kgkatzi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν χρειάζεται να βγάζεις τόση χολή επειδή το site σου είναι 60+ και το τροκτικό 6ο.... So true.... Επίσης το γεγονός ότι το troktiko είναι γεμάτο σκουπίδια δε μου λέει κάτι. Έστω και 1% να είναι πραγματική δημοσιογραφία, γοα αυτό το λίγο άξιζε. Δε θέλουμε κύριοι να μας ταίζετε μασημένη τροφή την οποία έχετε διηλήσει οπώς σας βολεύει. Μυαλό έχουμε και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα μόνοι μας.
insomniaK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Sooo fail... Εγώ που δεν έχω σάιτ, μπορώ να πιστεύω ακριβώς ότι και ο παρεδώσε! Μου το επιτρέπετε; Όσο για τη μασημένη τροφή, ο παρεδώσε έχει αποδείξει, μερικά μηνύματα παραπάνω το λινκ πως οι "ειδήσεις"του πρωκτικού, ήταν παρουσιασμένες πάντα με τρόπο έτσι ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει σκάνδαλο...
kgkatzi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Sooo fail... Εγώ που δεν έχω σάιτ' date=' μπορώ να πιστεύω ακριβώς ότι και ο παρεδώσε! Μου το επιτρέπετε; Όσο για τη μασημένη τροφή, ο παρεδώσε έχει αποδείξει, μερικά μηνύματα παραπάνω το λινκ πως οι "ειδήσεις"του πρωκτικού, ήταν παρουσιασμένες πάντα με τρόπο έτσι ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει σκάνδαλο...[/quote'] Εδώ κολάει η ικανότητα του καθένα μας να ξεχωρίζει την αλήθεια, την υπερβολή και το ψέμα... Αν μερικοί προτιμάνε να τους ταίζουν μασημένη τροφή είναι δικαίωμά τους και για αυτούς χρειάζεται να υπάρχει ο κάθε moderator να τους λέει αυτά που "πρέπει" να ξέρουν. Στην τελική σε όποιον δεν αρέσει το troktiko μπορεί κάλλιστα να μην μπαίνει, όπως όποιος αντίστοιχα θεωρεί το insomnia κατευθυνόμενο μπορεί να μην μπαίνει επίσης. Ή ακόμα καλύτερα μπορούμε να μπαίνουμε σε όλες τις σελίδες, να έχουμε υπόψιν μας ότι όλες είναι λίγο πολύ κατευθυνόμενες, και να χρησιμοποιούμε και λίγο το μυαλό μας.
ata1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι η συζήτηση δεν είναι αν μας αρέσει ή όχι το τροκτικό. Είναι τελείως αστείο να εντοπίζουμε εκεί το πρόβλημα. Όπως εκτός τόπου και χρόνου είναι μια τοποθέτηση ότι αφού εμένα δεν μου άρεσε δεν πάει να γίνει στάχτη. Το θέμα είναι σοβαρό και αφορά την ελευθερία λόγου που πρέπει να έχει κάθε ένας από εμάς. Μόλις βγήκε κάτι έξω από τη μάζα, κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν μπορούσε να ελεγθεί εύκολα ΕΠΡΕΠΕ να κλείσει. Προσωπικά πολλές φορές βρήκα άρθρα στο τροκτικό που με εξόργισαν, πολλές φορές πράγματα και απορίες μου ξεκαθάρισαν από εκεί μέσα. Τις περισσότερες με άφηναν αδιάφορο. Μυαλό έχω να φιλτράρω αυτά που διαβάζω, είναι κάτι που μας επισημαίνουν από το δημοτικό εξάλλου οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε. Για εμένα ήταν κάτι το διαφορετικό που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Εγώ έβλεπα κάτι μπροστά μου, μια φωτογραφία με το κινητό αποστολή και το έβλεπαν άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Χωρίς κανέναν τρόπο να το ελέγξουν, να το προλάβουν να κάνουν τα γνωστά τους κόλπα. Για αυτό έπρεπε να το κλείσουν.