Teaser Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εγώ είμαι από αυτούς που λυπήθηκαν που έκλεισε το Τρωκτικό. Κυρίως επειδή έκλεισε λόγω δολοφονίας και όχι από άλλο λόγο. Πχ νομικό (που κατά τη γνώμη μου πρέπει τα πάντα να ελέγχονται και αν δεν τηρούν τους νόμους να κλείνουν) Η δολοφονία είναι φρικιαστική, το να λες "χαίρομαι που έκλεισε το πρωκτικό" ενώ ξέρεις ότι η αιτία είναι η δολοφονία του ιδιοκτήτη σε καθιστά παρανοικό και αναίσθητο. Σκεφτείτε μόνο ποιους είχε αντιπάλους το παλικάρι. Δολοφόνους, ισχυρούς, εκτελεστές. Δεν τους έφτασαν 13 σφαίρες, πήγαν και από κοντά με άλλες 3 στο κεφάλι παρουσία της εγγύου γυναίκας του. Ο δημοσιογράφος έπρεπε να πεθάνει οπωσδήποτε. Αυτό και μόνο δικαιώνει τις προσπάθειες του.
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ορισμένοι πρέπει να μαζευτούνε, γιατί εκτίθοντε ανεπανόρθωτα με αυτά που τους ξεφεύγουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 [...]Είχα πρόβλημα με μεγάλη εταιρεία τηλεπωλήσεων (pixmania) για εφαρμογή εγγύησης,με γράφανε στα παπάρια τους επί μέρες (e-mail,κόντρα e-mail,αναρτήσεις σε sites τεχνολογικής υφής -και εδώ,τηλέφωνα κλπ στα κεντρικά + στο Ελληνικό υποκατάστημά τους χωρίς αποτέλεσμα) και έφτασε μια ανάρτηση/κράξιμο στη σελίδα του τροκτικού για να έρθουν σε επαφή μαζί μου και να λυθεί το πρόβλημά μου άμεσα. Έστρωσε το δρόμο,θα ακολουθήσουν κι άλλοι. [...] Συγχαρητήρια για την πολιτική και ηθική νομιμοποίηση των νταβατζήδων και των μπράβων. αφου ξερασα μια δυο φορες απο το κειμενο που παρεθεσες [...] Πρόσεχε την αφυδάτωση, μέρες που'ναι. το τρωκτικο ηταν ενα μεσο 2 ταχυτητων.Α] αναρτησεις αναγνωστων [καταγγελιες, παραπονα, μαρτυριες, ευχαριστηρια μυνηματα, γνωμες] σε αυτη τη κατηγορια πολλοι χρηστες βρηκαν το δικιο τους μετα απο καταγγελιες που εκαναν μονο και μονο επειδη τα καταστηματα που τους την εφεραν, φοβηθηκαν την δημοσιευση και την απηχηση σε ενα μεγαλο αριθμο ανθρωπων λογικο ειναι να υπαρχουν και κακοπροερετοι που εστελναν ψευδης πληροφοριες και αναρτησεις . οπου εντοπιζονταν, αφαιρουνταν. και λογικο το βρισκω. Το θέμα δύνασαι να αντιληφθείς ποιό είναι; Ότι αν γουστάρω να σε λοιδωρήσω ανώνυμα και ανέξοδα, ανεβάζω για σένα μια "καταγγελία". Χωρίς έλεγχο και χωρίς αιδώ, το proktiko ανέβαζε ό,τι του έστελναν, αδιαφορώντας για τη λάσπη και τα τούβλα που πέταγε ένθεν κι ένθεν. Β] αποκαλυψεις των διαχειριστων για ΣΚΑΝΔΑΛΑ που σε αλλες περιπτωσεις δε θα τα μαθαιναμε η θα περναγαν στο ψιλο... Άσε, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τι είδους "σκάνδαλα" αποκάλυπταν. Κάνε έναν κόπο να το διαβάσεις.
traganeus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν χρειάζεται να βγάζεις τόση χολή επειδή το site σου είναι 60+ και το τροκτικό 6ο....
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Σκεφτείτε μόνο ποιους είχε αντιπάλους το παλικάρι. Δολοφόνους, ισχυρούς, εκτελεστές. Δεν τους έφτασαν 13 σφαίρες, πήγαν και από κοντά με άλλες 3 στο κεφάλι παρουσία της εγγύου γυναίκας του. Ο δημοσιογράφος έπρεπε να πεθάνει οπωσδήποτε. Αυτό και μόνο δικαιώνει τις προσπάθειες του. Δολοφονοι σιγουρα αλλα ποτε δεν θα μαθουμε το γιατι...Χωρις να θελω να θιξω την μνημη κανενος δεν ξερουμε τι σχεσεις ειχαν με το θυμα.Δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι καθαροι. Μακης ακουει ???? Μερικοι ειναι πιο πουλημενοι απο τους χειροτερους πολιτικους.
