evolgen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Οχι ρε τα κανάλια με τις πάντα ανώνυμες υψηλα ιστάμενες πηγες δεν λασπολογούν!!Αλλα αν εισαι καθυστερημένος στον εγκέφαλο και ετσι απλα εχεις μια εμπάθεια γιατι ειναι τρεντι,κοιτάς μονο οτι σου λένε,με αποτέλεσμα να μην βλέπεις την τύφλα σου! "Συγγνώμη, αλλά οι πληροφορίες μου..." "Μόλις με ενημερώνουν από το control ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες..."
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για πες μας γιατι δολοφονήθηκε;Και ήταν οντως άσχετο με το τρωκτικό; Αλλα τι να πεις...Εδω ο αλλος έγραψε ενα κατεβατό 4 χιλιόμετρα κι εσυ κράτησες 2 προτάσεις...απο την αλλη έκαστος στο είδος του. Και να ξαναλέω ολοι μένετε στο αν ηταν καλό ή κακό το τρωκτικό και παραβλέπετε ολα τα υπόλοιπα,οποία κατάντια. Τις απόψεις μας για τη δολοφονία του ανθρώπου τις έχουμε γράψει από την αρχή και δεν υπάρχει κανείς που χαίρεται με το θάνατό του (προφανώς πάνω στην "ωδύνη" σας δεν τα προσέξατε). Γιατί εγώ εδώ δεν μπορώ να σου ρίξω λάσπη billdanos? Άρα ενοχλούσε ότι το τροκτικό είχε και κοινό. Τα προβλήματα που διατυπώνετε πολλές αφορές αφορούν όλο το internet Εδώ θα έχω τη δυνατότητα να σου απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενώ στο troktiko αυτό γινόταν σπάνια! Επίσης αντίστοιχα όταν εγώ εδώ γράψω κάτι, το κάνω επώνυμα μιας και εύκολα μπορεί να δει κάποιος ποιος είμαι και τι κάνω γενικότερα! Οχι ρε τα κανάλια με τις πάντα ανώνυμες υψηλα ιστάμενες πηγες δεν λασπολογούν!!Αλλα αν εισαι καθυστερημένος στον εγκέφαλο και ετσι απλα εχεις μια εμπάθεια γιατι ειναι τρεντι,κοιτάς μονο οτι σου λένε,με αποτέλεσμα να μην βλέπεις την τύφλα σου! Σοφά λόγια κάτω από την ...ξαπλώστρα! Μέσα στα πράγματα ε μορφωμένε μπλιντάνε? Ξέρεις ακριβώς πως λειτουργούσε το τροκτικό και ποιοι δημοσιεύαν τα σοβαρά και ποιοι για τα καυτά βράδυα τις Μις Σαμπάνια 2010 έτσι? Από που προκύπτει όλη αυτή η σιγουριά σου? Πες μας σε παρακαλώ να μορφωθούμε και εμείς. Να μας μείνει και κάτι από όλη αυτήν την ιστορία. Δεν θα σε μορφώσω εγώ μιας και θα έπρεπε να είχες φροντίσει να το κάνεις μόνος σου! Να θυμάσαι όμως πως αυτά τα πράγματα γίνονται νωρίς γιατί μετά αν μεγαλώσεις "στραβά", δύσκολα "στρώνεις"! Το troktiko μπορεί να ξεγελούσε την κυρά Κούλα που έμπαινε κάθε μέρα και το αποστήθιζε όλο μετά μανίας αλλά επίτρεψέ μου να πιστεύω πως η αντίληψή μου λειτουργεί μια χαρά και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ μέχρι τώρα! Και τέλος μη φρικάρετε τόσο, από τη στιγμή που το "πείραμα" πέτυχε με το troktiko, σύντομα θα υπάρξουν και αντικαταστάτες! Εξάλλου ...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 1) billdanos γράψε μου αν θέλεις το ονοματεπώνυμο σου εδώ αφού τα λες όλα επώνυμα. 2) Ποια η γνώμη σου για το wikileaks?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 1) billdanos γράψε μου αν θέλεις το ονοματεπώνυμο σου εδώ αφού τα λες όλα επώνυμα. 2) Ποια η γνώμη σου για το wikileaks? 1. Δεν υπάρχει λόγος. Με 2-3 κλικς πάντως το μαθαίνεις εύκολα αν καίγεσαι τόσο πολύ! Το σίγουρο είναι πως θα βρεις ποιος είμαι σε αντίθεση με τον "Αναγνώστη" του troktikou! 2. Υπάρχουν άπειρα sites αποκαλύψεων κλπ που λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες δεοντολογίας κλπ κλπ κλπ! Είναι εντελώς διαφορετικά από το στυλ "κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα το στείλω στο troktiko", ή "θέλω τόσα, για να μη σε κάνω ρόμπα στο blog". Καταλαβαίνεις πως αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με τις αποκαλύψεις ή τη δημοσιογραφία!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 1. Δεν υπάρχει λόγος. Με 2-3 κλικς πάντως το μαθαίνεις εύκολα αν καίγεσαι τόσο πολύ! Το σίγουρο είναι πως θα βρεις ποιος είμαι σε αντίθεση με τον "Αναγνώστη" του troktikou! 2. Υπάρχουν άπειρα sites αποκαλύψεων κλπ που λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες δεοντολογίας κλπ κλπ κλπ! Είναι εντελώς διαφορετικά από το στυλ "κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα το στείλω στο troktiko", ή "θέλω τόσα, για να μη σε κάνω ρόμπα στο blog". Καταλαβαίνεις πως αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με τις αποκαλύψεις ή τη δημοσιογραφία! Καλώς......
