Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάνω που χάρηκα με τον τίτλο, είδα ότι είναι ξανά online και ξενέρωσα τη ζωή μου... :-(

Δημοσ.

Παντως η μιζερια δεν εχει οριο. Το "μεγαλυτερο" blogspot της χωρας και ακομη κρεμεται απο τα @@ του google.

Δεν μπορει ρε παιδακι μου να παρει ενα ονομα, να στησει κι ενα blog δικο του να παει στο διαολο; (στην κυριολεξια) :-)

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι πως ο λόγος που θα κλείσει, αν κλείσει, δεν θα είναι λόγο των μαλακιών που γράφει, αλλά λόγο μερικών σοβαρών θεμάτων που πιάνει μερικές φορές.

Για εμένα δεν πρέπει να κλείσει. Βλέπουμε πολύ χειρότερα στην Ελληνική t.v.

Γενικά θεωρώ πως δεν λειτουργεί σωστά (το θεωρώ ...) και δεν το χρησιμοποιώ. Βλέπω όμως ότι πάρα πολύ κόσμος το χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Είναι δυνατών να είστε υπέρ της λογοκρισίας.:mad:

Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που προσπαθούν να το κλείσουν.

Προσωπικά είναι λίγες οι φορές που έχω μπει στο τρωκτικό και αν κλείνανε από δικά τους προβλήματα δεν θα με ένοιαζε και πολύ.

Αλλά εδώ μιλάμε για καθαρή λογοκρισία.

Όσο λιγότεροι είναι αυτοί που προσπαθούν να μας ξυπνήσουν τόσο περισσότερο θα κοιμόμαστε όρθιοι.

Φιλικά πάντα!

Δημοσ.

ocSe7en στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι πως αν περιμένεις να "σε ξυπνήσει" το τροκτικό, κοιμάσαι σίγουρα.

Κακή η λογοκρισία, κακή η παπαρολογία, κακή και η λασπολογία όμως.

Στην παπαρολογία έχουμε όλοι δικαίωμα, η ελληνική tv όπως αναφέρει και ο firewalker απολαμβάνει αυτό το προνόμιο 24/7.

Η απρόσωπη λασπολογία όμως δεν είναι δικαίωμα κανενός, και εκεί κάποιος θα πρέπει να επέμβει επιτέλους.

Δημοσ.

Πόσες φορές ήταν να κλείσει το troktiko αλλά τελικά σώθηκε τελευταία στιγμή; Αποκλείεται να μην παίζουν συμφέροντα πίσω του, ειδάλλως θα είχε κλείσει εδώ και καιρό.

Δημοσ.

Λείπαμε πραγματικά που βλέπετε έτσι την όλη κατάσταση.

Κι αν θέλετε να βλέπετε στο troktiko σαν μέσο λασπολογίας τότε όχι απλά κοιμάστε αλλά και δεν θέλετε να ξυπνήσετε.

Η στόχοι κατακτούνται αργά και σταθερά. Δηλ. κάθε μέρα μας αφαιρούν και κάτι κι εμείς τους λέμε ευχαριστώ από πάνω!

Και όταν πρόκειται για ένα δημοφιλή blog (άσχετα αν εσάς δεν σας αρέσει), τότε το χτύπημα στην ελευθερία του λόγου είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Την ίδια στιγμή λατρεύω και σιχαίνομαι το τροκτικό.

Το λατρεύω όταν ξεσκεπάζει κουκουλωμένα θέματα και δίνει βήμα λόγου σε όλους τους απλούς πολίτες.

Το σιχαίνομαι όταν γράφει αερολογίες (ποια είναι αυτή που φορά τέτοια παπούτσια; ΤΣΑ! ) και αναδημοσιεύει hoaxes και μηνύματα από ελληνάρες χωρίς καμία διασταύρωση.

Δεν θέλω να κλείσει (η λογοκρισία είναι χειρότερη απο τη λασπολογία) αλλά επίσης απεχθάνομαι να φωνάζει χωρίς να δίνει τα στοιχεία. Αν έχεις στοιχεία πες τα, μην το παίζεις Μάκης που είσαι όλο απειλές. Σήμερα μου θυμίζει τον Χλαπάτσα στη σειρα "Της Ελλάδος τα παιδια" που όλη την ώρα φώναζε "θα σας δείξω εγω!"

Δημοσ.

Μωρέ εντάξει με έχει σώσει τόσες φορές μέσα στην τάξη λόγω της συνεχούς ροής ειδήσεων του, αλλά εκτός απο αερολογίες δεν κάνει και ΤΙΣ αποκαλύψεις όπως ισχυρίζεται. Για να περνάει η ώρα καλό είναι.

Δημοσ.

Τι λέτε ωρέ; Το troktiko είναι must! Υπάρχει λόγος που δεν αγoράζουν δικό τους χώρο και domain name και λίγο πολύ όλοι τον γνωρίζουμε ;)

Δημοσ.
ocSe7en στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι πως αν περιμένεις να "σε ξυπνήσει" το τροκτικό, κοιμάσαι σίγουρα.

Κακή η λογοκρισία, κακή η παπαρολογία, κακή και η λασπολογία όμως.

Στην παπαρολογία έχουμε όλοι δικαίωμα, η ελληνική tv όπως αναφέρει και ο firewalker απολαμβάνει αυτό το προνόμιο 24/7.

Η απρόσωπη λασπολογία όμως δεν είναι δικαίωμα κανενός, και εκεί κάποιος θα πρέπει να επέμβει επιτέλους.

Πολυ σωστος ο Liopyr.

Στην Μ.Βρεττανια υπερμαχονται του ελευθερου λογου και μισουν την λογοκρισια.Λιγες χωρες θα δεις που να εχουν δωσει βημα σε τοσες διαφορετικες αποψεις και ιδεες και η ελευθερια και ανεξαρτησια του τυπου ειναι κατι παραπανω απο σεβαστη.

Απο την αλλη ομως προστατευεται και η τιμη και η υποληψη του πολιτη.Αν καποιος δημοσιογραφος βγαλει ειδηση μπακαλικα και σπιλωσει η συκοφαντησει,η εκθεσει καποιον χωρις στοιχεια,εχει τελειωσει και οι ποινες ειναι εξοντωτικες.

Δημοσ.
Τι λέτε ωρέ; Το troktiko είναι must! Υπάρχει λόγος που δεν αγoράζουν δικό τους χώρο και domain name και λίγο πολύ όλοι τον γνωρίζουμε ;)

Εγω δεν γνωριζω τον λογο αυτο. Θα ηθελες να μας πεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...