Teaser Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Το θέμα δύνασαι να αντιληφθείς ποιό είναι; Ότι αν γουστάρω να σε λοιδωρήσω ανώνυμα και ανέξοδα, ανεβάζω για σένα μια "καταγγελία". Χωρίς έλεγχο και χωρίς αιδώ, το proktiko ανέβαζε ό,τι του έστελναν, αδιαφορώντας για τη λάσπη και τα τούβλα που πέταγε ένθεν κι ένθεν. Αυτό είναι βέβαια ένα αρνητικό του internet και των blogs αλλά μήπως κατακρίνουμε το troktiko επειδή έτυχε να το διαβάζουν πολλοί; Για το ότιναναιblog.blogspot.com δεν ακούστηκε τίποτα...παρόλο που μπορεί να κάνει τα ίδια και χειρότερα. Δεν είμαι υπερ της τόσης ελευθερίας/ασυδοσίας αλλά αν πρέπει να υπάρξει "έλεγχος" να γίνει παντού. Και στο indymedia, και στο troktiko και στο Insomnia! Εκτός και αν πιστεύεις ότι όλα όσα λέμε στο insomnia και όλες οι καταγγελίες είναι τσεκαρισμένες. Η διαφορά είναι ότι όλοι μισούν την ανωνυμία και την ανεξέλεγκτη λασπολογία του troktikou επειδή είχε τεράστια επισκεψιμότητα γιατί κατα τα άλλα το internet βριθει ανωνυμίας, κουτσομπολιού και αναξιοπιστίας. Συμφωνώ ότι κανένας δεν πρέπει να είναι ανώνυμος για να γράφει ότι θέλει ατιμώρητα. Αυτό όμως θα πρέπει να εφαρμοστεί παντού και όχι μόνο στα sites υψηλής επισκεψιμότητας.
kelepourian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν χρειάζεται να βγάζεις τόση χολή επειδή το site σου είναι 60+ και το τροκτικό 6ο....Eπίτηδες το κανει για να μην στοχοποιηθειΓια αυτο πηγαινει και με τα νερα της @@sos@@.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 .Συμφωνώ ότι κανένας δεν πρέπει να είναι ανώνυμος για να γράφει ότι θέλει ατιμώρητα. Αυτό όμως θα πρέπει να εφαρμοστεί παντού και όχι μόνο στα sites υψηλής επισκεψιμότητας. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν απλά επικρατούσε το consensus ότι οι ανώνυμες/ανυπόγραφες απόψεις δεν μπορούν να θεωρηθούν δημοσιογραφία, ούτε αξιόπιστες πληροφορίες. Οπότε αν κάποιος έλεγε... "ναι αλλά το γράφει στο troktiko" και έπαιρνε σταθερή απάντηση "ποιος χέστηκε για τις ουρανοκατέβατες μπούρδες του troktikou", να μην είχαμε αυτόματα την αντίδραση το "ουουου φιμώνουν το troktiko!!!1111".
evolgen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αυτό που έκανε το troktiko μπορούσε να το κάνει το οποιοδήποτε blog. Π.χ. αν εγώ αύριο ανοίξω το ma8etinali8eia.blogspot.com και αρχίσω να κουτσομπολεύω επωνύμως την πρώην μου, τον εργοδότη μου κτλ κτλ, το ίδιο αποτέλεσμα θα υπάρχει. Και αυτοί θα γίνουν ρεζίλι σε μέγεθος ανάλογο της επισκεψιμότητας που θα τύχω και εγώ θα την γλιτώσω, εφόσον δε θα έχω δηλώσει το όνομά μου και θα γράφω σε net cafe με proxy του Ουζβεκιστάν. Αυτό είναι ένα από τα αρνητικά των blogs, ok. Το θέμα είναι πως η ανωνυμία προφυλάσσει άτομα, τα οποία εκθέτουν απόψεις επικίνδυνες για τους βολεμένους. Π.χ. αν γράψω εγώ επωνύμως ότι χθες το βράδυ στην τάδε γωνία είδα τον τάδε πολιτικό να αγοράζει κοπελίτσες και είναι αλήθεια, τότε σε ουκ ολίγες μέρες θα βρεθώ τσιμεντωμένος στο λιμάνι. Όπως οι κουκούλες προστατεύουν τους σωστούς διαδηλωτές ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ -απεχθάνομαι τους τραμπούκους-μπαχαλάκηδες-εγκάθετους-, έτσι και η ανωνυμία προστατεύει την ελευθερία του λόγου στα blogs.
kelepourian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Κύριε, η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή, την σην αισθομένη θεότητα, μυροφόρου αναλαβούσα τάξιν, οδυρομένη, μύρα σοι προ του ενταφιασμού κομίζει
nikolaos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 επισημη αντιδραση της εκκλησιας εχουμε;;;;;;;;;;;;;:lol:
Teaser Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 επισημη αντιδραση της εκκλησιας εχουμε;;;;;;;;;;;;;:lol: αφορισμός
opera Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 το τρωκτικό είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας έτσι και εξηγείται το χάλι της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα, αν δεν θέλουμε τρωκτικά καλό είναι να κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας. θα το ξαναπώ ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε (όχι με την έννοια που το είπε ο άλλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.