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν θα σε μορφώσω εγώ μιας και θα έπρεπε να είχες φροντίσει να το κάνεις μόνος σου! Να θυμάσαι όμως πως αυτά τα πράγματα γίνονται νωρίς γιατί μετά αν μεγαλώσεις "στραβά", δύσκολα "στρώνεις"! Το troktiko μπορεί να ξεγελούσε την κυρά Κούλα που έμπαινε κάθε μέρα και το αποστήθιζε όλο μετά μανίας αλλά επίτρεψέ μου να πιστεύω πως η αντίληψή μου λειτουργεί μια χαρά και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ μέχρι τώρα! Και τέλος μη φρικάρετε τόσο, από τη στιγμή που το "πείραμα" πέτυχε με το troktiko, σύντομα θα υπάρξουν και αντικαταστάτες! Εξάλλου ...είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Κάνω ότι μπορώ για να προλάβω. Για αυτό κιόλας κλικάρω τα νταμπλγιου νταμπλγιου νταμπλγου, απο δω κι απο κει μπας και στρώσω. Τα πειράματα είναι πετυχημένα εδώ και δεκαετίες και τα ακολουθούνε κατά γράμμα, ώστε να σε κάνουν να πιστεύεις ότι η αντίληψή σου δεν σε έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Ένας Κυρ Κούλος που αποστήθιζε το τροκτικό.
insomniaK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 το όνομα του bill είναι γνωστό, δεν τον ξέρω προσωπικά. 2. Το wikileaks μάντεψε τι έχει έχει σε αντίθεση με το troktiko; όλες αυτές τις διαφορές!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 το όνομα του bill είναι γνωστό, δεν τον ξέρω προσωπικά. 2. Το wikileaks μάντεψε τι έχει έχει σε αντίθεση με το troktiko; όλες αυτές τις διαφορές! 1) Δεν το έχω πετύχει όσα χρόνια είμαι εδώ, μπορεί να μην έκατσε. 2) Διάβασα του billdanos το "δεοντολογία", μου αρκούσε και του έγραψα καλώς. Δεν ήταν ερώτηση παγίδα, έγραψα επακριβώς "ποια η γνώμη σου για το wikileaks". Γενικά το "καλώς" πήγαινε στο ότι με κάλυψαν οι απαντήσεις του μια χαρά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πράγματι. 3 κλίκς. Καταραμένο ίντερνετ. Δεν φταίει το μέσο, εμείς επιλέγουμε κυρίως τι θα φαίνεται και πως! Κάνω ότι μπορώ για να προλάβω. Για αυτό κιόλας κλικάρω τα νταμπλγιου νταμπλγιου νταμπλγου, απο δω κι απο κει μπας και στρώσω. Τα πειράματα είναι πετυχημένα εδώ και δεκαετίες και τα ακολουθούνε κατά γράμμα, ώστε να σε κάνουν να πιστεύεις ότι η αντίληψή σου δεν σε έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Ένας Κυρ Κούλος που αποστήθιζε το τροκτικό. Το ότι κλικάρεις απο δω και απο κει δείχνει πως το ψάχνεις το θέμα και δεν υιοθετείς ό,τι σου σερβίρουν! Το θέμα είναι τι κέρδισες αποστηθίζοντας το troktiko! Και πέρα από αυτό, θεωρείς πως κάποιος που δεν διάβαζε το troktiko, δεν μπορούσε να έχει την ίδια πρόσβαση στην πληροφορία με εσένα?
