Praetorianos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πιστευω οτι μπερδευομαστε λιγο (εγω τουλαχιστον που δεν ξερω), στο τι σημαινει εκπροσωπηση απο δικηγορο. Και εξηγουμαι, διοτι δεν ξερω (και προσωπικα δε θα 'θελα ποτε να μαθω )Οταν θελω να με εκπροσωπει καποιος δικηγορος, υποαγραφω καποιο χαρτι, καποιο συμβολαιο με αυτον ή απλα παιρνω ενα τηλεφωνο, ρωταω, μου λεει, "ναι μωρε ενταξει τα παντα ολα εγω" αλλα στο προφορικο; Ειναι υποχρεωτικο δηλαδη, ωστε να ειμαστε και οι δυο κατωχυρωμενοι σε πολλα επιπεδα, το να υπαρχξει καποιο εγγραφο; Η ολα γινονται δια του προφορικου; Κοίτα επειδή το ψιλοεξάντλησα το θέμα θα σου πω τι κατάλαβα εγώ κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο παρεδώσε. Όλα γίνονται στο προφορικό, δηλαδή όντως ας πούμε εκτός από την δήλωση του τρωκτικό στο τρίτο site δεν είδα κάποιο συμβόλαιο να ξέρω ότι ο τάδε είναι δικηγόρος τους. Μπορεί και να ψεύδονται. Αυτό που κατάλαβα από την συνομιλία μου με τον άλλο δικηγόρο είναι ότι και οι δύο (και ο δικός μου και ο πάρεδωσε) έχουν δίκιο. Αυτά τα πράγματα μόνο στη δικηγορία γίνονται Και εξηγούμαι: Ναι μεν με το γράμμα του νόμου μπορώ όντως αν θέλω να κινηθώ εναντίον του πελάτη του δικηγόρου Χ ακόμα κι αν δεν τον ξέρω, αλλά λόγω του κώδικα δεοντολογίας (?!) των δικηγόρων προφανώς και δεν θα δώσουν τον πελάτη τους, θα συμβεί αυτό που ειπώθηκε, θα πετάξουν το εξώδικο όπως είναι στα σκουπίδια. Ο δικηγόρος δηλαδή που ρώτησα μου απάντησε τι λέει η θεωρία και όχι τι ακολουθείται στην πράξη και μιας και είμαι άσχετος από αυτά, εγώ πίστευα ότι γίνεται και στην πραγματικότητα. Μετά πάντως από τις (σωστές εννοείται) παρατηρήσεις του paredwse ελπίζω κι εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ μου
Morticia Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πάντως από όπου περνάει το ΔΝΤ ξεκινάνε τέτοιες "πολιτικές"
noname2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Κοίτα επειδή το ψιλοεξάντλησα το θέμα θα σου πω τι κατάλαβα εγώ κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο παρεδώσε. Όλα γίνονται στο προφορικό, δηλαδή όντως ας πούμε εκτός από την δήλωση του τρωκτικό στο τρίτο site δεν είδα κάποιο συμβόλαιο να ξέρω ότι ο τάδε είναι δικηγόρος τους. Μπορεί και να ψεύδονται. Αυτό που κατάλαβα από την συνομιλία μου με τον άλλο δικηγόρο είναι ότι και οι δύο (και ο δικός μου και ο πάρεδωσε) έχουν δίκιο. Αυτά τα πράγματα μόνο στη δικηγορία γίνονται Και εξηγούμαι: Ναι μεν με το γράμμα του νόμου μπορώ όντως αν θέλω να κινηθώ εναντίον του πελάτη του δικηγόρου Χ ακόμα κι αν δεν τον ξέρω, αλλά λόγω του κώδικα δεοντολογίας (?!) των δικηγόρων προφανώς και δεν θα δώσουν τον πελάτη τους, θα συμβεί αυτό που ειπώθηκε, θα πετάξουν το εξώδικο όπως είναι στα σκουπίδια. Ο δικηγόρος δηλαδή που ρώτησα μου απάντησε τι λέει η θεωρία και όχι τι ακολουθείται στην πράξη και μιας και είμαι άσχετος από αυτά, εγώ πίστευα ότι γίνεται και στην πραγματικότητα. Μετά πάντως από τις (σωστές εννοείται) παρατηρήσεις του paredwse ελπίζω κι εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ μου Μασωνείες,αδερφέ μου,μασωνείες.
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μετά πάντως από τις (σωστές εννοείται) παρατηρήσεις του paredwse ελπίζω κι εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ μου Χο, οπότε να γιατί χρειάζεται είτε ονοματάκι είτε λουκετάκι. Γιατί ακόμα και νομικά δεν παίζει να ξεπλυθείς, πόσο μάλλον στη συνείδηση του ζώου-αναγνώστη.
