Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γνωριζω φιλε μου , απλα πως γινεται να υπαρχει μια απαντηση ή και περισσοτερες πανω σε κατι που δεν ποσταριστικε αρχικα μονο του...ποτε το διαβασαν οι αλλοι και απαντησαν κιολας?βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα...

Ε, δεν είναι και προϊόν βαθύτατης σκέψης οι ειδήσεις και τα replies του συγκεκριμένου blog, το παράξενο θα ήταν να αργούσαν τα replies...

Eσύ να μη το εμπιστεύεσαι, ότι σε απασχολεί ρώτα το εδώ, κυκλοφορεί ένας τύπος με γκιγκεροαβατάρ που έχει πάντα δίκιο!

:P

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι τοσο προφανες το δουλεμα που κανει αυτο το μπλογκ προς τον κοσμο...αρχικα νομιζα οτι ηταν κατι διαφορετικο αλλα...το κακο ειναι οτι οπου εκφραζω αρνητικη,δικαιολογημενα παντα,αποψη για το μπλογκ αυτο,ολοι πεφτουν να με φανε...για να μην σχολιασω το:

76615098.jpg

εχει χασει καθε μετρο πια...τι να πω...βοηθεια μας...

Δημοσ.
ειναι τοσο προφανες το δουλεμα που κανει αυτο το μπλογκ προς τον κοσμο...αρχικα νομιζα οτι ηταν κατι διαφορετικο αλλα...το κακο ειναι οτι οπου εκφραζω αρνητικη,δικαιολογημενα παντα,αποψη για το μπλογκ αυτο,...

Νικο αφού έχεις κριτική σκέψη, μπορεις να επιλέξεις ποιο blog θα διαβασεις και ποιο όχι. Γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου;

Δημοσ.
Νικο αφού έχεις κριτική σκέψη, μπορεις να επιλέξεις ποιο blog θα διαβάσεις και ποιο όχι. Γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου;

καλημέρα φίλε μου! δεν μπορώ να λέω πια ότι δεν θα χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν και για τίποτα , αν και ποτέ δεν το είπα , και να πορεύομαι με τ' ότι εγώ ''έχω κριτική σκέψη''' (δεν ξέρω αν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα )...δεν γίνεται μπλογκ σαν το τρωκτικό να προκαλούν συναισθήματα , σκέψεις ακόμα και τύψεις , χειραγωγώντας τον κόσμο...γίνεται από μέρους τους κατάχρηση της ελευθερίας του λόγου και της ανωνυμίας; που τους παρέχει το διαδίκτυο μιας ανωνυμίας που περιορίζεται μόνο προς τον απλό κόσμο αφού είναι πασιφανές ότι γνωρίζονται με κάθε διαπλεκόμενο πρόσωπο σε αυτή την χώρα...πως γίνεται να γνωστοποιείς την ταυτότητα σου προς αυτόν που καταγγέλλεις και όχι προς αυτούς που απευθύνεσαι , δεν το καταλαβαίνω...το κακό είναι ότι η γνώμη τους έχει τέτοια βαρύτητα πια που τρωκτικό = εγκυρότητα … δυστυχώς η ενημέρωση στην Ελλάδα είναι σπάνιο φαινόμενο και ειδήσεις που αφορούν την χώρα μου προτιμώ να τις μαθαίνω από αλλοδαπές πηγές ... και πάλι βοήθεια σας ...

Δημοσ.

Τα βλέπεις πολύ λάθος τα πράματα. Η αλήθεια είναι απλή, όσο υπάρχουν ζωα θα υπάρχουν τρωκτικα και indymedia.

Δεν φταίνε τα μέσα, φταίνε τα ζωα. Άρα δεν θα αλλάξει τίποτα κλείνοντας ή ανοίγοντας άλλα μέσα. Όταν ο άλλος βλέπει μια είδηση ανυπόστατη και την πιστεύει ατόφια, είναι το ίδιο βλάκας και στην καθημερινή ζωή του...τώρα θα αλλάξει νομίζεις? ΑΠο ενα κλείσιμο του μπλόγκ?

Το θέμα είναι να λες ότι θέλεις χωρίς να θίγεις ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς αποδείξεις. Να την χέσω την ελευθερία λόγου αν βγαίνεις και λες οτι ο Θεοδωράκης πχ είναι απατεώνας και απλά βάζεις απο κάτω ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ και ούτε αποδείξεις, ούτε ονόματα ούτε τίποτα.