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πως το μαθαίνεις με 2-3 clicks? Πέρα από το αυτονόητο του ότι το Bill σημαίνει Βασίλης κλπ, μπορεί να σε λένε Ιάσωνα Τριοκουπάκη στην πραγματικότητα. Από το blog σου πως μπορεί κάποιος να μάθει το όνομά σου? Και γιατί να πρέπει να ψάξει για να το μάθει αφού πιστεύεις ότι πρέπει να υπογράφουμε ό,τι λέμε στο Internet? Εμένα η λειτουργία του τροκτικού πέρα από τα τεράστια κενά της μου φαίνεται θετική πάντως. Δεν λέω ότι δεν θίγονταν πολλές φορές άτομα και επιχειρήσεις μεγάλες, αλλά ρε γαμώτο κάπως πρέπει να μπορούν να θιχτούν και αυτές σε μια χώρα με ανύπαρκτο σύστημα ελέγχου. Όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με μια εταιρεία που σε προσέβαλε με την αντιμετώπιση, με το ελατωματικό προϊόν που σου πούλησε και δεν το παίρνει πίσω και χίλια δυο άλλα και αρνούνται να σου απαντήσουνε καν, τότε τι σου μένει να κάνεις? Το τροκτικό ήταν στην ουσία ένα μέρος στο Internet που το διάβαζε όλη η χώρα (μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά πόσες φορές απαντούσαν ιδιοκτήτες άκυρων καταστημάτων σε random τοποθεσίες που πίστευες ότι αποκλείεται να διάβαζαν τροκτικό?). Ήταν μια κουτσουρεμένη (λόγω της όποιας λογοκρισίας μορφή της αγοράς στην Αρχαία Ελλάδα. Όχι επειδή ήταν το τροκτικό, αλλά επειδή είχε φτάσει να έχει την απήχηση που είχε. Μακάρι να έφτανε και το insomnia σε τέτοιο επίπεδο, που είναι και moderated και λειτουργεί πιο ορθά. Και όσον αφορά αυτό που υποστήριξες paredwse. Δε θα διαφωνήσω στο ελάχιστο σε αυτά που λες. Είναι όλα απολύτως λογικά και σωστά. Όμως πες μου τι το διαφορετικό βρίσκεις στα θέματα καταγγελιών για e-shop και Πλαίσιο, που έχουν αναπτυχθεί πολλές φορές στο insomnia και αν δεν κάνω λάθος για το e-shop είχαν μάλιστα συγκεντρωθεί σε ένα θέμα άπειρες κατηγορίες. Ποια είναι η διαφορά πέρα από το μέγεθος των χρηστών που τις διάβασαν και επηρεάστηκαν? Και θα προτιμούσες καλύτερα να μην έχουν δημοσιευτεί και να έμεναν ανενημέρωτοι οι υπόλοιποι χρήστες ή θα έδινες την ip του χρήστη αν σε έπαιρναν τηλέφωνο από το e-shop και λέγανε ότι θέλω να κάνω μήνυση στον "land_of_banania"? Ο διάλογος μόνο θετικά λειτουργεί και το τροκτικό ήταν ένα μέρος ανάπτυξης απόψεων και μερικές φορές και διαλόγου. Και η κατάληξή του δείχνει πόσο ενόχλησε αυτό. Τώρα το ποιους είναι άλλο θέμα.
Nauseas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει μια σοβαρή περίπτωση "λάσπης" απο το τροκτικό, λάσπη απέναντι σε πολιτικό-δημοσιογράφο κοκ, μια περίπτωση που κάποιος είχε κύρος και μετά την ανάρτηση είναι ανυπόληπτος ξερωγω ;
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν φταίει το μέσο, εμείς επιλέγουμε κυρίως τι θα φαίνεται και πως! Το ότι κλικάρεις απο δω και απο κει δείχνει πως το ψάχνεις το θέμα και δεν υιοθετείς ό,τι σου σερβίρουν! Το θέμα είναι τι κέρδισες αποστηθίζοντας το troktiko! Και πέρα από αυτό, θεωρείς πως κάποιος που δεν διάβαζε το troktiko, δεν μπορούσε να έχει την ίδια πρόσβαση στην πληροφορία με εσένα? Η πληροφορία ταξιδεύει στα νταμπλγιου νταμπλγιου νταμπλγιου. Εμένα δεν με απασχολεί από που θα αρχίσει το ταξίδι, θέλω απλά να ταξιδέψει γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχει η πρόσβαση. Είτε η αρχή αυτή γίνει από το troktiko είτε απο το mirikastiko. Από κει και πέρα πιάνει δουλειά η κρίση του κάθε μορφωμένου-αμόρφωτου Κυρίου Κούλου χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια του κάθε μορφωμένου billdanou. Για τα πειράματα δεν απάντησες ακόμα. Ένας Κυρ Κούλος που αποστήθιζε το τροκτικό.