Γιατί το παράδειγμά του θα μπορούσε να ακολουθήσει κάτι καλύτερο, κάτι πιο προσεγμένο ίσως. Σε μια χώρα που γέννησε τη δημοκρατία είναι κρίμα να έχουμε τους δημοσιογράφους που έχουμε και κατ'επέκταση τους πολιτικούς. Όλοι πουλημένοι, γρανάζια μιας μηχανής. Για αυτό και πάντα θα στηρίζω οτιδήποτε δίνει φωνή (και) στον απλό κόσμο. Έστω και αν γράφουν και μερικοί πουλημένοι, ή μερικοί που ζούν στον κόσμο τους. Δεν χρειάζεται να συμφωνώ με όλους αλλά θέλω να ακούσω τη γνώμη τους, να δω τι είδαν, τι άκουσαν, τι αποδείξεις έχουν ή να ψάξουμε όλοι μαζί να τις βρούμε
PaNtErAz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καθρέπτες, εμετούς, σκατά και δεν ξέρω και εγώ τί! Εσείς όλοι είστε οι κατάντια της Ελλάδας.. Δείτε απλά τα γεγονότα: Ένα σιτε γιγαντώθηκε, δεν άρεσε σε πολλούς, 16 σφαίρες και λύθηκε το πρόβλημα. Και έχουμε και όλους τους άλλους εδώ να πατάνε πάνω στο πτώμα και να φωνάζουν ΖΗΤΩ... Είστε απλά ΜΑΚΑΒΡΙΟΙ!
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 στην οποία συμφώνησα ...παρεξήγησες Ok, ζητώ συγνώμη.
Evgenios1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καθρέπτες, εμετούς, σκατά και δεν ξέρω και εγώ τί! Εσείς όλοι είστε οι κατάντια της Ελλάδας.. Δείτε απλά τα γεγονότα: Ένα σιτε γιγαντώθηκε, δεν άρεσε σε πολλούς, 16 σφαίρες και λύθηκε το πρόβλημα. Και έχουμε και όλους τους άλλους εδώ να πατάνε πάνω στο πτώμα και να φωνάζουν ΖΗΤΩ... Είστε απλά ΜΑΚΑΒΡΙΟΙ! Ειναι της μοδας να κραξεις κατι το οποιο ειναι κοινος αποδεκτο, ετσι απλα για να ξεχωρισεις και να φανεις οτι εισαι "εξυπνος". Λογικα αυτο το ποστ θα το μαυρισουν στα πλην. Αλλα αυτη ειναι η αληθεια, δεν ειναι δυνατον να δηλονεις οτι ΔΕΝ διαβαζεις τρωκτικο και απο την αλλη να λες οτι οι 1/10 ειδησεις ειναι αληθης... Υπαρχει και η περιπτωση αυτοι που βγαζουν τη χλοη τους να ειναι ολοι τους ο chuck norris, να ξερουν τι ειναι ενα blog χωρις να το διαβασουν. Πραγματικα ρε παιδες, ειναι δυνατον να προσπερνατε μια τετοια δολοφονια; Μπορει στο μελλον να ειστε εσεις στη θεση του.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 δεν ειναι δυνατον να δηλονεις οτι ΔΕΝ διαβαζεις τρωκτικο και απο την αλλη να λες οτι οι 1/10 ειδησεις ειναι αληθης... Δηλαδή, για σένα η ακόλουθη πρόταση δεν βγάζει νόημα: 1/10 ειδήσεις του τρωκτικού είναι αληθείς, γι'αυτό και ΔΕΝ διαβάζω troktiko.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ...διαβλέπω ομέρ πριόνηδες... ...δεν το βρήκα με άλλον μάστερ, sorry οι πορτοκαλιές ανθίζουν και αλλού... ...