως η καμπάνα χτυπάει για όλους μας. Άυριο μπορεί να είναι το indymedia (το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου, το ψήνουν καιρό), μετά το insomnia επειδή έχει θέματα για Mac Users ενώ η πατρίδα μας (ω! πατρίδα) έχει συμφωνήσει με τη Microsoft, μετά εσύ, μετά εγώ (θα μείνω τελευταίος γιατί έχω μέσον ;-) ).

Είτε το θέλουμε είτε όχι, η υπόθεση τρωκτικό-Γκιόλιας είναι η αρχή (δε μπορώ να θυμηθώ ανάλογη περίπτωση στα λίγα χρόνια που βαδίζω στον μάταιο τούτο κόσμο). Το αν θα το καταπιούμε αμάσητο ή αν θα το φτύσουμε, δυστυχώς θα επηρεάσει το πως θα αντιμετοπιστεί ο επόμενος "ενοχλητικός". Και καλά θα είναι άμα επόμενος είναι κάποιος άλλος. Όμως οι άλλοι κάποια στιγμή τελειώνουν και έρχεται η σειρά σου. Όμως το ποιά τύχη θα έχεις ΤΟΤΕ, θα το έχεις επιλέξει με τις πράξεις σου από ΤΩΡΑ.

Καλό καλοκαίρι και καλή ενημέρωση από τους ποιοτικούς-επώνυμους τηλε-φάρους, ευεργέτες της θερινής μας (και όχι μόνο) ραστώνης. Εξάλλου ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει...

Αλήθεια ποιός "άλλος" πιστεύετε ότι για τις πράξεις του του αξίζουν 16 σφαίρες? Θα ήταν ενδιαφέρον ένα poll νομίζω...

σορρυ για τα ψήγματα ειρωνίας που μου ξεφεύγουν που και που, αλλά τα γεγονότα τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίζει να με αποσυντονίζουν και να με ανησυχούν ιδιαίτερα. Ελπίζω να είναι μόνο η ιδέα μου

Δημοσ.

Σε ένα κράτος που απο τότε που ιδρύθηκε το κυβερνάνε κλέφτες, σε ένα κράτος που οι υπήκοοι του έχουν μ άθει να (επι) ζουν κλέβοντας το ίδιο τουσ το κράτος, σε ένα κράτος που μετά τη χούντα δεν έχει πάει κανένας φυλακή ή έστω δεν έχει επιστρέψει ποτέ τα λεφτά που έκλεψε το να συζητάμε για το αν το τροκτικό μου φαίνεται τρομερό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς χάθηκε ίσως η πιο αμεροληπτη πηγή ενημέρωσης για τους Έλληνες. ΚΡΙΜΑ!!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πρσπάθησαν να το κλείσουν με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο. Και όταν όλες οι "νόμιμες" (και άρα "ηθικές"???) μέθοδοι απέτυχαν, φύτεψαν 16 σφαίρες σε έναν άνθρωπο και τελικά το κατάφεραν.

ειλικρινά πιστεύω πως αυτά που αναφέρονται είναι αυθαιρεσίες.

Από που γνωρίζετε ότι προσπάθησαν να το κλείσουν; Και ποιοι είναι αυτοί; Από που ξέρετε ότι σκότωσαν τον άνθρωπο για τις δραστηριότητες του τρωκτικού; από που ξέρετε πως επειδή πέθανε ο γκιόλας έκλεισε;

Βασίζεστε σε εικασίες για να αποδείξετε τι;;; Ότι το τρωκτικό υπηρετούσε τη δημοκρατία; Την τηλε-δημοκρατία υπηρετούσε, τη λιβελογραφία υπηρετούσε, το κουτσομπολιό, τη δημαγωγία και πολλά παρόμοια όμορφα...

Δημοσ.