papresa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γνώριζα ότι το τρωκτικό δεν ήταν ένα μπλόγκ <<έγκυρο>>, παρ΄όλα αυτά ενημερωνόμουν από εκεί. προτείνετε κάποιοκαλό τώρα που έκλεισε.
ata1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ... Εδώ θα έχω τη δυνατότητα να σου απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενώ στο troktiko αυτό γινόταν σπάνια! Επίσης αντίστοιχα όταν εγώ εδώ γράψω κάτι, το κάνω επώνυμα μιας και εύκολα μπορεί να δει κάποιος ποιος είμαι και τι κάνω γενικότερα! Και εδώ εσύ επιλέγεις αν θα γράψεις ανώνυμα ή επώνυμα όπως και στο τροκτικό. Όπως μπορείς να φτιάξεις ένα hotmail με οποιοδήποτε όνομα σου κατέβει και να στέλνεις ότι θες. Το hotmail γιατί δεν έχει κλείσει με αυτή τη λογική? Επιπλέον όταν θέλεις να κινηθείς για κάτι που γράφτηκε ανώνυμα στο internet η διαδικασία είναι ίδια είτε είναι εδώ , είτε στο τροκτικό είτε οπουδήποτε. Πρέπει να πάει μέσω IP, να βρεις στοιχεία μέσω του ISP και ένα σωρό γραφειοκρατία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο: Αν εγώ συνδέσω με το ata1983 το όνομα στο mail πες ΧΧ δεν πάει να πεί ότι είμαι αυτός. ΚΑι τελευταίο οι απαντήσεις στο τροκτικό δημοσιεύονταν. Εγώ έβλεπα συνεχώς απαντήσεις. Αν δεν το διάβαζες όπως λες προφανώς βέβαια δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό οπότε μην υποθέτεις το αντίθετο. Δεν θα σε μορφώσω εγώ μιας και θα έπρεπε να είχες φροντίσει να το κάνεις μόνος σου! Να θυμάσαι όμως πως αυτά τα πράγματα γίνονται νωρίς γιατί μετά αν μεγαλώσεις "στραβά", δύσκολα "στρώνεις"! Το troktiko μπορεί να ξεγελούσε την κυρά Κούλα που έμπαινε κάθε μέρα και το αποστήθιζε όλο μετά μανίας αλλά επίτρεψέ μου να πιστεύω πως η αντίληψή μου λειτουργεί μια χαρά και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ μέχρι τώρα! Και τέλος μη φρικάρετε τόσο, από τη στιγμή που το "πείραμα" πέτυχε με το troktiko, σύντομα θα υπάρξουν και αντικαταστάτες! Εξάλλου ...είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Ναι συμφωνώ η κυρα Κούλα που αποστηθίζει και τη Λαμπίρη και την Τατιάνα. Είπαμε ότι το Τροκτικό είχε και πολλά σκουπίδια μέσα. Δεν σε υποχρέωσε κανένας να το συμπαθήσεις, δεν σε υποχρέωσε κανένας να το διαβάσεις, ούτε να το πληρώσεις μέσω δημοτικών ή άλλων έμμεσων φόρων. Ακόμα και να το σιχαινόσουνα όχι μόνο δεν με νοιάζει αλλά δεν το βρίσκω και περίεργο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε ότι εναλλακτικό υπάρχει και δεν μας αρέσει πρέπει να του βάζουμε λουκέτο( το ελπίζω τουλάχιστον αλλιώς αλλάζω χώρα). Η δημοσιογραφία και η πολιτική στη χώρα μας είναι βουτηγμένη ... ξέρεις που θέλω να πω. Κάθε εναλλακτική προσπάθεια ενημέρωσης είναι ευπρόσδεκτη. Αν δεν μου αρέσει, δεν μπαίνω, τόσο απλά. Αλλά όταν κάποιος το κλείνει με τσαμπουκά επειδή έτσι γουστάρει ΝΑΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Ας το σιχαίνομαι, ας μην είχα μπεί ποτέ, ας ήμουν ο πιο φανατικός. Υπάρχει σοβαρό θέμα και ΔΕΝ είναι αν μας άρεσε το τροκτικό ή όχι. Αν μείνετε εκεί παίζεται το παιχνιδι τους. Αυτά από εμένα, τελείως φιλικά χωρίς καμία διάθεση να σε θίξω ή κάποιον άλλον, νομίζω ότι έχεις λάθος τοποθέτηση. Επίσης από απορία θέλω να μου πείς από που έβγαζαν τα λεφτά, χωρίς διαφημίσεις στο site (εκτός από τις τελευταίες εβδομάδες)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.