τσα... πολυ trolling εσεις οι "επαναστατες" της κοινωνιας μας ρε παιδι μου ;p Mε καλυψε ο: Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε μία κουβέντα μην το κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να βγάζεις προς τα έξω τέτοια φασιστική συμπεριφορά. btw δεν το συνεχιζω γιατι στο επομενο μου ποστ βλεπω να σκανε τα εμπειρα spam copy paste απο indymedia και aristerotera και δεν ειμαστε για τετοια υπο 39C εδω περα στο φορουμ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αφου ξερασα μια δυο φορες απο το κειμενο που παρεθεσες ας πω και εγω τα δικα μου το τρωκτικο ηταν ενα μεσο 2 ταχυτητων. Α] αναρτησεις αναγνωστων [καταγγελιες, παραπονα, μαρτυριες, ευχαριστηρια μυνηματα, γνωμες] σε αυτη τη κατηγορια πολλοι χρηστες βρηκαν το δικιο τους μετα απο καταγγελιες που εκαναν μονο και μονο επειδη τα καταστηματα που τους την εφεραν, φοβηθηκαν την δημοσιευση και την απηχηση σε ενα μεγαλο αριθμο ανθρωπων λογικο ειναι να υπαρχουν και κακοπροερετοι που εστελναν ψευδης πληροφοριες και αναρτησεις . οπου εντοπιζονταν, αφαιρουνταν. και λογικο το βρισκω. Β] αποκαλυψεις των διαχειριστων για ΣΚΑΝΔΑΛΑ που σε αλλες περιπτωσεις δε θα τα μαθαιναμε η θα περναγαν στο ψιλο... το θεμα ειναι οτι οι αποκαλυψεις αυτες οδηγησαν καποια θρασυδειλα ξεφτιλισμενα οντα να σκοτωσουν ενα ατομο, επειδη τα πραγματα που εβγαζε στην φορα ενοχλουσαν διαφορα συμφεροντα! και ο Paredwse ερχεται και κατηγορει την γιγαντωση ενος μπλογκ επειδη ο κοσμος καταλαβε οτι το μπλογκ αυτο ηταν ενας τροπος πληροφορησης της σαπιλας που θαβεται απο τα κλασικα ΜΜΕ. με πλαγιο τροπο εδωσε και συγχωροχαρτι στους δολοφονους γιατι οπως μας λεει, το τρωκτικο τους οδηγησε στην πραξη της δολοφονιας. [σνιφ σνιφ] ενα μεσο πληροφορησης φιμωθηκε με τον πιο βαυνασο φασιστικο τροπο -εκτελεση- και καποιοι χαιρονται γιατι μεχρι εκει καταλαβαινουν. πληρωνε εσυ βλακα ελληνα το indy για να κανει προπαγανδα και παραπληροφορηση μεσα απο πανεπιστημιακους σερβερ. να στοχοποιει κοσμο αντιθετης ιδεολογιας και να βγαζει στην φορα προσωπικα δεδομενα ατομων που τους πηραν την ταυτοτητα μετα απο τραμπουκισμους σε πανεπιστημιακους χωρους [ασυλο οεο] συγχαρητηρια στα παιδια του τρωκτικου και ετοιμαστειτε για εκπληξεις συντομα Ποιές αποκαλύψεις βρε αφού τις περισσότερες φορές έκαναν αναδημοσιεύσεις από "διάφορες" πηγές? Δεν έχεις καταλάβει ότι το troktiko έκλεισε γιατί προφανώς ο Γκιόλιας ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που έβαζε τα κείμενα με τις "αποκαλύψεις"? Οπότε με τη δολοφονία του έμειναν πίσω όλα τα αμόρφωτα ζωά που έκανα τις υπόλοιπες ...lifestyle αναρτήσεις και όπως ξέρουμε δεν θα είχαν καμία τύχη χωρίς το support και τις "άκρες" του αφεντικού τους! Απλά πράγματα! So true.... Επίσης το γεγονός ότι το troktiko είναι γεμάτο σκουπίδια δε μου λέει κάτι. Έστω και 1% να είναι πραγματική δημοσιογραφία, γοα αυτό το λίγο άξιζε. Δε θέλουμε κύριοι να μας ταίζετε μασημένη τροφή την οποία έχετε διηλήσει οπώς σας βολεύει. Μυαλό έχουμε και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα μόνοι μας. Μάλλον πρέπει να