Αν αναρτούνε κατηγορίες προς συγκεκριμένα πρόσωπα πρέπει να έχει υπογραφή. Αλλιώς γράψτε οτι θέλετε. Ή τουλαχιστον μην βάζετε ονόματα, πχ αυτο που κάνουν πολλές φορες:

"γνωστος βουλευτής της Β Αθηνων που του αρεσουν οι νεαρες πιαστηκε σε ροζ σκανδαλο". Εμμέσως αλλά χωρίς ονόματα.

Και μην ξεχνάτε, κανείς δεν είναι δημοσιογράφος ή ρεπορτερ εκει μεσα. Ενα μάτσο βλάκες είναι που αποφασίζουν ποιες ειδήσεις θα μπούν και ποιές όχι. Μη τους δίνουμε εξουσία απο το πουθενά.

Υ.Γ Διαβάζω καθημερινά τρωκτικο και μου αρεσει. Βλέπω τις σκατένιες απόψεις του καθενα και του πως σκέφτεται. Πχ οταν ΔΥ βγαίνουν ανωνυμα και καταγγελουν το πως γινονται οι μίζες και πως κλεβει ο διευθυντης, αυτα δεν θα τα μαθαινα ποτε αν δεν υπηρχε η ανωνυμια. Αλλα οχι να αναφέρεις επώνυμα.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω οπως το πανε ειναι για κλεισιμο το μπλογκ. Αποχαιρετιστηρια μυνηματα εχει συνεχεια. Χεστες.

Δημοσ.
Απο οτι καταλαβαινω οπως το πανε ειναι για κλεισιμο το μπλογκ. Αποχαιρετιστηρια μυνηματα εχει συνεχεια. Χεστες.

Ναι ρε το κλείνουν κατα 99%.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αφού η Αστυνομία πήρε του υπολογιστές του Γκιόλια... Ξέρουν κατά 99% ποιοι είναι οι υπόλοιποι με στοιχεία. Οπότε λογικά θα μπορούν να γίνουν επώνυμες μηνύσεις.

Ίσως σημαίνει και πως troktiko==Γκιόλιας.

Δημοσ.
Αφού η Αστυνομία πήρε του υπολογιστές του Γκιόλια... Ξέρουν κατά 99% ποιοι είναι οι υπόλοιποι με στοιχεία. Οπότε λογικά θα μπορούν να γίνουν επώνυμες μηνύσεις.

Ναι ακριβώς αυτό είναι το θέμα τώρα.... δεν νομίζω να γίνουν μηνύσεις.....

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλα μπλόγκς, λογικό το βρίσκω που έκλεισαν.

1) Φοβούνται

2) Άμα το είχε ο Σωκράτης, πως να το διατηρήσουν, ίσως ανοίξουν άλλο οι υπόλοιποι

3) Διαμαρτυρία.

Πάντως άμα ήταν η σέχτα, που είναι η προκήρυξη; Εμένα εκτέλεση λόγο συμφερόντων μου μυρίζει τελικά.

Δημοσ.
Για ποιό θέμα είχαν αντιπαράθεση τροκτικό και indymedia?

Για το ποιοι είναι ποιο βλάκες.

Έρχεται και η σειρά των indy όμως...

Δημοσ.

Πείτε ρε παιδιά άλλα ανάλογου θέματος blogs όσοι προτιμάτε άλλα για θέματα αντίστοιχα με αυτά που έβαζε το troktiko. Πάντως πιστεύω θα αργήσει πολύ, αν ξαναυπάρξει blog με τέτοια απήχηση.

Έκλεισε λογικά, έχει ανάρτηση με τίτλο "τελευταία ανάρτηση του τροκτικού". Ελπίζω μόνο μη φάει πούλημα και την κάνει μπαχάμες όποιος το έχει τώρα. Θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα..

Δημοσ.

Πιστεύω οτι αρχηγός ήταν ο Γκιόλιας και είχε καμια 20αριά παλικάρια για βοήθεια. Τα σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις τις έκανε αυτός απο δικές του πληροφορίες που είχε ή και 2-3 στενών συνεργατών. Οι υπόλοιποι πιστεύω οτι ήταν περισσότερο για τις "άσχετες" δημοσιεύσεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...