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Χο, οπότε να γιατί χρειάζεται είτε ονοματάκι είτε λουκετάκι.Γιατί ακόμα και νομικά δεν παίζει να ξεπλυθείς, πόσο μάλλον στη συνείδηση του ζώου-αναγνώστη. Μπα, δήλωσα και πριν κάτι σελίδες ότι μεταξύ α) της ανωνυμίας και β) το να στηρίζω την ενημέρωση μου στο δίδυμο Τρέμη-Πρετεντέρη, προτιμώ το πρώτο. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά κι έτσ' Τώρα μπορεί στο μέλλον να αλλάξω γνώμη αν δω ότι γίνεται κατάχρηση και μετατραπεί το blogging σε ένα απέραντο κουτσομπολοχανίο (όταν δηλαδή και η τελευταία κυράτσα μάθει να χειρίζεται το blogspot). Προς το παρόν όμως τα οφέλη από τις αποκαλύψεις (ΟΧΙ του troktiko, των άλλων που εμπιστεύομαι ακόμα) και την ελεύθερη αρθρογραφία είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από τις όποιες λασπολογίες έχουν ειπωθεί. Οπότε σαν γνήσιο τέκνο της ψυχρής απάνθρωπης τεχνοκρατικής αντίληψης όσο όφελος > κόστους, αγαπάμε ανωνυμία.
Nomedor Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πάντως διαβάζω τρελά βάσιμες απόψεις τύπου. πχ Καλά κάνουν και το κλείνουν γιατί ρίχνει το επίπεδο και ξεκατινιάζεται. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το κλείσιμο επειδή είναι χαμηλής ποιότητας ένα site. Άμα παρανομεί τότε αλλάζει το θέμα. Αλλά και πάλι στην προκειμένη περίπτωση ποιος θίχτηκε;
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μετά όταν θα κλείσουν κάτι άλλο, θα βγούν να μιλάνε για φασισμό κ λογοκρισία. Το οτι δε μας αρέσει κάτι δε δικαιολογεί την άποψη της φίμωσης. Συμφωνώ πως το συγκεκριμένο είναι e-κατίνα και αναξιόπιστο αλλά δε σημαίνει οτι είναι σωστό να κλείσει. Οι περισσότεροι ακούγεστε σαν αρτηριοσκληρωτικοί κωλόγεροι που τους πάτησαν τον κάλο στη λαϊκή.
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μετά όταν θα κλείσουν κάτι άλλο, θα βγούν να μιλάνε για φασισμό κ λογοκρισία. Το οτι δε μας αρέσει κάτι δε δικαιολογεί την άποψη της φίμωσης. Συμφωνώ πως το συγκεκριμένο είναι e-κατίνα και αναξιόπιστο αλλά δε σημαίνει οτι είναι σωστό να κλείσει. Οι περισσότεροι ακούγεστε σαν αρτηριοσκληρωτικοί κωλόγεροι που τους πάτησαν τον κάλο στη λαϊκή. Ε οχι και οι περισσοτεροι... αν γυρισεις πισω τις σελιδες θα δεις ελαχιστους που να ζητανε το κλεισιμο (και καποιοι μαλιστα εχουν και πολυ καλες δικαιολογιες), προσωπικες αποψεις ειναι, το οτι ζητα καποιος να κλεισει ενα μπλογκ δε σημαινει οτι θα γινει κιολας, αλλα αφου θελουμε ελευθερια στα μπλογκ, πρεπει να δεχτουμε και την ελευθερια του απεναντι να ζητα να φυγει το μπλογκ
Evgenios1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πλεον δεν υπαρχει ουτε μια ειδηση της προκοπης. Μου φαινεται οτι τα καταφεραν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν δεν υπάρχει <<είδηση της προκοπής>>, αλλά εφόσον υπάρχει.. κοινοκτημοσύνη στο συγκεκριμένο blog θα ήταν απίθανο να μην αναρτώνται μαλακίες. Αλλιώς, λογοκρισία..
nikolaos13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 καποια πραγματα μ'εχουν βαλει σε σκεψεις...οπως αυτο εδω: αυτοι οι διαλογοι που λαμβανουν χωρα?
pournaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εικοσιτεσσερις σελιδες, δεν ειδες τις αποψεις μας, προς τι παλι η ερωτηση; Τι διαφορετικο θα ακουσεις; Και τι σχεση εχει κατι το οποιο δεν ειναι ειδηση, αλλα ξεκιναει με το "Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ..."
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αυτοι οι διαλογοι που λαμβανουν χωρα? Στην χώρα που τους αξίζει... Τι εννοείς, δε γνωρίζεις πώς να κάνεις reply σε ένα blog;
nikolaos13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 καλησπέρα φίλε pournaras.μην πέσεις να με φας...μια ερώτηση έκανα...αν θες μου απαντάς αν όχι αστην να πέσει κάτω...έστω...δεν έχει να κάνει με το αν είναι είδηση ή όχι αλλά με το ποστάρισα ''διαλόγων'' μεταξύ των αναγνωστων;του μπλογκ πράγμα που δίνει άλλη δυναμική από το να ποστάρεις απλά κατι,αν θες να χειραγωγήσεις τους άλλους...και πάλι συγγνώμη...
nikolaos13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Στην χώρα που τους αξίζει... Τι εννοείς, δε γνωρίζεις πώς να κάνεις reply σε ένα blog; γνωριζω φιλε μου , απλα πως γινεται να υπαρχει μια απαντηση ή και περισσοτερες πανω σε κατι που δεν ποσταριστικε αρχικα μονο του...ποτε το διαβασαν οι αλλοι και απαντησαν κιολας?βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα... ---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:03 ---------- Πόσες φορές θα το βάλεις? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=391996 αν προσεξες ειναι κλειδωμενο εκει...γι'αυτο το εφερα εδω...και προς τι η επιθετικοτητα ρε παιδια?κανω κατι λαθος?δεν καταλαβαινω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.