αναλύσουμε πρώτα τι είναι η δημοσιογραφία και ποιες είναι οι αρχές ενός δημοσιογράφου πριν πάμε στα υπόλοιπα... Καθρέπτες, εμετούς, σκατά και δεν ξέρω και εγώ τί! Εσείς όλοι είστε οι κατάντια της Ελλάδας.. Δείτε απλά τα γεγονότα: Ένα σιτε γιγαντώθηκε, δεν άρεσε σε πολλούς, 16 σφαίρες και λύθηκε το πρόβλημα. Και έχουμε και όλους τους άλλους εδώ να πατάνε πάνω στο πτώμα και να φωνάζουν ΖΗΤΩ... Είστε απλά ΜΑΚΑΒΡΙΟΙ! Το site που γιγαντώθηκε, μπορούσε να καταστρέψει άλλες ζωές και υπολήψεις επειδή ο κάθε ανώνυμος πικραμένος, το έπαιζε "ρεπόρτερ" & "αφεντικό" του στυλ "θα δεις τι θα σου κάνω, θα το στείλω στο troktiko"! Αν ήταν μάγκες ας έβαζαν την υπογραφή τους από κάτω ή αν ήταν μάγκες οι διαχειριστές ας άφηναν ανοιχτά τα σχόλια για να υπάρχει και η διαφορετική άποψη! Και σιγά τις διορθώσεις που έκαναν για τις πατάτες που δημοσίευαν κατά καιρούς! Εκτός αν θεωρείτε πως αλλάζοντας σελίδα οι αναρτήσεις ...τις ξεχνούσαμε! Και τέλος αν νομίζεις πως δολοφονήθηκε επειδή απλά είχε το troktiko ...κάνεις μεγάλο λάθος και παραείσαι ...αθώος!
ksaplostra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για πες μας γιατι δολοφονήθηκε; Και ήταν οντως άσχετο με το τρωκτικό; Αλλα τι να πεις...Εδω ο αλλος έγραψε ενα κατεβατό 4 χιλιόμετρα κι εσυ κράτησες 2 προτάσεις...απο την αλλη έκαστος στο είδος του. Και να ξαναλέω ολοι μένετε στο αν ηταν καλό ή κακό το τρωκτικό και παραβλέπετε ολα τα υπόλοιπα,οποία κατάντια.
ata1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γιατί εγώ εδώ δεν μπορώ να σου ρίξω λάσπη billdanos? Άρα ενοχλούσε ότι το τροκτικό είχε και κοινό. Τα προβλήματα που διατυπώνετε πολλές αφορές αφορούν όλο το internet
ksaplostra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γιατί εγώ εδώ δεν μπορώ να σου ρίξω λάσπη billdanos? Άρα ενοχλούσε ότι το τροκτικό είχε και κοινό Οχι ρε τα κανάλια με τις πάντα ανώνυμες υψηλα ιστάμενες πηγες δεν λασπολογούν!! Αλλα αν εισαι καθυστερημένος στον εγκέφαλο και ετσι απλα εχεις μια εμπάθεια γιατι ειναι τρεντι,κοιτάς μονο οτι σου λένε,με αποτέλεσμα να μην βλέπεις την τύφλα σου!
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέσα στα πράγματα ε μορφωμένε μπλιντάνε? Ξέρεις ακριβώς πως λειτουργούσε το τροκτικό και ποιοι δημοσιεύαν τα σοβαρά και ποιοι για τα καυτά βράδυα τις Μις Σαμπάνια 2010 έτσι? Από που προκύπτει όλη αυτή η σιγουριά σου? Πες μας σε παρακαλώ να μορφωθούμε και εμείς. Να μας μείνει και κάτι από όλη αυτήν την ιστορία.
PeterHeppner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ...σε κάθε περίπτωση ήταν μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης...μια δολοφονία (αυτή του Σωκράτη Γκιόλια) οδήγησε στο να φιμωθεί μια φωνή Κάθεστε και συζητάτε για το αν το Τρωκτικό ηταν καλό ή οχι αντι να κατακρίνεται αυτη την άκρως φασιστική ενέργεια. quoted for importance, go on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.