Προς το περιεχόμενο

Κλείσανε το troktiko; Απόψεις για την ανωνυμία και την πληροφόρηση

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το να κλείνεις κατι που δεν γουστάρεις, το ηρωποιείς. Απαξίωσε το, όπου σε θίγει πολέμα το και ασ το να ψοφήσει μονο του στη μιζέρια!

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το τροκτικο λεει μαλακιες οι οποιες δεν προσφερουν σε κανεναν τιποτα.

Αρα, προτιμοτερο ειναι να το κλεισουν ετσι ωστε να υπαρξει μια αντιδραση και μια δυσανασχετηση παρα να το αφησουν ελευθερο και να χαιρονται καθησυχασμενα τα προβατα οτι εχουμε ελευθερια λογου. Μπροστα στην ανια και την ηρεμια, η ανησυχια φαινεται πιο διασκεδαστικη (και εποικοδομητικη).

Εσύ είσαι ο αναρχικός που έβριζε τους φασίστες ε? Μάλιστα.

Δημοσ.

Αν έκλειναν το τροκτικό θα πρέπει να κλείσουν και όλα μαζί τα blog και τα προσωπικά sites.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι που διέπουν την κοινωνία μας.

Αν κάποιος θίγεται από κάποιο συγκεκριμένο άρθρο σε οποιοδήποτε blog, μπορεί άνετα να κινηθεί νομικά ή να κάνει κάποια καταγγελία.

Δημοσ.
Αν έκλειναν το τροκτικό θα πρέπει να κλείσουν και όλα μαζί τα blog και τα προσωπικά sites.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι που διέπουν την κοινωνία μας.

Αν κάποιος θίγεται από κάποιο συγκεκριμένο άρθρο σε οποιοδήποτε blog, μπορεί άνετα να κινηθεί νομικά ή να κάνει κάποια καταγγελία.

Σε ποιον; Αυτο ειναι βρε που κουβεντιαζουμε, και οχι το να κλεισει :-)

Δημοσ.
Εσύ είσαι ο αναρχικός που έβριζε τους φασίστες ε? Μάλιστα.

Μαλλον δεν κατάλαβες τι γράφει, ξαναδιάβασέ το... ;)

Δημοσ.
Σε ποιον; Αυτο ειναι βρε που κουβεντιαζουμε, και οχι το να κλεισει :-)

Ευθύνη έχει ο πάροχος του blog, ο κάτοχος που δημοσιεύει τα κείμενα αλλά και ο συγγραφέας (φυσικά!) του κάθε κειμένου.

Εν μέρει έχεις δίκιο..υπάρχει σίγουρα κάποιο νομικό κενό εδώ πέρα.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν διαθέσιμα τα στοιχεία όλων των χρηστών είτε σε ένα μπλογκ είτε σε ένα φόρουμ.

Οπότε αναγκαστικά απευθυνόμαστε σε αυτόν που παρέχει τα blogs (ή οποιοδήποτε άλλο μέσο).

Δημοσ.
Ευθύνη έχει ο πάροχος του blog, ο κάτοχος που δημοσιεύει τα κείμενα αλλά και ο συγγραφέας (φυσικά!) του κάθε κειμένου.

Εν μέρει έχεις δίκιο..υπάρχει σίγουρα κάποιο νομικό κενό εδώ πέρα.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν διαθέσιμα τα στοιχεία όλων των χρηστών είτε σε ένα μπλογκ είτε σε ένα φόρουμ.

Οπότε αναγκαστικά απευθυνόμαστε σε αυτόν που παρέχει τα blogs (ή οποιοδήποτε άλλο μέσο).

Αν διαβασεις τις 2-3 προηγουμενες σελιδες, θα δεις οτι εκει ειναι το προβλημα. Και ειδικα σε ενα blog στημενο στο google τι θα κανεις, θα πας να κανεις μηνυση στο google; Οχι βεβαια. Τι μπορεις να κανεις; Απλα να κανεις καταγγελια στο google ωστε να "κατεβασει" το κακο blog. Αυτο ομως οπως ολοι τελικα συμφωνουμε δεν ειναι λυση, πρωτον διοτι δεν κανει να κλεισεις ακομη κι ενα κακο μεσο, και δευτερον γιατι ακομη και να κλεισει, εσυ τη ρετσινια θα την εχεις λαβει, και πολυ δυσκολα θα σου φυγει απο πανω.

Δημοσ.
Θα μου επιτρέψεις όμως να γνωρίζω πως υπάρχουν και καρπούζια που ...παρακαλάνε να τα μαχαιρώσεις!

Ανέκαθεν μου άρεσαν τα παιχνίδια με τις λέξεις!

B)

τότενες θα γνωρίζεις πως αυτά τα καρπούζια έχουν άλλη ... φύτρα

βουτυροστοψωμίτων

Αρα, προτιμοτερο ειναι να το κλεισουν ετσι ωστε να υπαρξει μια αντιδραση

λογική του σεναρίου"δεν είναι βαλτό και φυτεμένο"

Με το να κλείνεις κατι που δεν γουστάρεις, το ηρωποιείς.
λογική του σεναρίου "είναι βαλτό και φυτεμένο"

ποιό από τα δύο σενάρια παίζει;

ας βάλουμε στην κουβέντα, τον σκοπό του μέσου.

ποιό το όφελος για τον ιδιοκτήτη του;

η απάντηση στην τελευταία ερώτηση νομίζω πως δείχνει την αλήθεια του μέσου ...