Δεν θα μου λείψει καθόλου, πραγματικά. Το θεωρούσα ως μία από τις τοπ πηγές παραπληροφόρησης στο ελληνικό internet αφού μεταξύ άλλων είχε διαστρεβλώσει ακόμα και την έννοια της λέξης "blog" -τη γνώμη μου την έχω γράψει στο blog μου. Τελικά οι 16 σφαίρες φαίνεται πως έπιασαν τόπο...

Δημοσ.

Από που γνωρίζετε ότι προσπάθησαν να το κλείσουν; Και ποιοι είναι αυτοί; Από που ξέρετε ότι σκότωσαν τον άνθρωπο για τις δραστηριότητες του τρωκτικού; από που ξέρετε πως επειδή πέθανε ο γκιόλας έκλεισε;

Βασίζεστε σε εικασίες για να αποδείξετε τι;;; Ότι το τρωκτικό υπηρετούσε τη δημοκρατία; Την τηλε-δημοκρατία υπηρετούσε, τη λιβελογραφία υπηρετούσε, το κουτσομπολιό, τη δημαγωγία και πολλά παρόμοια όμορφα...

Μια χαρα τα λες, υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα με την αποψη σου 100%.

Γιατι αραγε μεγαλο ποσοστο πιστευει οτι για την δολοφονια ευθυνεται καποιο πολιτικο προσωπο; Μηπως εχει χαθει η εμπιστοσυνη; Προσωπικα συμπωνω με τους πολους, και δε θελω αποδειξεις, οπως δεν ηθελα και για την ζαρντινιερα που πλακωνε κοσμο, οπως και η UFO σφερα που επεσε καταλαθος στον αλεξ, οπως οπως οπως.

Δεν θα μου λείψει καθόλου, πραγματικά. Το θεωρούσα ως μία από τις τοπ πηγές παραπληροφόρησης στο ελληνικό internet αφού μεταξύ άλλων είχε διαστρεβλώσει ακόμα και την έννοια της λέξης "blog" -τη γνώμη μου την έχω γράψει στο blog μου. Τελικά οι 16 σφαίρες φαίνεται πως έπιασαν τόπο...

Αλλαξε domain σε "www.killdemall.gr" Και γραψε την ευχαριστηση που νιωθεις και καθε δολοφονια.

Δημοσ.

Sir, να σε πληροφορήσω κάπου εδώ πως με αυτά που γράφεις δε διαφημίζεις το blog σου, το αντίθετο θα έλεγα.

Όσο εύκολα το τρωκτικό μπέρδεψε την έννοια του blog όπως λες, άλλο τόσο εύκολα μπερδεύεις κι εσύ το κλείσιμο της σκουπιδο-παραπληροφόρησης με μία στυγνή δολοφονία δικαιολογώντας την μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς.

Δε ξέρω πόσο ελαφρά τη καρδία το έγραψες, αλλά οι σφαίρες δεν είναι καραμέλες ε, σκέψου το.

Δημοσ.

Ποιες εικασίες? Δεν έχουν γίνει κατά καιρούς μηνύσεις εναντίον του τροκτικού? Δεν έγραψαν οι ίδιοι που ποστάρουν στο τροκτικό το λόγο που το κλείνουν ή έγινε τυχαία μόλις τον σκότωσαν? Τι αυθαιρεσίες και κουραφέξαλα μας γράφεις? Έλεος με το υφάκι του κάθε εξυπνάκια πια. Όσο για το γιατί τον σκότωσαν, αυτό μπορεί να το ξέρουν μόνο οι ηθικοί αυτουργοί. Ίσως ούτε οι δολοφόνοι να μη γνωρίζουν. Τι απάντηση περιμένεις να πάρεις δηλαδή από εδώ?

Δημοσ.
Τελικά οι 16 σφαίρες φαίνεται πως έπιασαν τόπο...

Υπερβολή οι 16 σφαίρες. Αρκούσε 1. Οικονομία, τόσα blogs υπάρχουν ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...