Προς το περιεχόμενο

OP MD562 8GB FM RADIO MP3 και ραδιο

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πρόσεξε την αυτονομία. Την έχω πατήσει με ένα innovator

Εχεις δικιο..

Εμενα και 4gb μου ειναι αρκετα.. αλλα που να βρω ενα καλο αλλα οχι κατι 50αρικα που ακουω???

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειχα την εκδοση με τα 4gb , απο μπαταρία είναι κλαυτα κανα 2ωρο... βρες κάποιο που να παίρνει μια ξεχωριστή και να χεις 2 επαναφορτιζόμενες..

Δημοσ.

με ολα τα mp3 με τις ενσωματωμενες μπαταριες λιθιου, εκτος του οτι απο καποια στιγμη και μετα θα εχουν μικρη αυτονομια (καποια και απο την αρχη :P), με μαθηματικη ακριβεια θα μεινεις απο μπαταρια οταν θα το χρειαζεσαι. Ξεχνιεσαι να το φορτισεις, ακομα και αν δεν ειναι πληρως αφορτιστο, γιατι δεν ειναι κινητο να το κοιταζεις συνεχεια πριν φυγεις απο το σπιτι. Προσωπικα επιδιωκω να παιρνει μπαταρια ΑΑΑ και με επαναφορτιζομενες (κουβαλαω παντα εφεδρικη-ες) κανω την δουλεια μου και ποτε μα ποτε δεν εχω μεινει απο μπαταρια. Στην σκοπια ειχε σωθει κοσμος και κοσμακης :lol:

Δημοσ.

Επίσης, επειδή με Innovator/chinese-tou-kilou την έχω επίσης πατήσει. Το χρησιμοποιούσα μόνο για radio μιας και η ταχύτητα μεταφοράς πλησίαζε στις διαστημικές ταχύτητες της δισκέτας. Οπότε για να γεμίσουν όλα τα 512ΜΒ ήθελε εύκολα κανένα 12-15λεπτο

Δημοσ.

Βάζετε ΤΙΜΕΣ παίδες στις αναφορές τω προσφορών..

(τιμή προσφοράς €34,05)

τη βλέπει ο άλλος μετά από 2 μέρες με €48,00 για παράδειγμα

και συμβαίνουν ενα απο τα εξής

α) μας βρίζει που το λέμε προσφορά

β) δεν χαμπαριάζει, και νομίζει πως όντως είναι προσφορά στα €48 (για να το λένε τόσοι στο thread!)

γ) την ψιλιάζεται πως έχει αλλάξει η τιμή, και μένει στο σκοτάδι για το πόσο είχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...