Δημοσ.

Αποτι ξέρω κανένα όφελος δεν έχει το τρωκτικό, ούτε διαφημίσεις, ούτε δωρεές ούτε τίποτα.

Άρα είσαι υπέρ του?

Δημοσ.
Αποτι ξέρω κανένα όφελος δεν έχει το τρωκτικό, ούτε διαφημίσεις, ούτε δωρεές ούτε τίποτα.

Άρα είσαι υπέρ του?

πέφτεις σε λάθη

ούτε πουθενά διαπλεκόμενο είναι;

ρωτάω γιατί δεν ξέρω ακριβώς...

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

Ποια ανωνυμία? Ο ISP σου ξέρει όλα τα στοιχεια σου όπως επίσης και όλα τα site που έχεις επισκεφτεί και όλα τα αρχεία που έχεις κατεβάσει
με εισαγγελική παραγγελία όμως,

ανωνυμία ανωνυμία εννοούσα ...

όχι ip και τέτοια κόλπα...

Δημοσ.

ας βάλουμε στην κουβέντα, τον σκοπό του μέσου.

ποιό το όφελος για τον ιδιοκτήτη του;

η απάντηση στην τελευταία ερώτηση νομίζω πως δείχνει την αλήθεια του μέσου ...

Τι μας νοιαζει το οφελος του ιδιοκτητη? Δηλαδη αν αυτος ειναι ναζιστης και θελει να γεμισει ναζακια την κοινωνια, τοτε να το κλεισουμε το τροκτικο? Καμια σχεση. Δεν με ενδιαφερει τι σκοπο εχει.

Και συγκεκριμενα για το τροκτικο τωρα, ειτε το κλεισουν ειτε οχι, εγω χεστηκα. ΑΛΛΑ, προτιμω να το κλεισουν γιατι με αυτο τον τροπο θα νευριασουν οι αναγνωστες (που δεν ειναι και λιγοι ε) και θα υπαρξει μια αναστατωση που κατ'εμε ειναι απειρως καλυτερη απο αυτην την λανθασμενη αντιληψη περι ελευθεριας του λογου.

Και εξηγουμαι, οταν καθε μερα βομβαρδιζεσαι απο Χ μαλακιες, θελει καμποσα κιλα κριτικης ικανοτητας για να επεξεγαστεις αυτες τις μαλακιες και να βρεις την αληθεια. Η συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας μας (δεν βγαζω τον εαυτο μου εκτος) δεν μπορει να το κανει αυτο και γι'αυτο βλεπουμε αυτην την αδυναμια να φτιαξουμε τη χωρα. Και ομως, αγαπαμε αυτην την ελευθερια να πεταει ο καθενας οτι μαλακια θελει και να βρισκονται χαζοι να τον πιστευουν. Σαφως και ειμαι υπερ της ελευθεριας του λογου (και αυτο παει σε καποιους που δεν ξερουν να διαβαζουν :-() αλλα στη παρουσα φαση προτιμω την λογοκρισια γιατι με αυτην θα ταρακουνηθει ο κοσμος και μπορει να δουμε και κατι καλο.

Και αυτο δεν ειναι σεναριο, ειναι επιστημη. :P

Δημοσ.
Τι μας νοιαζει το οφελος του ιδιοκτητη? Δηλαδη αν αυτος ειναι ναζιστης και θελει να γεμισει ναζακια την κοινωνια, τοτε να το κλεισουμε το τροκτικο? Καμια σχεση. Δεν με ενδιαφερει τι σκοπο εχει.

στο κομμάτι μου που έκανες quote δεν έβαλες την πρόταση :"ποιό από τα δύο σενάρια παίζει;"

εκεί κολλά το όφελος,

ποιό από τα 2 σενάρια παίζει;

είναι βαλτό για να δράσει σαν πολιορκητικός κριός στα blog;

ή δεν είναι;

Δημοσ.

Βγαλε το μεσο καθ'αυτο απο το μυαλο σου. Δεν μιλησα καθολου γι'αυτο (οτι και να λεει, ειτε ειναι βαλτο ειτε οχι) αλλα για το αποτελεσμα που εχει στην κοινωνια. Αρα, δεν με ενδιαφερει τι σκοπο εξυπηρετει το τροκτικο και τι σκοπο εξυπηρετουν αυτοι που θελουν να το κλεισουν. Αλλου επικεντρωθηκα.

Δημοσ.
Βγαλε το μεσο καθ'αυτο απο το μυαλο σου. Δεν μιλησα καθολου γι'αυτο (οτι και να λεει, ειτε ειναι βαλτο ειτε οχι) αλλα για το αποτελεσμα που εχει στην κοινωνια. Αρα, δεν με ενδιαφερει τι σκοπο εξυπηρετει το τροκτικο και τι σκοπο εξυπηρετουν αυτοι που θελουν να το κλεισουν. Αλλου επικεντρωθηκα.
είδα που επικεντρώθηκες

καταρχήν δεν χρειάζεται να γράψω τι αισθάνομαι για αυτό το μέσο...

αλλά

θα παραμείνω όσο πιο ανεκτική μπορώ στην φασίζουσα ρητορική του ,γιατί μένει ΜΟΝΟ σε αυτή,ενώ το αντιστάθμισμα θα είναι ΠΡΑΞΗ φασιστική,

αν είναι έτσι τότε δεν θέλω αυτή η πρακτική να γίνει σκοπούμενο"συνήθειο" καταστολής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...